antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρά νόημα έχει Αν γίνει δεκτό το αίτημά σας, ας έχουμε τη δυνατότητα απ το profile να διατηρήσουμε την εμφάνιση του quick reply, ως έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τουλάχιστον να μπουν τα spoiler στην γρήγορη απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι κι αν γίνει κάποια τέτοια αλλαγή, δες μπας και βολεύει να χρησιμοποιείς bbcode tags. Πχ για το spoiler απλώς γράφεις κείμενο . Πιθανότατα το γνωρίζεις αλλά σε περίπτωση που δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ το γράφω κάθε φορά πάντως :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ το γράφω κάθε φορά πάντως :Ρ Moi aussi. Advanced editing μόνο γι ανέβασμα εικόνας στο insomnia :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Θερμη παρακληση για οσους βαζουν αγγελιες. Οταν πουληθει αυτο που θελουν ας αλλαζουν την αγγελια. Σε 3 χρηστες που εστειλα pm για κατι το ειχαν πουλησει και περιμενα αδικα μια μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Θερμη παρακληση για οσους βαζουν αγγελιες.Οταν πουληθει αυτο που θελουν ας αλλαζουν την αγγελια. Σε 3 χρηστες που εστειλα pm για κατι το ειχαν πουλησει και περιμενα αδικα μια μερα. Συμφωνώ απόλυτα με τον θείο Γιάννη αλλά δεν βοηθάει και η δομή του forum σε αυτό... πχ για να αλλάξεις τον τίτλο της αγγελίας που πρέπει να την βρεις όχι από την αναζήτηση (εκτός αν εγώ κάνω κάτι λάθος). Η λύση που τώρα υπάρχει για μένα και αυτήν κάνω, είναι να ανοίγω την αγγελία και να γράφω με κόκκινα bold γράμματα ότι πουλήθηκε. Αν θα μπορούσε να γίνει ότι γίνεται στο myphone (το είχα γράψει παλιότερα μετά από συζήτηση με τον parsifalίδη) θα ήταν το ιδανικό... να υπάρχει κάτι σαν "on/off" διακόπτης για το τόπικ/αγγελία και οι κλειστές να πηγαίνουν για λίγες μέρες σε υπο forum "πουλημένες"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κατάργηση γραμματοσειρών.(μη πω και χρωμάτων αφήνοντας μόνο κάνα-δυο για ειδικές περιπτώσεις). Συμφωνώ και επαυξάνω. 'Άσχετο, για τις ειδήσεις και μόνο, μήπως θα ήταν λογικό να υπάρχει και μια ταξινόμηση σύμφωνα με την αρχική ημερομηνία δημοσίευσης των ειδήσεων; Επίσης, το να παρακάμπτεται το lobby και να βγαίνει μια είδηση με τη μία στην αρχική (θάβοντας παράλληλα κάποια άλλη που ψηφίστηκε από πόσους ανθρώπους), μόνο και μόνο επειδή τη δημοσίευσε ένας administrator, φαίνεται... "κάπως" - ειδικά σε μερικά παραδείγματα ειδήσεων όπου η πρώτη απάντηση ήταν, εν ολίγοις, η "ε, και;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα με τον θείο Γιάννη αλλά δεν βοηθάει και η δομή του forum σε αυτό... πχ για να αλλάξεις τον τίτλο της αγγελίας που πρέπει να την βρεις όχι από την αναζήτηση (εκτός αν εγώ κάνω κάτι λάθος). Η λύση που τώρα υπάρχει για μένα και αυτήν κάνω, είναι να ανοίγω την αγγελία και να γράφω με κόκκινα bold γράμματα ότι πουλήθηκε. Αν θα μπορούσε να γίνει ότι γίνεται στο myphone (το είχα γράψει παλιότερα μετά από συζήτηση με τον parsifalίδη) θα ήταν το ιδανικό... να υπάρχει κάτι σαν "on/off" διακόπτης για το τόπικ/αγγελία και οι κλειστές να πηγαίνουν για λίγες μέρες σε υπο forum "πουλημένες"... Αυτο καω κι εγω ...ανηψιε αλλα αυτο του myphone ειναι ασφαλως καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι κι αν γίνει κάποια τέτοια αλλαγή, δες μπας και βολεύει να χρησιμοποιείς bbcode tags.Πχ για το spoiler απλώς γράφεις κείμενο . Πιθανότατα το γνωρίζεις αλλά σε περίπτωση που δεν... Το γνωρίζω αλλά δεν είναι πάντα βολικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Όπως σωστά απαγορεύονται τα greeklish στο forum, πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορεύονται και τα μηνύματα που δεν έχουν τόνους. Έχω αρχίσει να βλέπω πολλά τελευταία και με στεναχωρεί πολύ, καθώς αλλοιώνει την γλώσσα μας εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Όπως σωστά απαγορεύονται τα greeklish στο forum, πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορεύονται και τα μηνύματα που δεν έχουν τόνους. Έχω αρχίσει να βλέπω πολλά τελευταία και με στεναχωρεί πολύ, καθώς αλλοιώνει την γλώσσα μας εντελώς. Καλα ας γινει πρώτα υποχρεωτική η ορθογραφία που παθαίνουμε ναυτία με τις επινοήσεις του καθενός και μετά ας μπουνε κι οι τόνοι. Τει να τους κάνο τους τώνους αν οίνε έτση γραμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δε θα σταθώ στο θέμα ορθογραφίας, είναι ενα γενικό κακό... Στο θέμα όμως των αγγελιών θα σταθώ. Πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να γίνεται Edit ο τίτλος και να μπαίνει ένα "ΕΠΩΛΗΘΗ". Έχει καταντήσει κουραστικό για κάποιον που ψάχνει κάτι. Επίσης θα πρέπει να καταλάβουν οι χρήστες πως οι αξιολογήσεις ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν υποχρέωση τόσο του πωλητή όσο και του αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Η όλη συζήτηση που αναπτύχθηκε περί οθρογραφίας και χρήσης τόνων στο forum μεταφέρθηκε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μια υπενθύμιση: Στα διάφορα θέματα/κατηγορίες θεμάτων, στα Comments πλέον από τη PC Version έχετε διώξει την επιλογή για Αρνητική Ψήφο. Αυτή η επιλογή λοιπόν, ενώ δεν ήμουν σίγουρος τις προηγούμενες μέρες, σήμερα το σιγούρεψα και έχω να πω ότι στη Mobile Version υπάρχει ακόμα. Δεν έχω δοκιμάσει να δω αν λειτουργεί γιατί δε μου χρειάστηκε, αλλά και που υπάρχει, χωρίς λόγο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις