antonl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καν δυο σχόλια στις παραπάνω προτάσεις (μιας και ζήτησες την άποψή μας ). Λες να μην αντιγράφονται τα νέα αυτούσια από άλλες ιστοσελίδες. Αυτό σημαίνει είτε ότι θα πρέπει να μεταδίδεται κάποιο νέο πρώτα απ το insomnia (που αν δεν έχεις ανταποκριτές ξέρω γω) δε γίνεται είτε να αντιγράφεται η είδηση με άλλα λόγια. Το τελευταίο δε βλέπω να χει κάποιο νόημα για τον αναγνώστη. Τα ίδια νέα πάλι θα ναι, απ την ίδια πηγή θα προέρχονται. Συν ότι θα ναι λίγο πιο χρονοβόρο και πιθανόν κάτι να χαθεί στη «μετάφραση» αν ο editor δεν καταλαβαίνει 100% τι λέει η αρχική είδηση. Συν ότι δεν είμαι βέβαιος αν επιτρέπεται να γίνει κάτι τέτοιο, πχ μπορεί να υπάρχει όρος πως επιτρέπεται η αναδημοσίευση της είδησης μόνο αν αυτή γίνει copy/paste απ την αρχική πηγή. Κι ο προκαθορισμένος αριθμός νέων/μέρα δε μου φαίνεται καλή ιδέα. Δηλ. κάποιες μέρες μπορεί να μην κινείται φύλλο (πχ το καλοκαίρι) και κάποιες άλλες να υπάρχουν πολλά νέα. Δεν είμαι αντίθετος στο ν αλλάξει κάτι απλά μου φαίνεται πως ο τρέχον τρόπος υποβολής/δημοσίευσης των ειδήσεων έχει κάποια θετικά στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Συν ότι θα ναι λίγο πιο χρονοβόρο και πιθανόν κάτι να χαθεί στη «μετάφραση» αν ο editor δεν καταλαβαίνει 100% τι λέει η αρχική είδηση. Για αυτό θα υπάρχουν οι δοκιμαστικές...Θα επιλεγουν ικανα άτομα http://emailmarketing.msi.eu/display.php?List=43&N=518 http://www.techspot.com/news/40375-m...teve-jobs.html Κι ο προκαθορισμένος αριθμός νέων/μέρα δε μου φαίνεται καλή ιδέα. Αυτα είναι συζητήσιμα...Αςς ακουστούν και άλλες γνώμες... Ασφαλώς κατάργηση του Lobby και μεταφορά των παλαιών θεμάτων στην πρώτη κατηγορία Για αυτό ποια είναι η γνώμη σου...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αν παραμείνει ο τρόπος υποβολής ειδήσεων ως έχει, δεν υπάρχει λόγος να μεταφερθούν οι παλιότερες ειδήσεις στην άλλη κατηγορία, ούτως ή άλλως είναι παλιές και δεν πρόκειται να βγουν στην πρώτη σελίδα. Αν μεταβληθεί η διαδικασία κι αυτή η συνένωση εξυπηρετεί κάποιον σκοπό οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αν παραμείνει ο τρόπος υποβολής ειδήσεων ως έχει, δεν υπάρχει λόγος να μεταφερθούν οι παλιότερες ειδήσεις στην άλλη κατηγορία, ούτως ή άλλως είναι παλιές και δεν πρόκειται να βγουν στην πρώτη σελίδα. Αν μεταβληθεί η διαδικασία κι αυτή η συνένωση εξυπηρετεί κάποιον σκοπό οκ. Aννν ααααννν γίνει κάτι, έλεγα για να μην πάν χαμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 1.δυνατότητα chat 2.panic button 3.link που όταν το πατάς να υπερχρονίζει τον επεξεργαστή σε over 9000 Ghz ενώ η θερμοκρασία θα παραμενει σε under 9000 βαθμούς κελσίου ανεβάζοντας την ανάλυση σε 2560χ1920 και ενσωμάτωση blu ray encoding video convertion musicbox multiple choise player software & scanner utilities admiinistrate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου φαίνεται μια χαρά ο παρόν τρόπος δημοσίευσης είδησης, αν κάποια είδηση δεν αξίζει απλά δεν ψηφίζεται και παραμένει στο lobby. Αν πάλι ψηφίζεται ενώ δεν αξίζει κατά την γνώμη μας, shit happens, μπορεί να έχουμε και άδικο. Αν αξίζει και δεν ψηφίζεται, μπορεί ο εκάστοτε mod να την ανεβάσει manually. To μόνο που χρήζει βελτίωσης είναι η ποιότητα των σχολίων σε αυτές, κάτι που προφανώς είναι αδύνατο να ελεγχθεί. Συγνώμη αλλά το γεγονός πως δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο ελληνικό φόρουμ η διπλή κατηγορία ειδήσεων για τους παραπάνω λόγους, πώς ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί επιχείρημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 έτσι και αλλιώς όλες τις διαβάζουμε. είτε καλές είτε όχι . είτε μπουν κεντρική είτε όχι πολλοί χρήστες υποθέτω δεν μπαίνουν καν στην κεντρική.εγώ πχ σπάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 2.panic button Κάτω τα χέρια από το forum..Facebook δεν γίνεται... Αστειεύομαι προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 έχει το facebook panic button; εν το ξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και τι είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το favicon στον Opera εμφανίζεται με άσπρο τετράγωνο background γενικά ή μόνο σε μένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το favicon στον Opera εμφανίζεται με άσπρο τετράγωνο background γενικά ή μόνο σε μένα; Σε Opera όπως βλέπω ναι, στους υπόλοιπους όχι. Υποστηρίζεται πλέον και το Pin Site του Internet Explorer 9 με τα Jump Lists Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να μπούν στη γρήγορη απάντηση κουμπιά για spoiler και yt tag γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να μπούν στη γρήγορη απάντηση κουμπιά για spoiler και yt tag γίνεται; και code. Το χα γράψει και παλιότερα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να μπούν στη γρήγορη απάντηση κουμπιά για spoiler και yt tag γίνεται; yt tag δε χρειάζεται, βάζεις κατευθείαν το link του youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις