Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κάνω μια ερώτηση...ίσως χαζή...To forum βλέπω δουλεύει από το 2000, περίπου 10 χρόνια...Αρκετά θαέλεγα...

Η ερώτησή μου είναι άν θα υπάρχει ακόμα για πολύ και εαν ναι για πόσα...;

Με αποδοχη και απο ...αντιπαλους ειναι το καλυτερο ελληνικο τεχνικο forum.Οσο υπαρχουμε να το στηριζουμε γιατι να μην υπαρχει αφου νομιζω τα εξοδα του τα βγαζει ή συνεισφερουν και καποιοι που το αγαπανε σαν εμας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members

Το φόρουμ θα συνεχίσει να λειτουργεί για τις επόμενες 8238 μέρες. Όπως ήδη αναφέρθηκε, λειτουργεί ήδη 10 χρόνια, δηλαδή 3650 μέρες. Αν προσθέσουμε 8238 και 3650, όλο μαζί μας κάνει 11888. Τυχαίο; Δε νομίζω

Με αποδοχη και απο ...αντιπαλους ειναι το καλυτερο ελληνικο τεχνικο forum.Οσο υπαρχουμε να το στηριζουμε γιατι να μην υπαρχει αφου νομιζω τα εξοδα του τα βγαζει ή συνεισφερουν και καποιοι που το αγαπανε σαν εμας.

Δεν είπα το αντίθετο...Απλά θέλω να μάθω πόση διάρκεια ζωής μπορεί να έχει ένα forum

Δεν είπα το αντίθετο...Απλά θέλω να μάθω πόση διάρκεια ζωής μπορεί να έχει ένα forum

Οσο υπαρχουν μελη και τροπος να συντηρειται...

---------- Προσθήκη στις 15:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ----------

Μέχρι να βαρεθούν ο-οι δημιουργοί του ?

Ακομα και να γινει αυτο θα υπαρξουν αλλοι που θα πληρωσουν για το ονομα και εξαρταται απο την διαθεση τους αν επιβιωσει.

Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτη την ερωτηση...

Ποσα χρονια μπορει να αντεξει μια καφετερια; Ενα μπαρ; Ενας ραδιοφωνικος σταθμος; Ενας τηλεοπτικος σταθμος; Το yoytube; Το facebook;

Απειρα τα παραδειγματα.

Σήμερα διάβασα αυτό...

Hal9000

Θα υπάρξει ένα τέτοιο σύστημα αυτόματης ενημέρωσης για μετακινήσεις θεμάτων ώστε να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις όπως τώρα

Τέλεια...

Τα links που βρίσκονται στο τέλος μιας είδησης (πηγή, εικόνες κλπ), ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο του web-browser. Δε θα ταν καλύτερα ν ανοίγουν σε νέο όπως όλα τ άλλα;

Τα links που βρίσκονται στο τέλος μιας είδησης (πηγή, εικόνες κλπ), ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο του web-browser. Δε θα ταν καλύτερα ν ανοίγουν σε νέο όπως όλα τ άλλα;

ff middle click brotha! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...