Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ετσι θα πρεπει ενας mod να ειναι απο πανω ολη την ωρα ομως για αγγελιοtrolling/spoiling/διπλοτριδιπλους λογαριασμους για να ειναι παντα η αγγελια καποιου στην πρωτη σελιδα κτλ...

Κατι που αποφευγεται με το λειτουργικοτατο και αυτοματοποιημενο οριο των 2 αγγελιων/βδομαδα που ισχυει τωρα. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγω νομιζω οτι δεν ειναι σωστο αυτο, γιατι δεν ειναι κατι παρανομο να πουλαει καποιος κατι δικο του, μεταχειρισμενο, ακριβα. Αφου τοσο το εκτιμαει τι να κανουμε;

Ειναι θεμα να το ψαξει ο ενδιαφερομενος για να μην τον πιασουν κοτσο.

Μιας και τελευταία έχουν αυξηθεί τα posts με warez & links σε filehosters, μπορεί να γίνει κάτι με καλύτερο για το registration μέσω capcha + τον ήδη υπάρχον έλεγχο; Ίσως κάποιο block σε συγκεκριμένο IP range (δεν ξέρω αν παίζει ή αν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο);

Εγώ όταν πριν κανα δυο σελίδες είπα συχνή ανανέωση της κεντρικής εννούσα πιο πολλές ειδήσεις κυρίως από ξένα site και όχι αντιγραφή από κάποιο ελληνικό site...Έτσι θα την έχουμε πρώτοι εμείς...

• Moderators

Ειδικους, αφοσιωμενους newsposters που θα ξεψαχνιζουν το ιντερνετ για ειδησεις, θα τις μεταφραζουν και θα τις ποσταρουν μονο εδω.

Δεχεσαι να το κανεις αυτο εθελοντικα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...