Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καν δυο σχόλια στις παραπάνω προτάσεις (μιας και ζήτησες την άποψή μας :) ).

Λες να μην αντιγράφονται τα νέα αυτούσια από άλλες ιστοσελίδες. Αυτό σημαίνει είτε ότι θα πρέπει να μεταδίδεται κάποιο νέο πρώτα απ το insomnia (που αν δεν έχεις ανταποκριτές ξέρω γω) δε γίνεται είτε να αντιγράφεται η είδηση με άλλα λόγια. Το τελευταίο δε βλέπω να χει κάποιο νόημα για τον αναγνώστη. Τα ίδια νέα πάλι θα ναι, απ την ίδια πηγή θα προέρχονται. Συν ότι θα ναι λίγο πιο χρονοβόρο και πιθανόν κάτι να χαθεί στη «μετάφραση» αν ο editor δεν καταλαβαίνει 100% τι λέει η αρχική είδηση. Συν ότι δεν είμαι βέβαιος αν επιτρέπεται να γίνει κάτι τέτοιο, πχ μπορεί να υπάρχει όρος πως επιτρέπεται η αναδημοσίευση της είδησης μόνο αν αυτή γίνει copy/paste απ την αρχική πηγή.

Κι ο προκαθορισμένος αριθμός νέων/μέρα δε μου φαίνεται καλή ιδέα. Δηλ. κάποιες μέρες μπορεί να μην κινείται φύλλο (πχ το καλοκαίρι) και κάποιες άλλες να υπάρχουν πολλά νέα.

Δεν είμαι αντίθετος στο ν αλλάξει κάτι απλά μου φαίνεται πως ο τρέχον τρόπος υποβολής/δημοσίευσης των ειδήσεων έχει κάποια θετικά στοιχεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συν ότι θα ναι λίγο πιο χρονοβόρο και πιθανόν κάτι να χαθεί στη «μετάφραση» αν ο editor δεν καταλαβαίνει 100% τι λέει η αρχική είδηση.

Για αυτό θα υπάρχουν οι δοκιμαστικές...Θα επιλεγουν ικανα άτομα

http://emailmarketing.msi.eu/display.php?List=43&N=518

http://www.techspot.com/news/40375-m...teve-jobs.html

Κι ο προκαθορισμένος αριθμός νέων/μέρα δε μου φαίνεται καλή ιδέα.

Αυτα είναι συζητήσιμα...Αςς ακουστούν και άλλες γνώμες...

Ασφαλώς κατάργηση του Lobby και μεταφορά των παλαιών θεμάτων στην πρώτη κατηγορία

Για αυτό ποια είναι η γνώμη σου...;;;

Αν παραμείνει ο τρόπος υποβολής ειδήσεων ως έχει, δεν υπάρχει λόγος να μεταφερθούν οι παλιότερες ειδήσεις στην άλλη κατηγορία, ούτως ή άλλως είναι παλιές και δεν πρόκειται να βγουν στην πρώτη σελίδα. Αν μεταβληθεί η διαδικασία κι αυτή η συνένωση εξυπηρετεί κάποιον σκοπό οκ.

Αν παραμείνει ο τρόπος υποβολής ειδήσεων ως έχει, δεν υπάρχει λόγος να μεταφερθούν οι παλιότερες ειδήσεις στην άλλη κατηγορία, ούτως ή άλλως είναι παλιές και δεν πρόκειται να βγουν στην πρώτη σελίδα. Αν μεταβληθεί η διαδικασία κι αυτή η συνένωση εξυπηρετεί κάποιον σκοπό οκ.

Aννν ααααννν γίνει κάτι, έλεγα για να μην πάν χαμένα...

1.δυνατότητα chat

2.panic button

3.link που όταν το πατάς να υπερχρονίζει τον επεξεργαστή σε over 9000 Ghz ενώ η θερμοκρασία θα παραμενει σε under 9000 βαθμούς κελσίου ανεβάζοντας την ανάλυση σε 2560χ1920 και ενσωμάτωση blu ray encoding video convertion musicbox multiple choise player software & scanner utilities admiinistrate

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά ο παρόν τρόπος δημοσίευσης είδησης, αν κάποια είδηση δεν αξίζει απλά δεν ψηφίζεται και παραμένει στο lobby.

Αν πάλι ψηφίζεται ενώ δεν αξίζει κατά την γνώμη μας, shit happens, μπορεί να έχουμε και άδικο.

Αν αξίζει και δεν ψηφίζεται, μπορεί ο εκάστοτε mod να την ανεβάσει manually.

To μόνο που χρήζει βελτίωσης είναι η ποιότητα των σχολίων σε αυτές, κάτι που προφανώς είναι αδύνατο να ελεγχθεί.

Συγνώμη αλλά το γεγονός πως δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο ελληνικό φόρουμ η διπλή κατηγορία ειδήσεων για τους παραπάνω λόγους, πώς ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί επιχείρημα;

:-)

έτσι και αλλιώς όλες τις διαβάζουμε. είτε καλές είτε όχι . είτε μπουν κεντρική είτε όχι

πολλοί χρήστες υποθέτω δεν μπαίνουν καν στην κεντρική.εγώ πχ σπάνια

Το favicon στον Opera εμφανίζεται με άσπρο τετράγωνο background γενικά ή μόνο σε μένα;

Σε Opera όπως βλέπω ναι, στους υπόλοιπους όχι.

Υποστηρίζεται πλέον και το Pin Site του Internet Explorer 9 με τα Jump Lists

post-331-129063124874_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...