dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας έχω πρόβλημα στο δίσκο μου sata που ειναι περασμένα τα windows, υπάρχει τρόπος να τραβίξω τα αρχεία μου?? υπάρχει κάποια εξωτερική θήκη ώστε να βγάζει usb να κάνω την δουλειά μου?? άλλη λύση έιναι, έχω ένα παλιο pc με IDE δισκους, μπορώ εκεί να τον συνδέσω ώστε να το δει σαν εξωτερικό δίσκο??
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως υπάρχουν εξωτερικά κουτιά που δέχονται SATA (το αναφέρουν αν δεις σε κάποιο e-shop) και κάρτες pci μέσω της οποίας μπορείς να συνδέσεις sata drive σε pc που δεν έχει αντίστοιχες θύρες.
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλή ιδεα αλλά ξέρω ότι υπάρχουν καλώδια αντάπτορες που συνδέονται με το sata και βγάζουν usb. που μπορώ να βρώ?
kakovatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί δεν κοιτάζεις ποιο είναι το πρόβλημα στο δίσκο σου μήπως και καταφέρεις να τον επιδιορθώσεις? Σε περίπτωση δηλαδή που είναι θέμα software και όχι hardware (αν και ακόμα και έτσι ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι) μπορεί με κάποια διαδικασία να επαναφέρεις το σκληρό, ανάλογα το πρόβλημα πάντα.
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 δεν μπορώ να κάνω κάτι βγάζει μπλε οθόνη σε κάθε λειτουργία, ασφαλής κτλ ακόμα και με το cd των windows μπλε οθόνη βγάζει. δεν βρήκα στο e-shop/Plaisio στο site κάποιο αντάπτορα ή κάποίο εξωτερικό καλώδιο για να το αγορασω, μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό??
kakovatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μπες με το cd των xp σε repair console και κάν'του ένα chkdsk /p /r. Αν δεν παίξει και με αυτό τότε σύνδεσέ τον σε θήκη, αν και λογικά αν δεν παίξει το chkdsk ο σκληρός τα έχει φτύσει τελείως. Ακόμα και αν παίξει όμως, πρέπει να πάρεις άμεσα backup τα δεδομένα σου και να πας για καινούριο σκληρό.
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 εξωτερική θήκη ήθελα!! οκ πήρα τηλ στο plaisio, και μου είπαν ότι υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.