phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ κι εγώ για ενεργοποίηση σχολίων στις αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ετσι θα πρεπει ενας mod να ειναι απο πανω ολη την ωρα ομως για αγγελιοtrolling/spoiling/διπλοτριδιπλους λογαριασμους για να ειναι παντα η αγγελια καποιου στην πρωτη σελιδα κτλ... Κατι που αποφευγεται με το λειτουργικοτατο και αυτοματοποιημενο οριο των 2 αγγελιων/βδομαδα που ισχυει τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πού να δεις τι άλλο θ' αρχίσει να αποφεύγεται με τον καιρό όμως, αν αρχίζουμε να σχολιάζουμε κάτι «πανέξυπνες» τακτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγω νομιζω οτι δεν ειναι σωστο αυτο, γιατι δεν ειναι κατι παρανομο να πουλαει καποιος κατι δικο του, μεταχειρισμενο, ακριβα. Αφου τοσο το εκτιμαει τι να κανουμε; Ειναι θεμα να το ψαξει ο ενδιαφερομενος για να μην τον πιασουν κοτσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Άρα ας αφήνουμε το θύμα στην άγνοιά του αφού δε νιώθει να ψάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ουτε να σε πληρωνανε για να σωνεις κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μιας και τελευταία έχουν αυξηθεί τα posts με warez & links σε filehosters, μπορεί να γίνει κάτι με καλύτερο για το registration μέσω capcha + τον ήδη υπάρχον έλεγχο; Ίσως κάποιο block σε συγκεκριμένο IP range (δεν ξέρω αν παίζει ή αν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobnick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ όταν πριν κανα δυο σελίδες είπα συχνή ανανέωση της κεντρικής εννούσα πιο πολλές ειδήσεις κυρίως από ξένα site και όχι αντιγραφή από κάποιο ελληνικό site...Έτσι θα την έχουμε πρώτοι εμείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 αυτό θέλει dedicated newsposters, κανείς εθελοντής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobnick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 dedicated ??????? ???? Ντε καταλαβαίνει bobnick:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ειδικους, αφοσιωμενους newsposters που θα ξεψαχνιζουν το ιντερνετ για ειδησεις, θα τις μεταφραζουν και θα τις ποσταρουν μονο εδω. Δεχεσαι να το κανεις αυτο εθελοντικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobnick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Γιατί όχι...Θα μου άρεσε... Η θέση των υπευθύνων ποια είναι..;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 δεν έχω διαβάσει κάτι, "υπόθεση" έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 μα μπορούν ήδη να το κάνουν με το υπάρχων σύστημα ... απλά χρειάζεται και fast n deticated voters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μπορουν, δεν το κανουν. Πολυ λιγες ειδησεις ειναι ''απευθειας''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις