Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Members Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Στο δικό μου touchpad πάντως το να πατάς τα δύο πλήκτρα του (για κλικ και δεξί κλικ) ταυτόχρονα, λειτουργεί ως μεσαίο κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ε, πέτα το και πάρε αληθινό υπολογιστή, με ποντίκι! ή πάτα Ctrl + click ;p (έχει Ctrl ε); Στο κρεβάτι δε βολεύει το ποντίκι. Ctrl νομίζω έχει, δύο κιόλας! Στο δικό μου touchpad πάντως το να πατάς τα δύο πλήκτρα του (για κλικ και δεξί κλικ) ταυτόχρονα, λειτουργεί ως μεσαίο κλικ. Ναι, το ξέρω πως παίζει κι αυτό, νομίζω πως είναι standard functionality σ όλα τα touchpad. Ωρέ ξέρω πως υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να το κάνεις (πχ παίζει και addon που με δεξί click σε link κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά), απλά θα ταν πιο «ομοιόμορφη» συμπεριφορά ν ανοίγουν όλα τα external links σε νέο παράθυρο και λίγο πιο βολικό ίσως. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που υπάρχει η συγκεκριμένη συμπεριφορά (πχ αν έτσι φαίνεται πως το visit στη συγκεκριμένη σελίδα προέρχεται απ το insomnia.gr). Αν παίζει κάτι τέτοιο, πάσο :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Members Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Καλά μή βαράς Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δει ακριβώς σε ποια links αναφερόσουν. Επειδή γενικά από συνήθεια ανοίγω τα πάντα σχεδόν με μεσαίο κλικ, δεν είχα προσέξει τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων links. Με αφορμή το post σου πήγα και το τσέκαρα και όντως συμφωνώ κι εγώ πως θα ήταν καλύτερο να ανοίγουν σε νέο tab όπως και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν ξερω αμα ειναι πρεπον αυτο που θα πω αλλα δεν θα ηταν καλυτερο να μπει καπου οταν κανουμε ποστ σε ενα τοπικ να φαινετε τι λειτουργικο συστημα χρησιμοποιουμε αλλα και τι broswer ? oπως ειναι πχ στο http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=245810 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μήπως όταν γίνεται Quote κάποιο μήνυμά μας, να μας έρχεται κάποια ειδοποίηση; Υπάρχει περίπτωση για τέτοια κίνηση; ---------- Προσθήκη στις 20:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ---------- δεν ξερω αμα ειναι πρεπον αυτο που θα πω αλλα δεν θα ηταν καλυτερο να μπει καπου οταν κανουμε ποστ σε ενα τοπικ να φαινετε τι λειτουργικο συστημα χρησιμοποιουμε αλλα και τι broswer ? oπως ειναι πχ στο http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=245810 Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει τον άλλον =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καλημέρα σας. Για πολλοστή φορά σήμερα είδα να γίνεται ξανά η κουβέντα περί hosting και domain. Προκειμένου να έχουμε ένα στο δύο θέματα σχετικά με αυτό, μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει ένα από όλα αυτά sticky για να το βλέπουμε πρώτη μούρη κορυφή και να τα γράφουμε όλα εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Στην ενότητα Κινηματογράφος & Τηλεόραση ίσως να ήταν καλύτερα η Τηλεόραση sub-forum του Κινηματογράφου γιατί τώρα είναι πολύ μπερδεμένα TV shows με Movies. Just an idea.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Να βαλετε μια κατηγορια για φοιτητες που θα συζηταμε θεματα για ΑΕΙ/ΤΕΙ , δικαιοματα και βεβεα να ανεβενουν σημειωσης και εργασιες βεβαιος βεβαιος :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όταν το site είναι πεσμένο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζει μια σελίδα που να λέει κλειστό λόγω συντήρησής ή κάτι τέτοιο; sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όταν το site είναι πεσμένο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζει μια σελίδα που να λέει κλειστό λόγω συντήρησής ή κάτι τέτοιο; sent from my HTC Magic using tapatalk Εχει γινει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχει γινει κατι τετοιο. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι ένα αόριστο μήνυμα σφάλματος στο κέντρο μίας, κατά τ' άλλα λεύκης, σελίδας. Αν εννοείς αυτό και δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή που δεν είχα υπ' όψιν μου, φαντάζομαι ότι ο damastes ζητά ένα πιο επεξηγηματικό μήνυμα στη θέση του παραπάνω. Βρίσκω πως είναι καλή ιδέα, αλλά δε γνωρίζω δυστυχώς αν είναι τεχνικά εφικτό. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2010 από parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 βρήκα αυτό, αλλά οι γνώσεις στο αντικείμενο είναι ανύπαρκτες, ελπίζω να βοηθάει ή να δίνει μια αρχή, εμένα μου δίνει την εντύπωση οτι κάνει. Redirecting users to a Site-Down message Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όταν το site είναι πεσμένο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζει μια σελίδα που να λέει κλειστό λόγω συντήρησής ή κάτι τέτοιο; sent from my HTC Magic using tapatalk Εχει γινει κατι τετοιο. Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site. twitter.com/insomnia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όταν το site είναι πεσμένο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζει μια σελίδα που να λέει κλειστό λόγω συντήρησής ή κάτι τέτοιο; sent from my HTC Magic using tapatalk Εχει γινει κατι τετοιο. Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site. twitter.com/insomnia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site. twitter.com/insomnia.gr Χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις