GTX-327 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site. twitter.com/insomnia.gr Χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό...;;; για τα δεις όχι... για να απαντήσεις ναι. Κάνε μια δοκιμή και πάτα το λινκ του χαλ, θα καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό...;;; για τα δεις όχι... για να απαντήσεις ναι. Κάνε μια δοκιμή και πάτα το λινκ του χαλ, θα καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 έχω μια απορία. σε πολλά φόρουμ (ξένα κυρίως) αλλά και sites που έχουν πολλές σελίδες (σελ 1.2.3.4.....) αντί να πατάς επόμενη σελίδα με αυτό το firefox addon τις βγάζει κατακόρυφα και με scrol πας επόμενη ή προηγούμενη.Είναι πάρα πολύ βολικό και πολύ γρήγορο. εδώ ας πούμε πάει να κάνει load την επόμενη ή την προηγούμενη αλλά δεν την κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 έχω μια απορία. σε πολλά φόρουμ (ξένα κυρίως) αλλά και sites που έχουν πολλές σελίδες (σελ 1.2.3.4.....) αντί να πατάς επόμενη σελίδα με αυτό το firefox addon τις βγάζει κατακόρυφα και με scrol πας επόμενη ή προηγούμενη.Είναι πάρα πολύ βολικό και πολύ γρήγορο. εδώ ας πούμε πάει να κάνει load την επόμενη ή την προηγούμενη αλλά δεν την κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Προτείνω η κατηγορία Αναβαθμίσεις να μετονομαστεί σε Αναβαθμίσεις & Νέο PC ή κάτι τέτοιο επειδή τα περισσότερα θέματα εκεί αφορούν νέα συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νικαετός Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Θα θέλατε να δημιουργήσουμε μια ομάδα folding όπως έχουν καιάλλα forum...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα.Μιας και η αλλαγή username δεν είναι δυνατή έλεγα μήπως θα θέλατε ναπροσθέσετε στο vbulletin το feature της αλλαγής username... Έχω αφιερώσει 14 ολόκληρα χρόνια σε ανάπτυξη vbulletin...Φυσικά άν θέλετε και σεις... Μπορεί να σχολιαστεί και από τα μέλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Θα ψήφιζα κατά. Προτιμώ να ξέρω με ποιον μιλάω και ποιος μιλάει. Αν υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή του username κι ο καθένας (ή κάποιοι) τ άλλαζε κάθε μέρα/βδομάδα/μήνα θα χανόταν η μπάλα. Εκτός αν μιλάμε για δικαίωμα αλλαγής για μία φορά και μόνο, που ΟΚ θα τ άντεχα. Αυτό το κ. Hal9000 μου ακούγεται κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 θα συμφωνησω με τον antonl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Η αλλαγή username δεν θα γίνετε κάθε μέρα... Μπορεί να μπεί το όριο 3 φορές το χρόνο... Δηλαδή εγώ τώρα γιατί να είμαι καταδικασμένος με ένα username που δεν μου αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Αυτό που πιθανόν να μπορείς να κάνεις είναι μετά από επικοινωνία με s.mod/admin να γίνει ban το τρέχον account σου και να δημιουργήσεις ένα νέο με το nick που επιθυμείς. Στην τελική είναι απλά ένα αναγνωριστικό, δηλ. και 16437 να με λέγαν, δε θα μ ενδιέφερε (αλλά δε θα ταν και πρακτικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos_LILIS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ΘΑ το δεχομουν ΜΟΝΟ αν υπηρχε απο κατω σημειωση πρωην ταδε για να μην χασουμε την μπαλα.... η κατι αντιστοιχο με ιστορικο etc....etc.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις