alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 και μία να διαβάζεις για τζίγγερ μια για σπανούλη δεν είναι κάπως? το insomnia φρόντισε και για αυτό... κανόνισε να γίνει μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό και τώρα πλέον δεν θα διαβάζεις για αυτόν στο τόπικ του Βάζελου... Οι φήμες που θέλουν τον Τζίγγερ να πουλάει την ΠΑΕ για τον ίδιο λόγο δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Υπάρχει κάπως η δυνατότητα να βλέπουμε συγκεντρωμένες τις απαντήσεις σε μηνύματα που έχουμε στείλει πρόσφατα; Όπως για παράδειγμα βλέπουμε σε άλλα forum: "Show new replies to your posts". Άν δεν υπάρχει, νομίζω θα ήταν αρκετά εξυπηρετικό να γίνει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Υπάρχει κάπως η δυνατότητα να βλέπουμε συγκεντρωμένες τις απαντήσεις σε μηνύματα που έχουμε στείλει πρόσφατα; Πώς ορίζεις τις «απαντήσεις σε μηνύματά σου»; Οποιοσδήποτε σε κάνει quote (απάντηση με ταυτόχρονη παράθεση μηνύματός σου) ας πούμε; Ακόμη κι αν δεν είσαι εσύ αυτός που ξεκίνησε το αντίστοιχο thread; Υπάρχει η λειτουργία των thread subscriptions (Συνδρομές) σε συνδυασμό με επίσκεψη στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.insomnia.gr/forum/subscription.php?do=viewsubscription αλλά δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Πώς ορίζεις τις «απαντήσεις σε μηνύματά σου»; Οποιοσδήποτε σε κάνει quote (απάντηση με ταυτόχρονη παράθεση μηνύματός σου) ας πούμε; Ακόμη κι αν δεν είσαι εσύ αυτός που ξεκίνησε το αντίστοιχο thread; Ναι. Ακριβώς αυτό εννοώ. Ακόμα κι αν δεν έχω ξεκινήσει εγώ το θέμα. Υπάρχει η δυνατότητα; To link που παρέθεσες νομίζω ότι δεν βοηθάει αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Όχι, δυνατότητα για ειδοποίηση όταν κάποιος σε κάνει quote δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Δες όμως αυτό το θέμα και τί απάντησε ο Hal9000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Νομίζω πως με κάλυψε πλήρως. Θα είναι πολύ εξυπηρετικό νομίζω. Με το καλό... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Θελω να προτεινω το ανοιγμα ενος sub-forum μαλλον στο μπλα-μπλα που να ειναι σαν το προσφορες του "Hardware Γενικα" απλα με γενικο περιεχομενο,γιατι πιστευω οτι οι προσφορες ειναι σημαντικο κομματι της καθημερινοτητας μιας και ολοι ψαχνουν για μια διευκολυνση.Λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Θελω να προτεινω το ανοιγμα ενος sub-forum μαλλον στο μπλα-μπλα που να ειναι σαν το προσφορες του "Hardware Γενικα" απλα με γενικο περιεχομενο,γιατι πιστευω οτι οι προσφορες ειναι σημαντικο κομματι της καθημερινοτητας μιας και ολοι ψαχνουν για μια διευκολυνση.Λοιπον? Χμ, πόσο πιο γενικό περιεχόμενο; Οι προσφορές του hardware γενικά καλύπτουν σχεδόν τα πάντα, εκτός και αν εννοείς "μίλκο από Σκλαβενίτη" ξέρω γω, που δεν είναι κακή ιδέα, αλλά ολόκληρο subforum; Μάλλον και ένα thread θα είναι αρκετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Χμ, πόσο πιο γενικό περιεχόμενο;Οι προσφορές του hardware γενικά καλύπτουν σχεδόν τα πάντα, εκτός και αν εννοείς "μίλκο από Σκλαβενίτη" ξέρω γω, που δεν είναι κακή ιδέα, αλλά ολόκληρο subforum; Μάλλον και ένα thread θα είναι αρκετό. πως καλυπτουν σχεδον τα παντα αφου αφορουν μονο θεματα τεχνολογικου περιεχομενου.Ε,σε ενα θρεντ θα χανονται ολα.Πιο λογικο μου φαινεται οι προσφορες hardware να μπουν σε ενα θρεντ σε subforum που θα εχει προσφορες ολων των ειδων.Αλλα οκ δεν ενοοω και καθε μερα να μπενει μια σκαναρισμενη φυλλαδα του lild.Οχι τοσο γενικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μπορείς πάντως να ανοίξεις ένα thread στο μπλαμπλα με προσφορές γενικού περιεχομένου, και αν υπάρχει μεγάλη απήχηση ώστε να χάνονται οι καθημερινές προτάσεις ανάμεσα σε άλλες, spam, διαφημίσεις, τσακωμούς κλπ., να ζητήσεις να επανεξεταστεί. ;p Ψιλοσχετικό και όλο το ξεχνάω, το subforum των προσφορών νομίζω ταιριάζει καλύτερα κάπου κάτω από τις αγγελίες ξεχωριστό ή ως έχει τώρα, αλλά sub σε αυτό των αναβαθμίσεων, μιας και εκεί πέφτει πιο εύκολα ένα μάτι που ψάχνει να αγοράσει σε σχέση με το hardware γενικά νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 .Αλλα οκ δεν ενοοω και καθε μερα να μπενει μια σκαναρισμενη φυλλαδα του lild.Οχι τοσο γενικου. Και ομως το Lidl αυτη την εβδομαδα εχει ασυρματο σετ ποντικι-πληκτρολογιο με 20€ που ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του Παντως οταν βλεπω και εγω "προσφορες" του τυπου ο μητσαρας ο σουβλαντζης της γειτονιας μου στα 5 πυτογυρα σου κανει μια Coca-Cola Light δωρο και μετα πεταει το κλασσικο ξερω οτι δεν προσφορα Hardware αλλα κανει και γ@μω τα σουβλακια και ας με κραξουν οι Moderators Ε οκ εκει το θελει το μπανακι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Σκέφτομαι οτι θα ήταν καλή η ιδέα να δημιουργηθεί μια κατηγορία στο forum για διάφορα συνέδρια/Ημερίδες που διοργανώνονται τοσο απο δημόσιους οσο και ιδιωτικούς φορείς σχετικα με την τεχνολογία/Υ.Η ανα καιρούς. Τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά τα μαθαίνουμε ειτε απο το internet ειτε απο την τηλεόραση που λαμβάνουν της προβολής των ΜΜΕ Ενδεχομένος ομως να υπάρχουν και μικρότερες ιδιωτικές προτοβουλίες(event,παρουσιάσεις) που διαφημιζονται λιγότερο η καθόλου,και υπάρχει κόσμος που θα ήθελε να τα παρακολουθήσει αλλα δεν το γνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Kαλησπερα, παρατηρω πως καποια απο τα stickies ειναι μαλλον ξεπερασμενα... Συγκεκριμενα στην ενοτητα της κινητης (με αυτην ασχολουμαι περισσοτερο) υπαρχουν αυτα τα δυο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=98468 που αφενος εχω αμφιβολιες για το αν υπαρχει καν αυτο το μοντελο πια, αφετερου το τελευταιο ποστ ηταν πριν εναν χρονο. Εδω δε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=116517 αν και ειναι καλο concept λογω freebies δεν νομιζω πως πλεον τα συγκεκριμενα μοντελα εχουν ενδιαφερον για να εχουν sticky θεμα. Δια του λογου το ασφαλες μαλιστα το πρωτελευταιο ποστ εγινε το 2008, ενω το θεμα ξεθαφτηκε τον προπερασμενο μηνα με ενα ακαταληπτο ποστ. Θεωρω πως ειναι καλυτερο να βγουν τα συγκεκριμενα και ισως να μπουν αλλα στην θεση τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Έχεις απόλυτο δίκιο, έφυγαν τα θέματα που επεσήμανες συν ένα ακόμη από sticky. Στη θέση τους και για να μην χαθούν εντελώς και γίνουν απρόσιτα σε μέλη που πιθανόν να έχουν τις σχετικές μεν, παλαιότερες δε συσκευές, έβαλα αυτό το νέο sticky: Χρήσιμα θέματα στην ενότητα «Κινητή Τηλεφωνία» κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου που είχα φτιάξει για την ενότητα Video/Audio. Επίσης, βλέπω ότι υπάρχει ένα πολύ πρόσφατο θέμα που έγινε sticky στην Κινητή, σχετικό με Android εφαρμογές. Άρα, υπάρχει κινητικότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Έχεις απόλυτο δίκιο, έφυγαν τα θέματα που επεσήμανες συν ένα ακόμη από sticky. Στη θέση τους και για να μην χαθούν εντελώς και γίνουν απρόσιτα σε μέλη που πιθανόν να έχουν τις σχετικές μεν, παλαιότερες δε συσκευές, έβαλα αυτό το νέο sticky: Χρήσιμα θέματα στην ενότητα «Κινητή Τηλεφωνία» κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου που είχα φτιάξει για την ενότητα Video/Audio. Επίσης, βλέπω ότι υπάρχει ένα πολύ πρόσφατο θέμα που έγινε sticky στην Κινητή, σχετικό με Android εφαρμογές. Άρα, υπάρχει κινητικότητα! Σωστοτατος! Ιδιαιτερα με το νεο sticky που εβαλες υπαρχει πολυ καλυτερη οργανωση Οντως και αυτο με το android ηταν απαραιτητο να γινει πλεον... Μια επισημανση, ξεχασες να κλειδωσεις αυτο με τα Χρησιμα θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις