Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γιατι επιτελους? Τι το κακο ειχε το thumbs down? abuse και λάθος χρήση... ---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:41 ---------- Oh yes indeed! Και μετά από τις αρνητικές ψήφους, επόμενος στόχος της ΣΟ είναι να φύγουν οι αρνητικοί χρήστες. /sc μήπως να μπει η δυνατότητα thumbs up πλέον σε όλα τα sections του forum και όχι μόνο στην Ψυχαγωγία και στις Ειδήσεις?
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Να επεκταθεί σε όλο το φορουμ. Συμφωνώ με ThReSh. Επίσης μιας και τα αστεράκια για την βαθμολόγηση του θέματος δεν χρησιμοποιούνται, μπορούν να βγαίνουν αυτόματα αναλογικά με το πόσα + έχουν πέσει συνολικά στο θέμα.. Δεν είναι πολύ ακριβές βέβαια αλλά το ρίχνω ως ιδέα.
Members gsarig Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Members Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω το έχω ξαναπεί - δεν ξέρω αν θα βοηθούσε και η γνωστή ένδειξη του τύπου "Απαντήθηκε" (το "SOLVED" που λένε και στο χωριό μου) στην περιπτωση που το topic αφορά ερώτηση. Ίσως αν υλοποιούταν να μπορούσε επιπλέον να ενσωματωθεί με κάποιο τρόπο και στην αναλυτική αναζήτηση, ώστε να μπορεί κανείς να ψάξει μόνο τα θέματα που έχουν απαντηθεί. Επίσης, σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσιμη θα ήταν πιστεύω και μια ένδειξη του τύπου "καλύτερη απάντηση" που θα έβγαινε ίσως από τους ίδιους τους χρήστες ή από τον δημιουργό του θέματος και θα προβαλλόταν με κάποιον τρόπο περισσότερο από τα υπόλοιπα μηνύματα. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στις περιπτώσεις μεγάλων threads που όμως αφορούν ένα συγκεκριμένο θέμα, οπότε και ψάχνεις πολλές φορές μέσα σε ανούσια posts για να βρεις τα 1-2 που πραγματικά λένε κάτι ουσιαστικό.
konnak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Με ctrl+r βγηκε και σε οπερα. το ροζάκι transparent δεν ήταν; αυτο βγαίνει με λευκό background . Γι' αυτό μπορεί να γίνει κάτι; Το αρχικό favicon είχε διάφανο background, μετά την αλλαγή σε άσπρο/ροζ και καπάκι αλλαγή πάλι στο αρχικό έχει μείνει με άσπρο background στον Opera. Το πρώτο πρώτο (που ήταν ίδιο) δεν είχε θέμα. Σε όλους τους άλλους browser το δείχνει σωστά πάντως.
bobnick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ποιος μπαίνει στην κεντρική; Τι εννοείς...;;;
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εννοώ ότι εγώ δε μπαίνω ποτέ στην κεντρική και το ίδιο έχουν αναφέρει ένα σωρό άλλοι.
thes1os Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχω να προτείνω (και παρακαλώ να με λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη γιατί είμαι πάνσοφος - ενίοτε λίγο αδιάβαστος) μία "κινηση" που θα διευκολύνει πολύ εμάς και θα το εκλάβουμε απο εσάς ώς δώρο. Επειδή πολύ συχνα γίνονται ομηρικές μάχες που έχουν το ενδιαφέρον τους μεν δεν καταλήγουν σε συμπέρασμα δε, και αυτές αφορούν τα δικαιώματα του καταναλωτή (ζητήματα επιστροφών ελαττωματικών προϊόντων, ή "άλλαξα γνώμη" προιόντων, DOA κλπ) πιστευω οτι καποιοι μοντερετορσ καλά θα ήτανε να αναθεσουν σε κάποιον να κάνει μια σύντομη ερυνα για το τι ισχύει και να κάνουν ένα sticky με δυο απλά πράγματα, δυο attachnent pdf με τους σχετικους νόμους. Δε λέω να κανουμε νομικο συμβούλιο ουτε να υποκαταστησουμε τον κουγια... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2010 από thes1os
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 να κάνουν ένα sticky με δυο απλά πράγματα, δυο attachnent pdf με τους σχετικους νόμους. [..] http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955
thes1os Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ... είμαι πάνσοφος - ενίοτε λίγο αδιάβαστος... ddddddddddddddddddddd
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 οχι επειδή το λέω εγώ που είμαι όμορφος και έξυπνος αλλά καλό θα ήταν να έρχεται μια ειδοποίηση μετά το τελευταίο pm ότι το inbox γέμισε εδώ και όχι στο mail,δεν το κοιτάνε όλοι το mail και δεν ξέρω πότε γεμίζει το inbox μου,είμαι celebrity και γεμίζει γρήγορα οπότε καταλαβαίνετε
konnak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Opera και favicon revisited. Τυχαία ψάχνοντας στο Google μου βγαλε μια σελίδα του Insomnia σε μορφή εκτύπωσης, η οποία εμφανίζει το παλιό, "καλό" favicon με διάφανο background, και σε Opera. Ενώ το καινούριο (μετά την προσωρινή αλλαγή που είχε γίνει) εξακολουθεί να είναι έχει άσπρο background. Anyway, είχε συζητηθεί τότε που 'χε γίνει η αλλαγή, επειδή το πέτυχα μάλλον θα έχει "ξεχαστεί" το παλιό favicon στις φόρμες εκτύπωσης οπότε είπα να το πω μήπως το πάρετε και το βάλετε και στην πλήρη προβολή του φόρουμ. Ασήμαντο δε, καλαίσθητο δε. Και δυο φωτο για να καταλάβετε τι εννοώ: Και link της σελίδας με το σωστό favicon.
barbamar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να ελευθερώσουμε και τα σχόλια στις Αγγελίες,φοριέται σε όλα τα "καθωσπρέπει" fora. Όχι τπτ άλλο,βλέπω κάτι τιμές,συγκρίνω με το e-bay και με πιάνει τάραχος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να ελευθερώσουμε και τα σχόλια στις Αγγελίες,φοριέται σε όλα τα "καθωσπρέπει" fora. Όχι τπτ άλλο,βλέπω κάτι τιμές,συγκρίνω με το e-bay και με πιάνει τάραχος... Συμφωνω.Μονο εμας και το myphone βλεπω να μην επιτρεπουν σχολια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις