Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα να ανοίξει ένα υπό forum για τα ταξίδια όπως στα αθλητικά στην ενότητα mpla mpla.

Πόλuς κόσμος ενδιαφέρεται για ταξίδια και πιστεύω θα βοηθούσε τον χρηστη να αντλεί χρηστικές πληροφορίες από εμπειρίες άλλον μeλλwν.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα να ανοίξει ένα υπό forum για τα ταξίδια όπως στα αθλητικά στην ενότητα mpla mpla.

Πόλuς κόσμος ενδιαφέρεται για ταξίδια και πιστεύω θα βοηθούσε τον χρηστη να αντλεί χρηστικές πληροφορίες από εμπειρίες άλλον μeλλwν.:-)

+1 από μένα. Ωραίο το σχετικό thread αλλά γίνεται χαμός από προορισμούς που το καθιστούν λίγο δύσχρηστο.

Αν δεν καταχρώμαι το χώρο να επισημάνω οτι τελευταία υπάρχει μια ένταση στο forum που δεν προσφέρει στην παραγωγική συζήτηση.

Τελευταία εχουν αυξηθεί τα κρούσματα οπου αρκετοί χρηστες γράφουν "τα δικά τους" , δεν τηρουν κανόνες και δεοντολογία και επομένως αρκετα θέματα ξεστρατίζουν. Απο την αλλη υπάρχουν ορισμένοι διαχειριστές και παλια μέλη ή γνωστοι (επιτρέψτε μου την εκφραση) "wanna-be-mod" users που παρατραβάνε το σχοινί προκαλώντας διαγραφές, κλειδώματα, δινοντας συνεχως πολυ εριστικές απαντήσεις. Εχω παρατηρήσει την γνώριμη κατάσταση εδω κι ενα μήνα περίπου, γνωριμη γιατι συμβαίνει σχεδον κάθε χρόνο τέτοια εποχη. Κρίση; Προβλήματα στη δουλεια; Οικογενειακές διαφωνίες (παντόφλα);

Οτι και να φταιει, αυτό δυστυχώς επηρεάζει όλους όσους θέλουν να συμπεριφερθούν ώριμα και εντος της παραγωγικής ανταλλαγής απόψεων. Ως χρήστης της κοινότητας για χρόνια θεωρω πως εχω το δικαίωμα να παρακαλέσω για ηπιους τόνους , αρχης γενομένης απο τους διαχειριστές. Οτι ειναι να γίνει ας γίνει ήρεμα χωρις να διαταράσσεται η οποια ηρεμία της κοινότητας. Κατανοώ την "αυξημένη ζήτηση" για moderating αλλα στα δύσκολα θα φανει ο καλος ο καπετάνιος ;)

Ευχαριστω που διαβάσατε τον προβληματισμό μου, είμαι βέβαιος πως θα πράξετε τα δέοντα.

Αν δεν καταχρώμαι το χώρο να επισημάνω οτι τελευταία υπάρχει μια ένταση στο forum που δεν προσφέρει στην παραγωγική συζήτηση.

Τελευταία εχουν αυξηθεί τα κρούσματα οπου αρκετοί χρηστες γράφουν "τα δικά τους" , δεν τηρουν κανόνες και δεοντολογία και επομένως αρκετα θέματα ξεστρατίζουν. Απο την αλλη υπάρχουν ορισμένοι διαχειριστές και παλια μέλη ή γνωστοι (επιτρέψτε μου την εκφραση) "wanna-be-mod" users που παρατραβάνε το σχοινί προκαλώντας διαγραφές, κλειδώματα, δινοντας συνεχως πολυ εριστικές απαντήσεις. Εχω παρατηρήσει την γνώριμη κατάσταση εδω κι ενα μήνα περίπου, γνωριμη γιατι συμβαίνει σχεδον κάθε χρόνο τέτοια εποχη. Κρίση; Προβλήματα στη δουλεια; Οικογενειακές διαφωνίες (παντόφλα);

Οτι και να φταιει, αυτό δυστυχώς επηρεάζει όλους όσους θέλουν να συμπεριφερθούν ώριμα και εντος της παραγωγικής ανταλλαγής απόψεων. Ως χρήστης της κοινότητας για χρόνια θεωρω πως εχω το δικαίωμα να παρακαλέσω για ηπιους τόνους , αρχης γενομένης απο τους διαχειριστές. Οτι ειναι να γίνει ας γίνει ήρεμα χωρις να διαταράσσεται η οποια ηρεμία της κοινότητας. Κατανοώ την "αυξημένη ζήτηση" για moderating αλλα στα δύσκολα θα φανει ο καλος ο καπετάνιος ;)

Ευχαριστω που διαβάσατε τον προβληματισμό μου, είμαι βέβαιος πως θα πράξετε τα δέοντα.

+1 από μένα. Ωραίο το σχετικό thread αλλά γίνεται χαμός από προορισμούς που το καθιστούν λίγο δύσχρηστο.

Ίσως η ενημέρωση κάποιων "προσφορών" από ταξιδιωτικά πρακτορεία θα ήταν χρήσιμη

Κι αυτό θα ήταν χρήσιμο αλλά φοβάμαι μη γίνει στο τέλος thread για τσάμπα διαφήμιση πρακτορείων.

Κι αυτό θα ήταν χρήσιμο αλλά φοβάμαι μη γίνει στο τέλος thread για τσάμπα διαφήμιση πρακτορείων.

Αδερφέ βοήθα δίνοντας ένα παράδειγμα.

Αδερφέ βοήθα δίνοντας ένα παράδειγμα.

φιλε insomniak θελω να αποφυγω την περιπτωσιολογία γιατι δεν οδηγησε ποτε σε αποτέλεσματα. Απλως ανέφερα μια αυξηση στις -σωστες- διαγραφές μελών και στα -σωστά- κλειδώματα θεμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει -λογική- ένταση και καχυποψία απο τους διαχειριστές που δυστυχως μεταβιβάζεται ως εκνευρισμός στους χρήστες. Θεωρω πως η συντονιστικη ομαδα εχει κατανοήσει τι περιγράφω και εχει την εμπειρία να το ελεγξει αποτελεσματικα. ;)

Στο προσωπικό μου θεμα που προέκυψε εστειλα pm αρμοδίως. Περιέργως κλιμακώθηκε κατοπιν αυτης της παράκλησης, χμμ... :rolleyes:

Report Button και καθάρισες!

Το αν οι διαγραφές χρηστών είναι σωστές ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά οι mods.

Ο σχολιασμός ενεργειών της διαχείρισης δεν τιμωρείτε άμεσα;

---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:08 ----------

Κρίση; Προβλήματα στη δουλεια; Οικογενειακές διαφωνίες (παντόφλα);

Λιγο εριστικό(έως προσβλητικό) το σχόλιο αυτό.

Επιθυμώ οι mods να κάνουν "σωστό" moderation για αυτό το κομμάτι παρακαλώ :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Report Button και καθάρισες!

Το αν οι διαγραφές χρηστών είναι σωστές ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά οι mods.

Ο σχολιασμός ενεργειών της διαχείρισης δεν τιμωρείτε άμεσα; Επιθυμώ οι mods να κάνουν "σωστό" moderation για αυτό το κομμάτι παρακαλώ :-)

Σου θυμίζω οτι και η προτροπή για moderation τιμωρείται αμεσα. :P :-)

Κοιτα παρεξήγησες, εγω αποτύπωσα ενα ασχημο κλίμα, ενα μπάχαλο που δημιουργείται καθε φορα που πλακώνουν διάφοροι περίεργοι. Τι να λεμε τωρα ονοματα, καταλαβαίνεις. Σ'αυτους πηγαίνουν και τα ειρωνικά σχόλια που εκανες quote, δεν νομιζω να προσβληθούν περισσότερο απο το κλείδωμα των θεμάτων τους ή την διαγραφή τους. Η παράκλησή μου ειναι να μην "τσιμπάμε", ειτε χρήστες ειτε διαχειριστές, γιατι την ένταση που δημιουργείται την λουζόμαστε παλι εμεις.

Μη φοβου, εχουν γνωση οι "φύλακες" και ηδη ξεκίνησαν ασκησεις γιόγκα και αυτοσυγκρατησης! :P

Επεξ/σία από pigeon
Λίγα λόγια, πολλή μουσική...

Εκεί που γράφουμε, δε γίνεται και στην "γρήγορη απάντηση" να έχουμε όλες τις δυνατότητες επεξεργασίας; δηλ εισαγωγή βίντεο, φατσούλες κλπ; Ειναι ανάγκη να πατάμε στο "επεξεργαστής κειμένου"; Τί νόημα έχει έτσι όπως είναι τώρα;

(...έστω χωρίς γραμματοσειρές, συμφωνώ, αλλά δε γίνεται και κατάχρηση...)

• Moderators

Συμφωνω.

Θα ηταν καλυτερα εαν ειχαμε πληρεις ή σχεδον πληρεις δυνατοτητες επεξεργασιας απο το quick reply, και ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ στην κανονικη απαντηση. Οπως ειναι τωρα δεν εχει και πολυ νοημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...