Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που πιθανόν να μπορείς να κάνεις είναι μετά από επικοινωνία με s.mod/admin να γίνει ban το τρέχον account σου και να δημιουργήσεις ένα νέο με το nick που επιθυμείς.

Στην τελική είναι απλά ένα αναγνωριστικό, δηλ. και 16437 να με λέγαν, δε θα μ ενδιέφερε (αλλά δε θα ταν και πρακτικό).

Και τα μηνύματα...;;;Τί θα γίνουν...;;Θα χάνονται...;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είμαι υπέρ μεπρουποθέσεις.

Δηλαδή να μπορεί να γίνει μία φορά το χρόνο και να αναγράγετε κάπου το πρώην username.

This.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Και τα μηνύματα...;;;Τί θα γίνουν...;;Θα χάνονται...;;;

Τα μηνύματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά, κάτω απ το banned username φυσικά. Αν λες τον counter που υπάρχει για κάθε χρήστη, προφανώς θα μηδενιστεί.

Εγώ είμαι υπέρ μεπρουποθέσεις.

Δηλαδή να μπορεί να γίνει μία φορά το χρόνο και να αναγράγετε κάπου το πρώην username.

συμφωνω

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

πρέπει να έχει ξαναυποθεί κάτι τέτοιο αλλά προφανώς δεν έγινε δεκτό ...

και εγώ είμαι υπερ με την προϋπόθεσή ορίου

(το καλύτερο θα ήταν δημοσκόπηση )

και εγω θελω να αλλαξω το nick μου... (μια διορθοση γιατι το ειχα κανει λαθος)

καλο θα ηταν να υπήρχε περιορισμος 1-2 φορες το χρονο

Θα ψήφιζα κατά. Προτιμώ να ξέρω με ποιον μιλάω και ποιος μιλάει. Αν υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή του username κι ο καθένας (ή κάποιοι) τ άλλαζε κάθε μέρα/βδομάδα/μήνα θα χανόταν η μπάλα. Εκτός αν μιλάμε για δικαίωμα αλλαγής για μία φορά και μόνο, που ΟΚ θα τ άντεχα.

Αυτό το κ. Hal9000 μου ακούγεται κάπως :P

Συμφωνώ και εγώ κατα βάση, αλλά στην περίπτωση μου καταλάθoς πάτησα αυτό το καταραμμένο ` στο τέλος... Γιατί να μην μπορώ να το αλλάξω? Ισως θα μπορούσε να γίνεται αλλαγή κατόπιν εγκρίσεως από Mod... Πιστεύω πάντως ότι τα περισσότερα μέλη θα κρατήσουν τα Username τους, γιατί απλά έχουν δημιουργήσει ένα Χ,Υ,Ζ κύρος-φιλίες κτλπ... Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει άλλο Name για να πει τη βλακεία του μπορεί κάλλιστα, και τώρα, να κάνει ένα δευτερο account, οπότε δεν θα αλλάξει κάτι imho...

Εγώ θα θέσω μια άλλη ερώτηση...

Τί θα λέγατε να δημιουργήσουμε στην κατηγορία adsl ένα θέμα που να κάνουμε μετρήσεις ping απόόλους τους παρόχουςόλες τις ώρες της μέρας και να γίνει sticky...???

Υπάρχει ένα thread που άνοιξα για δημοσίευση αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας ένα σχετικό προγραμματάκι που έφτιαξα (βλ.την forum signature μου). Αλλά δε μπορώ να πω ότι υπήρξε αρκετή αποδοχή και/ή χρησιμότητα ώστε να δικαιολογεί sticky status...

Υπάρχει ένα thread που άνοιξα για δημοσίευση αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας ένα σχετικό προγραμματάκι που έφτιαξα (βλ.την forum signature μου). .

Τώρα το είδα...

Αλλά δε μπορώ να πω ότι υπήρξε αρκετή αποδοχή και/ή χρησιμότητα ώστε να δικαιολογεί sticky status..

Όπως κρίνεις εσύ φίλε... :)

Θα ψήφιζα κατά. Προτιμώ να ξέρω με ποιον μιλάω και ποιος μιλάει. Αν υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή του username κι ο καθένας (ή κάποιοι) τ άλλαζε κάθε μέρα/βδομάδα/μήνα θα χανόταν η μπάλα. Εκτός αν μιλάμε για δικαίωμα αλλαγής για μία φορά και μόνο, που ΟΚ θα τ άντεχα.

Αυτό το κ. Hal9000 μου ακούγεται κάπως :P

Θα συμφωνησω κι εγω, οτι η αλλαγη username δε βλεπω που μπορει να ωφελησει. Στο μονο πραγμα που ισως να ηταν καλη η αλλαγη ειναι σε περιπτωσεις ορθογραφικου λαθους η γενικοτερα καποια αλλαγη γραμματος (που ισως εγινε λογω βιασυνης), η οποια δεν θα αλλαξει στην ουσια το username.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...