Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site.

Χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό...;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για τα δεις όχι... για να απαντήσεις ναι.

Κάνε μια δοκιμή και πάτα το λινκ του χαλ, θα καταλάβεις

για τα δεις όχι... για να απαντήσεις ναι.

Κάνε μια δοκιμή και πάτα το λινκ του χαλ, θα καταλάβεις

έχω μια απορία.

σε πολλά φόρουμ (ξένα κυρίως) αλλά και sites που έχουν πολλές σελίδες (σελ 1.2.3.4.....) αντί να πατάς επόμενη σελίδα με αυτό το firefox addon τις βγάζει κατακόρυφα και με scrol πας επόμενη ή προηγούμενη.Είναι πάρα πολύ βολικό και πολύ γρήγορο.

εδώ ας πούμε πάει να κάνει load την επόμενη ή την προηγούμενη αλλά δεν την κάνει.

έχω μια απορία.

σε πολλά φόρουμ (ξένα κυρίως) αλλά και sites που έχουν πολλές σελίδες (σελ 1.2.3.4.....) αντί να πατάς επόμενη σελίδα με αυτό το firefox addon τις βγάζει κατακόρυφα και με scrol πας επόμενη ή προηγούμενη.Είναι πάρα πολύ βολικό και πολύ γρήγορο.

εδώ ας πούμε πάει να κάνει load την επόμενη ή την προηγούμενη αλλά δεν την κάνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Προτείνω η κατηγορία Αναβαθμίσεις να μετονομαστεί σε Αναβαθμίσεις & Νέο PC ή κάτι τέτοιο επειδή τα περισσότερα θέματα εκεί αφορούν νέα συστήματα. :)

Καλησπέρα.Μιας και η αλλαγή username δεν είναι δυνατή έλεγα μήπως θα θέλατε ναπροσθέσετε στο vbulletin το feature της αλλαγής username...

Έχω αφιερώσει 14 ολόκληρα χρόνια σε ανάπτυξη vbulletin...Φυσικά άν θέλετε και σεις...

Μπορεί να σχολιαστεί και από τα μέλη..

Θα ψήφιζα κατά. Προτιμώ να ξέρω με ποιον μιλάω και ποιος μιλάει. Αν υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή του username κι ο καθένας (ή κάποιοι) τ άλλαζε κάθε μέρα/βδομάδα/μήνα θα χανόταν η μπάλα. Εκτός αν μιλάμε για δικαίωμα αλλαγής για μία φορά και μόνο, που ΟΚ θα τ άντεχα.

Αυτό το κ. Hal9000 μου ακούγεται κάπως :P

Η αλλαγή username δεν θα γίνετε κάθε μέρα...

Μπορεί να μπεί το όριο 3 φορές το χρόνο...

Δηλαδή εγώ τώρα γιατί να είμαι καταδικασμένος με ένα username που δεν μου αρέσει...

Αυτό που πιθανόν να μπορείς να κάνεις είναι μετά από επικοινωνία με s.mod/admin να γίνει ban το τρέχον account σου και να δημιουργήσεις ένα νέο με το nick που επιθυμείς.

Στην τελική είναι απλά ένα αναγνωριστικό, δηλ. και 16437 να με λέγαν, δε θα μ ενδιέφερε (αλλά δε θα ταν και πρακτικό).

ΘΑ το δεχομουν ΜΟΝΟ αν υπηρχε απο κατω σημειωση πρωην ταδε για να μην χασουμε την μπαλα.... η κατι αντιστοιχο με ιστορικο etc....etc....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...