Προς το περιεχόμενο

και την αλλη κυριακη ανοικτα τα μαγαζια...

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ πως θα τα πληρωνεις ολα αυτα, αλλα ειπαμε δε τα χεις αναγκη πραγματικη...

Θα αντιλογίσω μία φορά μόνο και μετά θα βουβαθώ.

Μην είμαστε τρομολάγνοι.Δεν θα τους περάσει.Think about it.

Υ.Γ.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,όπως λέει και το nick μου,μαγαζί έχω.Δικό μου.;)

Δημοσ.
Θα αντιλογίσω μία φορά μόνο και μετά θα βουβαθώ.

Μην είμαστε τρομολάγνοι.Δεν θα τους περάσει.Think about it.

Υ.Γ.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,όπως λέει και το nick μου,μαγαζί έχω.Δικό μου.;)

δεν ειναι θεμα τρομολογανιας ειναι υποθετικες προτασεις δεν ειπα θα κλεισει αλλα αν κλεισει τοτε τι γινεται? οπως και το οτι ειπα δεν τα ειπα για εσενα γενικα σε οσους διαβαζουν ελεγα την αποψη μου

να σε ρωτησω κατι λοιπον αφου εχεις μαγαζι βγαζεις τα υπερκερδοι που φανταζονται καπιοι επειδη εισαι αφεντικο?

εισαι υπαλληλος του εαυτο σου ?

και πως το θετω.. εχεις καποιο ποσο που πληρωνεσαι σα μηνιατικο σωστα? η οσα βγαλει κερδος τα παιρνεις ολα σα μισθο? απλα θελω να ακουσω το πως λειτουργεις σαν αφεντικο και αν οι υπαλληλοι σου στη πραξη εχουν πιο πολλα δικαιωματα απο σενα γτ πιστευω μπορει κα λαθος οτι αυτο το εργαζομενος το δικιο του εργατη που μας πινουν το αιμα με το καλαμακι ειναι πολυ τραβηγμενο..

Δημοσ.
δεν ειναι θεμα τρομολογανιας ειναι υποθετικες προτασεις δεν ειπα θα κλεισει αλλα αν κλεισει τοτε τι γινεται? οπως και το οτι ειπα δεν τα ειπα για εσενα γενικα σε οσους διαβαζουν ελεγα την αποψη μου

να σε ρωτησω κατι λοιπον αφου εχεις μαγαζι βγαζεις τα υπερκερδοι που φανταζονται καπιοι επειδη εισαι αφεντικο?

εισαι υπαλληλος του εαυτο σου ?

και πως το θετω.. εχεις καποιο ποσο που πληρωνεσαι σα μηνιατικο σωστα? η οσα βγαλει κερδος τα παιρνεις ολα σα μισθο? απλα θελω να ακουσω το πως λειτουργεις σαν αφεντικο και αν οι υπαλληλοι σου στη πραξη εχουν πιο πολλα δικαιωματα απο σενα γτ πιστευω μπορει κα λαθος οτι αυτο το εργαζομενος το δικιο του εργατη που μας πινουν το αιμα με το καλαμακι ειναι πολυ τραβηγμενο..

Αυτά που ρωτάς θέλουν ξεχωριστό topic.Συνοπτικά,δουλεύω ( ; ) τρεις φορές περισσότερο τώρα παρά όταν ήμουν υπάλληλος και είμαι φτωχός,δηλαδή δεν έχω όασα είχα όταν δεν είχα τίποτε...

Κοινώς,μπαίνω μέσα.

Btw,απορίφθηκε,αλλά ο πρόεδρας λέει ότι "τα καταστήματα πάντως θα ανοίξουνε".Πουλημένοι λακέδες...

Δημοσ.

ειπαν να ανοίξουν τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας που έπαθαν ζημιά και μόλις το ακουσαν οι συνάδελφοι απο τις άλλες περιοχές ετρεξαν να τους βοηθήσουν

Συναδελφική αλληλεγγύη λέγετε αυτό?????

εκει να πεθανουν ολοι οι π... με τα κλειδια στο χερι

μερες που ειναι

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα κανένας δεν αγοράζει Κυριακή επειδή έτσι είναι ο τρόπος ζωής μας... οι πιο πολλοί ξυπνάνε κατά τις 2 το μεσημέρι και το βράδυ βγαίνουν για κάνα ποτό.

Οι υπάλληλοι στα εμπορικα καταστήματα θα βαράνε μύγες.

Ισως να ισχύει αυτό που αναφέρθηκε... οτι μας προσαρμόζουν σιγά-σιγά σε νέες συνήθειες... 24-άωρα καταστήματα και καταναλωτισμός, χωρίς αργίες.

Δημοσ.

24ωρα μαγαζια = 3 8ωρα

εδω δηλαδη που δεν ξερω ουτε 2 εθνικες επετειους (lolololol) ουτε καθαρες δευτερες και 15αυγουστα επαθα τιποτα? δουλευω τις δηλωμενες ωρες του συμβολαιου* και τις υπερωρειες της εχω κανονικα. αν δουλεψω μερα αργιας την πληρωνομαι 2 φορες η περνω κανονικα τα λεφτα της μερας και μια μερα παραπανω διακοπες (πληρωμενες)

*και οποιος θελει παραπανω ωρες και απληρωτες ας βρει αλλο θυμα. επειδη ημουν σε τετοια φαση και δουλεια βρηκα αμεσως αφου την εκανα.

Δημοσ.
αν δουλεψω μερα αργιας την πληρωνομαι 2 φορες η περνω κανονικα τα λεφτα της μερας και μια μερα παραπανω διακοπες (πληρωμενες)

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα :mad:

Δημοσ.

ειπαν οι ανθρωποι να δουλεψουν μια κυριακη μπας και σωσουν τιποτα και τους φαγατε. λιγο φιλοτιμο δεν υπαρχει? αν καταστραφουν ταμ μαγαζια οικονομικακ και κλεισουν εσεις θα κλαιγεστε για την ανεργια δεν ειναι μονο για το καλο του εργοδοτη αλλα και για το δικο σας.

-----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 06 : 37 : 47-----

μια ερωτηση για τον εποπτη εργασιας. μπορω εγω αν ειμαι εργοδοτης να παω να καταγγειλω τον υπαλληλο μου? γιατι εδω ο εποπτης ειπε στον θειο μου που ειναι εργοδοτης οτι ειναι μονο για τους υπαλληλους και οχι για τους εργοδοτες ισχυει?

Δημοσ.
ειπαν οι ανθρωποι να δουλεψουν μια κυριακη μπας και σωσουν τιποτα και τους φαγατε. λιγο φιλοτιμο δεν υπαρχει? αν καταστραφουν ταμ μαγαζια οικονομικακ και κλεισουν εσεις θα κλαιγεστε για την ανεργια δεν ειναι μονο για το καλο του εργοδοτη αλλα και για το δικο σας.

Ε;Τι έχει να κάνει το φιλότιμο με την κοινή λογική;Μια επιπλέον Κυριακή δέν θα σώσει κανένα ιδιοκτήτη απο την οικονομική καταστροφή,εκτός και αν για κάποια κοσμογονική συγκυρία,μαζέψει μέσα σε 8 ώρες όσα δέν μάζεψε απο τις αρχές του μήνα με την έναρξη των εκπτώσεων.Btw η αγορά δέν είναι ποδόσφαιρο,που βάζεις μούφα-γκόλ στο 89' και πάς τελικό (άσχετο).Αν..ΑΑΑΝΝΝ λέω, μου ανέφερες περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου εργασίας για να περιοριστούν η ζημιές,με την προϋπόθεση πάντα οτι υπάρχει και η ανάλογη ζήτηση και κίνηση απο το αγοραστικό κοινό,τότε ναί αυτό θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ώς βιώσιμη λύση.

Δέν κατάλαβες τον λόγο που "κράζουμε" για τις Κυριακές.Απο την στιγμή που δίνεις ελευθερίες σε μια χούφτα ανθρώπους, να κανονίζουν αυθόρμητα πότε και πόσο θα δουλέψεις,έστω και περιστασιακά...είναι ζήτημα χρόνου μέχρι αυτή η "εξαίρεση" να γίνει κανόνας

-----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 06 : 37 : 47-----

μια ερωτηση για τον εποπτη εργασιας. μπορω εγω αν ειμαι εργοδοτης να παω να καταγγειλω τον υπαλληλο μου? γιατι εδω ο εποπτης ειπε στον θειο μου που ειναι εργοδοτης οτι ειναι μονο για τους υπαλληλους και οχι για τους εργοδοτες ισχυει?

Να καταγγείλει τι ακριβώς ο εργοδότης;Η καταγγελία σύμβασης εργασίας (κοινώς απόλυση) δέν είναι αρκετή;

Δημοσ.
εαν ενας υπαλληλος με κλεβει και τον απολυσω θα πρεπει να τον πληρωσω

Δέν είμαι 100% σίγουρος,άλλα αν μπορείς να το αποδείξεις με στοιχεία (οτι κλέβει), μπορείς να κινηθείς νομικά και να ζητήσεις το ποσό που χάθηκε να κρατηθεί απο τον μισθό του.Ο Paredwse αν ειναι εύκερος θα μπορέσει να σου απαντήσει σίγουρα.

Βέβαια το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις, είναι να αναφέρεις την αφερεγγυότητά του στους μελλοντικούς του εργοδότες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...