insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Thumps down. Τι αηδία είναι αυτή μόνο με τα up;;; Στα δικά μου μάτια, είναι σαν να λετε στο φόρουμ υπάρχουν από αδιάφορα ως άριστα ποστς. Σόρρυ, αλλά υπάρχουν και κακά ποστς και θέλω να το δηλώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΗΠΟΡΤ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μα τα κάνω. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 και θα σβήνονται, οπότε δεν υπάρχει λόγος για thumbs down και αν δεν σβήνονται τότε δεν θα έπρεπε να παίρνουν thumbs down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μα την παναγία, από εδώ και πέρα θα κάνω ρηπόρτ όποιο μήνυμα περιέχει κάτι σαν +1. Έχω ήδη αναφερθεί στη λανθασμένη αντίληψη του να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν αστεράκια στα θρέντς ή όλα θα έχουν ή κανένα. Κατ' επέκταση αυτή η γενικευμένη λογική του να μην κρίνεται λοτι γράφεται ωσάν πάπες, δε βοηθάει τον οποιοδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 και θα πηγαίνει στο βρόντο αν ο λόγος είναι μόνο η θετική ψήφος, διότι από ότι ρώτησα ούτε καν το abuse των θετικών ψήφων απαγορευόταν, μόνο των αρνητικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή, θεωρείς πιο χρήσιμο ένα ποστ στον προγραματισμό του στυλ +1000 από μία θετική ή αρνητική ψήφο; Για εμένα το +1000 είναι τρολάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γι' αυτό και έμεινε η θετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 για αυτό υπάρχει η δυνατότητα για +1 vote, που θα σημαίνει ότι είτε συμφωνείς είτε ευχαριστείς κάποιον (αντίστοιχο thank you button) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ... αντίστοιχο thank you button Oh yes indeed! Και μετά από τις αρνητικές ψήφους, επόμενος στόχος της ΣΟ είναι να φύγουν οι αρνητικοί χρήστες. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 -1 -1 -5 Αντίστοιχα στα τελευταία 3 μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή, θεωρείς πιο χρήσιμο ένα ποστ στον προγραματισμό του στυλ +1000 από μία θετική ή αρνητική ψήφο; Για εμένα το +1000 είναι τρολάρισμα. Πως θα φτάσει στο +1000, αφού ο καθένας δικαιούται μία μόνο ψήφο; Αν πάλι το ψηφίσουν 1000 χρήστες δε θα το 'λεγα τρολάρισμα, θα ήταν ομοφωνία! Από την άλλη έχω δει κάτι κουλά -15 και -20 (νομίζω επίσης ότι από ένα σημεία και έπειτα τα αντίστοιχα posts "κρύβονται") σε posts στα οποία τα παιδιά λένε απλώς την άποψή τους. Με ποια λογική είναι σωστό αυτό; "Διαφωνώ, αλλά δε σου λέω γιατί"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 συμφωνώ αλλά δε σου λέω γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 συμφωνώ αλλά δε σου λέω γιατι. Αφού συμφωνείς δεν υπάρχεις λόγος να μου πεις το γιατί, προφανώς θα είναι οι ίδιοι λόγοι που έχω ήδη πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Thumps down. Τι αηδία είναι αυτή μόνο με τα up;;; Στα δικά μου μάτια, είναι σαν να λετε στο φόρουμ υπάρχουν από αδιάφορα ως άριστα ποστς. Σόρρυ, αλλά υπάρχουν και κακά ποστς και θέλω να το δηλώνω. Μπορεις. Απλα γραψτο! Γραψε που διαφωνεις και γιατι. Τοσο απλα. επιτέλους μόνο Thumbs UP στα post Γιατι επιτελους? Τι το κακο ειχε το thumbs down? Αν εννοεις οτι επειδη μαλλον δεν χρησιμοποιουνταν για τον σκοπο που ειχε φτιαχτει(και εγω ειχα εξελαβει λαθεμενα την χρησιμοτητα του εως προσφατα, ωσπου και ειδα το αναλυτικο κειμενο με το τι κανει αυτο το κουμπι και πότε πρεπει να χρησιμοποιειται και πότε οχι). Οτι δηλαδη αποτελει ενα χρησιμο εργαλειο για τους μοντερειτορ να βλεπουν στα γρηγορα ποια ποστ ειναι τρολαρισμα, σπαμ, υβριστικα κλπ και οχι (οπως και το θεωρουν μαλλον οι περισσοτεροι χρηστες) οτι ειναι ενας τροπος να δειξουμε την διαφωνια μας με την αποψη καποιου. Τοτε αν εννοεις αυτο ναι καλως βγηκε το κουμπι διοτι οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουσαν για λαθος λογο. Αν εννοεις ομως οτι υπηρχαν ποστς με αρνητικες ψηφους και αυτο ειναι κατι κακο να φαινεται, τοτε διαφωνω καθετως, γιατι αν καποιος πιστευει οτι ενα ποστ ειναι κακιστο δεν βλεπω που ειιναι το κακο να φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις