Προς το περιεχόμενο

sata δίσκος πρόβλημα

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω πρόβλημα στο δίσκο μου sata που ειναι περασμένα τα windows, υπάρχει τρόπος να τραβίξω τα αρχεία μου??

υπάρχει κάποια εξωτερική θήκη ώστε να βγάζει usb να κάνω την δουλειά μου??

άλλη λύση έιναι, έχω ένα παλιο pc με IDE δισκους, μπορώ εκεί να τον συνδέσω ώστε να το δει σαν εξωτερικό δίσκο??

Δημοσ.

Πάντως υπάρχουν εξωτερικά κουτιά που δέχονται SATA (το αναφέρουν αν δεις σε κάποιο e-shop) και κάρτες pci μέσω της οποίας μπορείς να συνδέσεις sata drive σε pc που δεν έχει αντίστοιχες θύρες.

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάζεις ποιο είναι το πρόβλημα στο δίσκο σου μήπως και καταφέρεις να τον επιδιορθώσεις? Σε περίπτωση δηλαδή που είναι θέμα software και όχι hardware (αν και ακόμα και έτσι ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι) μπορεί με κάποια διαδικασία να επαναφέρεις το σκληρό, ανάλογα το πρόβλημα πάντα.

Δημοσ.

δεν μπορώ να κάνω κάτι βγάζει μπλε οθόνη σε κάθε λειτουργία, ασφαλής κτλ ακόμα και με το cd των windows μπλε οθόνη βγάζει.

δεν βρήκα στο e-shop/Plaisio στο site κάποιο αντάπτορα ή κάποίο εξωτερικό καλώδιο για να το αγορασω, μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό??

Δημοσ.

Μπες με το cd των xp σε repair console και κάν'του ένα chkdsk /p /r.

Αν δεν παίξει και με αυτό τότε σύνδεσέ τον σε θήκη, αν και λογικά αν δεν παίξει το chkdsk ο σκληρός τα έχει φτύσει τελείως.

Ακόμα και αν παίξει όμως, πρέπει να πάρεις άμεσα backup τα δεδομένα σου και να πας για καινούριο σκληρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...