insomniaK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 H αξιολόγηση των θεμάτων να διευρυνθεί σε αρνητική κλίμακα, μέχρι -5 αστεράκια και να υπάρχει και το μηδέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 H αξιολόγηση των θεμάτων να διευρυνθεί σε αρνητική κλίμακα, μέχρι -5 αστεράκια και να υπάρχει και το μηδέν. H Αξιολόγηση να μείνει έτσι όπως είναι ...θα ανοίγουμε θέμα και ο καθένας θα το βαθμολογεί όπως του αρέσει ; από 1 μέχρι 5 φτάνει όπως και αυτά τα "thumbs down" "thumbs up" είναι αρκετά (αχρείαστα μεν αλλά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παίδες να ρωτήσω κάτι...Γιατί δεν μπορώ να ποστάρω είδηση ακόμη και μετά την παρέλευση ενός μηνός από την εγγραφή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παίδες να ρωτήσω κάτι...Γιατί δεν μπορώ να ποστάρω είδηση ακόμη και μετά την παρέλευση ενός μηνός από την εγγραφή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παίδες να ρωτήσω κάτι...Γιατί δεν μπορώ να ποστάρω είδηση ακόμη και μετά την παρέλευση ενός μηνός από την εγγραφή μου... Είδηση απ'ευθείας κανένα απλό μέλος δεν μπορεί. Πρέπει να την βάλεις πρώτα στο lobby ακολουθώντας την τυπική διαδικασία, και αφού πάρει έναν αριθμό ψήφων (6 ?) μπαίνει αυτόματα στην κεντρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παίδες να ρωτήσω κάτι...Γιατί δεν μπορώ να ποστάρω είδηση ακόμη και μετά την παρέλευση ενός μηνός από την εγγραφή μου... Είδηση απ'ευθείας κανένα απλό μέλος δεν μπορεί. Πρέπει να την βάλεις πρώτα στο lobby ακολουθώντας την τυπική διαδικασία, και αφού πάρει έναν αριθμό ψήφων (6 ?) μπαίνει αυτόματα στην κεντρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ναι στο lobby δεν μπαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ναι στο lobby δεν μπαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αυτό το emoticon ( ) που υποδηλώνει shock, σαν τον Μανώλη το Μανάβη από τη φρουτοπία δεν είναι (με τη μουστάκα) ?? Παίζει κανένα upgrade σε αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Members Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αυτό το emoticon ( ) που υποδηλώνει shock, σαν τον Μανώλη το Μανάβη από τη φρουτοπία δεν είναι (με τη μουστάκα) ?? Παίζει κανένα upgrade σε αυτά? τώρα που το ανέφερες, εκείνο το εικονιδιάκι του msn () εμένα πάντα για κάποιο λόγο μου θύμιζε το Ρήγα Βελεστινλή (τον Φερραίο ντε)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Κι εμένα ο insomniac τον Παπαγιαννόπουλο, αλλά δε το έχω πει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Κι εμένα ο insomniac τον Παπαγιαννόπουλο, αλλά δε το έχω πει πουθενά. Χαχα, όντως. Μόλις έχει κάνει τον σταυρό του ,τελειώνει την προσευχή και βουρ στο κρεβάτι! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZkEXCQeNUxM]http://www.youtube.com/watch?v=ZkEXCQeNUxM[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 :lol:. Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι βλαμένος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νικαετός Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση...ίσως χαζή...To forum βλέπω δουλεύει από το 2000, περίπου 10 χρόνια...Αρκετά θαέλεγα... Η ερώτησή μου είναι άν θα υπάρχει ακόμα για πολύ και εαν ναι για πόσα...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση...ίσως χαζή...To forum βλέπω δουλεύει από το 2000, περίπου 10 χρόνια...Αρκετά θαέλεγα... Η ερώτησή μου είναι άν θα υπάρχει ακόμα για πολύ και εαν ναι για πόσα...; ότι κάνουμε μέχρι το 2012 που θα καταστραφεί ο κόσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις