Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members

Στο δικό μου touchpad πάντως το να πατάς τα δύο πλήκτρα του (για κλικ και δεξί κλικ) ταυτόχρονα, λειτουργεί ως μεσαίο κλικ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε, πέτα το και πάρε αληθινό υπολογιστή, με ποντίκι!

ή πάτα Ctrl + click ;p

(έχει Ctrl ε);

Στο κρεβάτι δε βολεύει το ποντίκι. Ctrl νομίζω έχει, δύο κιόλας! :P

Στο δικό μου touchpad πάντως το να πατάς τα δύο πλήκτρα του (για κλικ και δεξί κλικ) ταυτόχρονα, λειτουργεί ως μεσαίο κλικ.

Ναι, το ξέρω πως παίζει κι αυτό, νομίζω πως είναι standard functionality σ όλα τα touchpad.

Ωρέ ξέρω πως υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να το κάνεις (πχ παίζει και addon που με δεξί click σε link κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά), απλά θα ταν πιο «ομοιόμορφη» συμπεριφορά ν ανοίγουν όλα τα external links σε νέο παράθυρο και λίγο πιο βολικό ίσως.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που υπάρχει η συγκεκριμένη συμπεριφορά (πχ αν έτσι φαίνεται πως το visit στη συγκεκριμένη σελίδα προέρχεται απ το insomnia.gr). Αν παίζει κάτι τέτοιο, πάσο :>

• Members

Καλά μή βαράς :P

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δει ακριβώς σε ποια links αναφερόσουν. Επειδή γενικά από συνήθεια ανοίγω τα πάντα σχεδόν με μεσαίο κλικ, δεν είχα προσέξει τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων links. Με αφορμή το post σου πήγα και το τσέκαρα και όντως συμφωνώ κι εγώ πως θα ήταν καλύτερο να ανοίγουν σε νέο tab όπως και τα υπόλοιπα.

δεν ξερω αμα ειναι πρεπον αυτο που θα πω αλλα δεν θα ηταν καλυτερο να μπει καπου οταν κανουμε ποστ σε ενα τοπικ να φαινετε τι λειτουργικο συστημα χρησιμοποιουμε αλλα και τι broswer ? oπως ειναι πχ στο http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=245810

Μήπως όταν γίνεται Quote κάποιο μήνυμά μας, να μας έρχεται κάποια ειδοποίηση; Υπάρχει περίπτωση για τέτοια κίνηση;

---------- Προσθήκη στις 20:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ----------

δεν ξερω αμα ειναι πρεπον αυτο που θα πω αλλα δεν θα ηταν καλυτερο να μπει καπου οταν κανουμε ποστ σε ενα τοπικ να φαινετε τι λειτουργικο συστημα χρησιμοποιουμε αλλα και τι broswer ? oπως ειναι πχ στο http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=245810

Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει τον άλλον =/

Καλημέρα σας.

Για πολλοστή φορά σήμερα είδα να γίνεται ξανά η κουβέντα περί hosting και domain. Προκειμένου να έχουμε ένα στο δύο θέματα σχετικά με αυτό, μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει ένα από όλα αυτά sticky για να το βλέπουμε πρώτη μούρη κορυφή και να τα γράφουμε όλα εκεί;

Στην ενότητα Κινηματογράφος & Τηλεόραση ίσως να ήταν καλύτερα η Τηλεόραση sub-forum του Κινηματογράφου γιατί τώρα είναι πολύ μπερδεμένα TV shows με Movies. Just an idea..

Να βαλετε μια κατηγορια για φοιτητες που θα συζηταμε θεματα για ΑΕΙ/ΤΕΙ , δικαιοματα και βεβεα να ανεβενουν σημειωσης και εργασιες βεβαιος βεβαιος :devil::devil::devil:

Όταν το site είναι πεσμένο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζει μια σελίδα που να λέει κλειστό λόγω συντήρησής ή κάτι τέτοιο;

sent from my HTC Magic using tapatalk

Όταν το site είναι πεσμένο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζει μια σελίδα που να λέει κλειστό λόγω συντήρησής ή κάτι τέτοιο;

Εχει γινει κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εχει γινει κατι τετοιο.

Το τελευταίο που θυμάμαι είναι ένα αόριστο μήνυμα σφάλματος στο κέντρο μίας, κατά τ' άλλα λεύκης, σελίδας.

post-4351-129063109364_thumb.png

Αν εννοείς αυτό και δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή που δεν είχα υπ' όψιν μου, φαντάζομαι ότι ο damastes ζητά ένα πιο επεξηγηματικό μήνυμα στη θέση του παραπάνω. Βρίσκω πως είναι καλή ιδέα, αλλά δε γνωρίζω δυστυχώς αν είναι τεχνικά εφικτό.

Επεξ/σία από parsifal

βρήκα αυτό, αλλά οι γνώσεις στο αντικείμενο είναι ανύπαρκτες, ελπίζω να βοηθάει ή να δίνει μια αρχή, εμένα μου δίνει την εντύπωση οτι κάνει.

Redirecting users to a Site-Down message

Εχει γινει κατι τετοιο.

Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site.

Εχει γινει κατι τετοιο.

Χμμ ναι, υπάρχει ένα θέμα εκεί. Στο τελευταίο dowtime πάντως ήταν αδύνατο οπότε η μοναδική λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μέσω του twitter του insomnia. Εκεί ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει και για τις εξελίξεις σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στη πρόσβαση του site.

Χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό...;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...