liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 is your friend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δεν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Όχι, δούλεψε. Το report στάλθηκε σωστά, το λάβαμε, διαβάστηκε από μέλος της ομάδας συντονισμού, κρίθηκε πως δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο moderation και έληξε εκεί η δουλειά. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να λήξει, γι' αυτό σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις, μασκαρεύοντάς το ως «πρόταση για ένα καλύτερο forum». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Να μην επιτρέπονται αγγελίες με τίτλους "τα πάντα όλα", "το αφεντικό τρελλάθηκε", "'έλα να φεύγουν", "έλα πάρε πάρε" κτλ. Είναι παραπλανητικοί και κουράζουν. Να μπαίνουν νορμάλ τίτλοι με τα προϊόντα που πωλούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 όπως επίσης να είναι αναγκαστική η αναγραφή τιμής πώλησης, όπως στο adslgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Επίσης θα ήταν καλό ένα "κλείσιμο" αγγελίας όπως στο myphone (μιας και πιάσαμε τις αγγελίες και τα άλλα forum) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Τί είναι το «κλείσιμο αγγελίας»; Κάτι αντίστοιχο με το πρόθεμα «Επωλήθη» που έχουμε εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Τί είναι το «κλείσιμο αγγελίας»; Κάτι αντίστοιχο με το πρόθεμα «Επωλήθη» που έχουμε εδώ; Όταν ανοίγεις το τόπικ της αγγελίας σου, έχει μία επιλογή για να ορίσεις την αγγελία σου ως "πουλημένη" δηλαδή: όταν δεν έχει πουληθεί όταν έχει πουληθεί όταν μια αγγελία έχει πουληθεί την βάζει και σε διαφορετικό subforum με "τελειωμένες αγγελίες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ΟΚ, με λίγα λόγια είναι ένας τρόπος να μαρκάρει αυτός που ανάρτησε την αγγελία ως μη διαθέσιμη πλέον. Θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους αυτό, όχι αναγκαστικά ακριβώς ίδια με αυτόν του myPhone. Αν και την επιπλέον μετακίνηση σε διαφορετικό subforum προσωπικά τη βρίσκω καλή ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Συμφωνω με τον @georgeman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Members Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πιστεύω πως καλά θα ήταν επίσης τα κουμπιά "facebook like" και "retweet" σε επίπεδο topic (όχι σε posts). Ειδικά το πρώτο κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει αυξήσει αρκετά την κίνηση σε blogs και sites που το χρησιμοποιούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν θα ήταν καλό στο "αθλητικά" να δημιουργηθουν υποενότητες μπάσκετ-ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο? το να μπαίνεις στον παναθηναικό ξέρω γω, και μία να διαβάζεις για τζίγγερ μια για σπανούλη δεν είναι κάπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν θα ήταν καλό στο "αθλητικά" να δημιουργηθουν υποενότητες μπάσκετ-ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο?το να μπαίνεις στον παναθηναικό ξέρω γω, και μία να διαβάζεις για τζίγγερ μια για σπανούλη δεν είναι κάπως? Διαφωνώ. Μια χαρά είναι έτσι. Μπορείς να φιλτράρεις τα μηνύματα που δεν σε αφορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω την μηχανη αναζητησης οτι και να γραψω με λεει λυπουμαστε αλλα δεν βρεθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω την μηχανη αναζητησηςοτι και να γραψω με λεει λυπουμαστε αλλα δεν βρεθηκε Μπορεις να κανεις το πιο απλο. Μπαινεις στο Google ψαχνεις τον ορο που θες και βαζεις το http://www.insomnia.gr σαν δεικτη. Εκτος απο την μορφη που βλεπεις το Site(Showthread) εχει και επιλογη εκτυπωσης (Printthread) που μπορει να σε βολευει περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις