ariadgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι...Φαίνετε μόνο στην αρχική...δυστηχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά το insomnia με τη βάση χρηστών που έχει θα μπορούσε ίσως να γίνει λίγο πιο «κοινωνικό» (social, που λέμε και στο χωριό μου)... δεν χρειάζεται να facebookίσει πολύ, αλλά θα μπορούσαν ίσως πιστεύω να προστεθούν ένα-δυο λειτουργικότητες που να προωθούν τη δημιουργία εσωτερικών κοινοτήτων... δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, απλά σαν σκέψη το αναφέρω περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά το insomnia με τη βάση χρηστών που έχει θα μπορούσε ίσως να γίνει λίγο πιο «κοινωνικό» (social, που λέμε και στο χωριό μου)... δεν χρειάζεται να facebookίσει πολύ, αλλά θα μπορούσαν ίσως πιστεύω να προστεθούν ένα-δυο λειτουργικότητες που να προωθούν τη δημιουργία εσωτερικών κοινοτήτων... δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, απλά σαν σκέψη το αναφέρω περισσότερο... Λίγη υπομονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δεν χρειάζεται να facebookίσει πολύ Και καθόλου μη σου πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δε ξέρω κατά πόσο εφικτό είναι το παρακάτω. Πολλές φορές, όπως και σήμερα, προσπαθούν να μου στείλουν PM αλλά έχω ήδη 200 και δε μπορώ να λάβω περισσότερα. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, είναι εφικτό όταν φτάσουμε στα 200 και έχουμε φορτώσει από μηνύματα, να μας δίνονται και π.χ. 10 μηνύματα "χάριτος" έως να διαγράψουμε κάποιο ποσοστό από τα 200, και μόλις φθάνουμε π.χ. στα 201, τότε να μας έρχεται μήνυμα και να μας ενημερώνει ότι ήδη έχουμε γεμίσει αλλά έχουμε διαθέσιμα άλλα 10 PMs; Δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον δεν γινεται, γιατι υποτιθεται ΠΡΙΝ φτασεις στα 200 οτι σβηνεις. Επισης, σου ερχεται ηδη email οταν γεμισεις και προσπαθησει καποιος να σου στειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γιώργο (ο παρα-αποπάνω), μήπως εννοείς: Μερικά μηνύματα πριν γεμίσει το Inbox, να προβάλλεται προειδοποίηση που να λέει ξέρω γω «Σβήσε, γεμίζει το Inbox σου»... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Και να έχεις μνμ αποθηκευμένα δεν λέει και τίποτα...Προσωπικά μιλάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γιώργο (ο παρα-αποπάνω), μήπως εννοείς: Μερικά μηνύματα πριν γεμίσει το Inbox, να προβάλλεται προειδοποίηση που να λέει ξέρω γω «Σβήσε, γεμίζει το Inbox σου»... ; Για να λεει "οταν φτασουμε στα 200", μαλλον οταν τιγκαρει θα εννοει. Παντως μια ειδοποιηση στα 190 ας πουμε δεν θα ηταν ασχημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Members Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγη υπομονή... ΟΚ, το 'πιασα το υπονοούμενο είμαι περίεργος να δω τί έχετε ετοιμάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγη υπομονή... κάποιο πουλάκι μου τα είπε και μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Για να λεει "οταν φτασουμε στα 200", μαλλον οταν τιγκαρει θα εννοει.Παντως μια ειδοποιηση στα 190 ας πουμε δεν θα ηταν ασχημη. Ναι, το παραπάνω εννοώ, αλλά δε θα ήταν κακό έστω μια ειδοποίηση στα 190 π.χ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πιο ωραίο ήταν το προηγούμενο favicon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημιουργία subforum στην κατηγορία insomnia site αποκλειστικά για τεστ που να μην μετράν τα μνμ διότι κάποιοι με την αιτιολογία του test θέλουν να αυξήσουν τον αριθμό των ποστ τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν παίζει κάτι τέτοιο: http://www.insomnia.gr/forum/misc.php?t=105590&do=whoposted Η συντριπτική, συντριπτικότατη πλειοψηφία των μελών που δημοσίευσαν στο testing thread πέφτουν στην κατηγορία «1 έως και 3 μηνύματα». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις