Προς το περιεχόμενο

Κανει Restart το κομπιουτερ

PeLLoS-CooL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το κομπιουτερ δουλευε κανωνικα ειχα ενα power saplay 550w k 4 gb ram ddr2 1066 και ειπα να κανω καποια αναβαθμηση παω και αγοραζω αλλες

ραμ 8 gb ram 1066 kαι τροφοδοτικο 1000w κ οταν το δουλευω σε καπιο χρονο κανει restart απο τα παρε3ενα πρωτη φορα μου σηνεβηκε

Δημοσ.

Για τρεξε κανενα memtest.......και βαλε καθεμια απο τις καινουργιες μνημες να κανουν το τεστ μονες τους .....

Δημοσ.

δουλεψα το κομπιπουτερ με 3 χ 2 gb ram ραμ δουλευει κανωνικα και οταν βαλω κ τες 8 gb ram 4 χ 2gb δουλευει αλλα σε καπια προγραμματα που ειναι βαρετα αμαν τα ανοι3ω και σκορσαριστει λιγο το pc restart τι να καμω??????

-----Προστέθηκε 24/12/2008 στις 06 : 14 : 01-----

αφου στο χαρτι λεει οτι το motherbord σινιστατε μαχιμ 8 gb ram ddr2 με windows 64 βιτ λογο chipet και εχω τα windows 64 bit k mou ta diabazei kai ta 8 gb ram

Δημοσ.

Μήπως είναι διαφορετικές μνήμες; Τις έχεις πειράξει στα πόσα mhz τρέχουν; Μήπως έχουν πρόβλημα τα slots στην μητρική; Memtest τρέξε με το 2ο kitaki μόνο και γενικά μήπως είναι προβληματικές οι καινούργιες.

Δημοσ.

καμια βοθεια πως να κανω update το βιος και νομιζω πρεπει να φτεει το βιος ! ! ! ! ! ! motherbord gigabyte x38 ds5

-----Προστέθηκε 24/12/2008 στις 06 : 37 : 43-----

Οι μνημες ειναι οι ιδιες και τες δουλεψα μια προς μια και δεν κανει προβλημα απλως το θεμα αμαν ειναι και οι 4 πανω επειδη οπως λεει το χαρτι συνισταστε μιχρη 8 gb ραμ το μαχιμ κ επειδη εχω 8 gb το πιο πιθανο να ειναι αυτο κ επειδη ειναι κ 1066 κ γιαυτο......το μαχιυμ που λεει 8 gb ram ddr2 1066 ισως ειναι αυτο ???????

Δημοσ.

Όχι λίγο δύσκολο να είναι το θέμα οτι βάζεις max μνήμες. Τι τροφοδοτικό έχεις;

Bios update δες απο το manual καλύτερα. Πρέπει να έχει και windows utility για να κάνεις update.

Δημοσ.

το τροφοδωτικο που εχω ειναι αρκετο ειναι 1000w δεν φτεει αυτο το προβλημα ειναι πανω στησ μνημες και απο τι 3ερω ισως να θελει να κανω update το βιος η αν δεν φτιαχτει το προγλημα να πεσω λιγο κατω στης μνημες αλλα δεν 3ερω πως εννοω αμαν λεεω να πεσω λιγο κατω δηλ απο 1066 να τες κανω να δουλευουν πιο χαμηλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...