sndev Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 και να δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του και αργεί κάνα 2 ωρο με σκοπό να τον απολύσεις ώστε να πάρει αποζημίωση εδώ τι γίνετε?
Tenshi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αν χτυπάει κάρτα,πολύ απλά δέν θα πληρωθεί τι ώρες που έλειπε.Αν δέν υπάρχει τρόπος για να καταγράφονται οι ώρες εργασίας,τον απολύεις όσο είναι νωρίς.Όσο πιο πολυ τον κρατάς τόσο πιο πολλά $$$ θα πάρει σάν αποζημίωση. Βέβαια μπορείς να του κάνεις και τον βίο αβίωτο,μεχρι να παραιτηθεί...πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια
vitaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 και να δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του και αργεί κάνα 2 ωρο με σκοπό να τον απολύσεις ώστε να πάρει αποζημίωση εδώ τι γίνετε? του δίνεις την αποζημίωση και ησυχάζεις
teo64x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ρε συ, ο τζίρος έχει πέσει 70%... ο τζίρος!! Κι εσύ μας λες για κυριακές? Οι άνθρωποι φέτος αγοράζουν 70% λιγότερα πράματα που δεν θα σκόπευαν αλλιώς να αγοράσουν... είναι δυνατόν να μιλάμε για το άραγμα του υπαλληλάκου όταν δεν κινείται το χρήμα? τσ τσ τσ... (@teo64, i was being sarcastic man ) Η τελευταία σου γραμμή με προβληματίζει. Λοιπόν εγώ ή έχω ποστάρει σε αυτό το thread (και δεν το θυμάμαι) και το ποστ μου διαγράφηκε, ή με έχεις πάρει χαμπάρι Ο Άγιος Βασίλης είναι μια απάτη. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αφου δεν κινειται το χρημα να δουλευουμε ξανα 12ωρα και να εχουμε και μονο ενα ρεπο. Σωστα? Σοβαρα τωρα, αυτη δεν ειναι λογικη. Και τις υπερωριες τις καναμε και ενα ρεπο χασαμε αλλα μεχρι εκει. Δεν ειμαστε σκλαβοι αλλα υπαλληλοι, αν και τελευταια κυριαρχει μια πιο ρομαντικη ερμηνια αυτη του μισθωτου σκλαβου. Θα πρεπει να καταλαβουν καποιοι, οποια και προβληματα να εχουν, οτι ο κοσμος δεν γυριζει γυρω απο αυτους. Ερχεται απου να'ναι και 1000ωρο απο Ε.Ε ....
sndev Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αφου δεν κινειται το χρημα να δουλευουμε ξανα 12ωρα και να εχουμε και μονο ενα ρεπο. Σωστα? Σοβαρα τωρα, αυτη δεν ειναι λογικη. Και τις υπερωριες τις καναμε και ενα ρεπο χασαμε αλλα μεχρι εκει. Δεν ειμαστε σκλαβοι αλλα υπαλληλοι, αν και τελευταια κυριαρχει μια πιο ρομαντικη ερμηνια αυτη του μισθωτου σκλαβου. Θα πρεπει να καταλαβουν καποιοι, οποια και προβληματα να εχουν, οτι ο κοσμος δεν γυριζει γυρω απο αυτους. Ερχεται απου να'ναι και 1000ωρο απο Ε.Ε .... 75% πάνω γιαυτους που δούλεψαν κυριακη και τη μέρα που δουλεψανε τη περνούν σαν άδεια υποχρεωτική μέσα στον ιανουαριο αυτά περι σκλαβιάς είναι χαζομάρες (προσωπική μου άποψη πάντα) οι μισθοί όμως είναι πολύ μικροί σε αυτο συμφωνο το θεμα ειναι με οσα υποστηρίζουμε καπιοι περι σκλαβιάς οχι δουλειά τη κυριακη (ναι κατι τρέχει στα γυφτικα μια κυριακη του χρόνου να δουλέψω με παραπάνω χρηματα και να παρω τη μέρα λίγες μέρες μετά σαν άδεια), αν στους επόμενους μήνες παρακαλάμε να δουλεύουμε έστω και 1 φορα τη βδομάδα και να νε κυριακη. θέλω να πιστεύω πως όχι..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 τί να πουν και μερικοι απο μας που δουλευουν 2-3 χρονια χωρις να δικαιουνται ρεπο, καθε μερα, τις μισες μερες του μηνα 8-8 και σχεδον ολους τους μηνες ολα τα σαββατοκυριακα μεσα για λιγοτερο απο 50 ευρω την ημερα? ομολογω οτι δεν εχω ουτε μια ωρα πρωινη ποτε για να παω σε μια δημοσια υπηρεσια (και δεν εννοω για να πληρωσω λογαριασμους που τα εχω ολα υποχρεωτικα κανονισει ωστε να μπορω να τα πληρωνω και το βραδυ). α, ξεχασα και το καλυτερο - δεν μπορουμε να παραιτηθουμε γιατι αλλιως δεν θα μπουμε ποτε σε μονιμη θεση. αλλα φυσικα μιλαμε για συμβασεις - και οπως ειναι γνωστο οι συμβασιουχοι δεν υπαρχουν για αυτο το κρατος. ουτε και για τους γυρω τους.
vitaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 περιμένεις να γίνεις μόνιμη για να αράξεις ε?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Οταν λεγαμε η εξαιρεση παει να γινει κανονας.... καποιοι μεσα στη Βουλη θελουν να ειναι ανοιχτα τα μαγαζια καθε Κυριακη.
o_magazatoras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Οταν λεγαμε η εξαιρεση παει να γινει κανονας.... καποιοι μεσα στη Βουλη θελουν να ειναι ανοιχτα τα μαγαζια καθε Κυριακη. Προφανώς γιατί δεν φτάνει μόνο η Κυριακάτικη (4€) εφημερίδα. lol.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 τί να πουν και μερικοι απο μας που δουλευουν 2-3 χρονια χωρις να δικαιουνται ρεπο.. Τι να πουν και οι δούλοι στην Αφρική που μαζεύουν διαμάντια και παρόλα αυτά,ψωμολυσσάνε. Μα είναι επιχειρήματα αυτά; Δηλαδή γεννηθήκαμε για να δουλεύουμε ή για να ζούμε,όπως είπε ένας φίλος παραπάνω. Αν δεν παίρνεις ρεπό,κακώς,αλλά μην θες να έρθουν στην ίδια μοίρα και υπόλοιποι. Τα νεκροταφεία, είναι γεμάτα με πεθαμένους που άφησαν ατελείωτες δουλειές και υποχρεώσεις πίσω τους.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Απλά δηλώστε άρρωστοι και μην πάτε να δουλέψετε την κυριακή όσοι σας πούνε.Κανονικά η εργασία σε δηλωμένες αργίες πληρώνεται στο διπλάσιο αντίτιμο.Σιγά μην πληρώσει κανένα αφεντικό την μέρα που θα δουλέψει παραπάνω κάποιος. Bass_starlet ωραία υπογραφή,να τη χαίρεσαι. Adblock+ ftw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.