Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξέρω αν έχει ζητηθεί ξανά αλλα στο iphone app υπάρχει ένα πολύ ωραίο κουμπάκι που λέει με συμμετοχή...και σου βγάζει αμέσως τα τοπικς που έχεις απαντήσει.. δεν θα μπορούσε να προστεθεί και στο κανονικό forum? θα μας κέρδιζε χρόνο και κλικ :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ξέρω αν έχει ζητηθεί ξανά αλλα στο iphone app υπάρχει ένα πολύ ωραίο κουμπάκι που λέει με συμμετοχή...και σου βγάζει αμέσως τα τοπικς που έχεις απαντήσει.. δεν θα μπορούσε να προστεθεί και στο κανονικό forum? θα μας κέρδιζε χρόνο και κλικ :-)

Αν πατήσεις το username σου στην πράσινη μπάρα πάνω που λέει "Καλώς ήλθες Luciddream! Δεν έχεις νέα προσωπικά μηνύματα" ή ότι έχεις χ μηνύματα όταν υπάρχουν φυσικά, σου εμφανίζει τα τοπίκ στα οποία έχει συνδρομή και έχουν νέα μηνύματα.

Αυτό θέλεις ή από την ανακατωσούρα που έχω στο κεφάλι πέταξα τούβλο;

όχι αυτό... αν πατήσεις αναζήτηση και γράψεις στο username το username σου σου δείχνει τα τοπικς που έχεις απαντήσει/αρχίσει... στο iphone app στα έχει σε ένα κουμπάκι... για να μην το κάνεις όλο αυτό..

Μα κι ο alexzzz σε αυτό αναφέρεται αν δεν κάνω λάθος. Δεν είπε να πληκτρολογήσεις το username σου στην αναζήτηση.

Εγώ τουλάχιστον πηγαίνοντας εδώ βλέπω τα threads στο οποία συμμετέχω.

Εγω απο την αρχη, το πρωτο πραγμα που παταω μολις μπω στο insomnia ειναι πανω αριστερα το "πινακας ελεγχου". Αυτο θα με βγαλει στη λιστα με τα θεματα που εχω γραψει, και θα μου δειξει ποια απο αυτα εχουν νεα μηνυματα.

Με ενα κουμπι μονο, ηδη γινεται αυτο που λες.

υπάρχει επιλογή που ενεργοποιείς την αυτόματη συνδρομή σε όποιο θέμα ποστάρεις.

Πας ρυθμίσεις λογαριασμού και βρες το "Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος" . Λογικα , εσύ έχεις "μην κάνετε συνδρομή".Βάλτο "καμία ενημέρωση μέσω μειλ" και θα έχεις αυτό που σου πε ο πουρναρας. Λογικά δεν θα λειτουργήσει αναδρομικά για όσα threads έχεις γράψει , αλλά απο δω και περα

Ιδέα, στο sub κινηματογράφος και τηλεόραση, να προστεθεί υποχρεωτικά στο μενού του αρχικού ποστ κάθε thread εμφανώς ( ίσως με αστεράκια imdb like) βαθμολογία για κάθε ταινία.

Αν μέσω κάποιου link φαίνεται και ποιος ψήφισε τι, ακόμα καλύτερα!

Δε ξέρω πόσο εφικτό είναι, αλλά θα είναι πολύ βολικό μιας και δε θα χρειάζεται να γράφει ο καθένας στο ποστ του την βαθμολογία του, και όταν κάποιοι εμπιστευόμαστε τυφλά το γούστο κάποιου θα παίρνουμε μία γρήγορη γνώμη.

(υπάρχει και η στάνταρ αξιολόγηση ενός θέματος που θα μπορούσε να λειτουργήσει για αυτό το σκοπό βέβαια, αλλά δε την χρησιμοποιεί σχεδόν κανείς).

:)

• Members

Καλή η ιδέα του liopyr. Βέβαια θέλει λίγη σκέψη στο πώς ακριβώς θα γίνει, γιατί δεν αφορούν όλα τα posts κάποια συγκεκριμένη ταινία / σειρά, πάντως κι εμένα θα μου άρεσε...

Και μιας και πέρασα, ας επισημάνω κι ένα λαθάκι που έχω εντοπίσει εδώ και καιρό αλλά όλο ξεχνάω να το αναφέρω:

image000j.png

στο popup της εικόνας εμφανίζεται ένα ξεκάρφωτο "n" και η λέξη "τρέχων" είναι λάθος. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά μιας και το είδα ας το έχετε υπόψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...