Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι, δούλεψε. Το report στάλθηκε σωστά, το λάβαμε, διαβάστηκε από μέλος της ομάδας συντονισμού, κρίθηκε πως δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο moderation και έληξε εκεί η δουλειά. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να λήξει, γι' αυτό σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις, μασκαρεύοντάς το ως «πρόταση για ένα καλύτερο forum».

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να μην επιτρέπονται αγγελίες με τίτλους "τα πάντα όλα", "το αφεντικό τρελλάθηκε", "'έλα να φεύγουν", "έλα πάρε πάρε" κτλ. Είναι παραπλανητικοί και κουράζουν. Να μπαίνουν νορμάλ τίτλοι με τα προϊόντα που πωλούν.

Τί είναι το «κλείσιμο αγγελίας»; Κάτι αντίστοιχο με το πρόθεμα «Επωλήθη» που έχουμε εδώ;

Όταν ανοίγεις το τόπικ της αγγελίας σου, έχει μία επιλογή για να ορίσεις την αγγελία σου ως "πουλημένη"

δηλαδή:

όταν δεν έχει πουληθεί

mpag.jpg

όταν έχει πουληθεί

mpagclo.jpg

όταν μια αγγελία έχει πουληθεί την βάζει και σε διαφορετικό subforum με "τελειωμένες αγγελίες"

ΟΚ, με λίγα λόγια είναι ένας τρόπος να μαρκάρει αυτός που ανάρτησε την αγγελία ως μη διαθέσιμη πλέον. Θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους αυτό, όχι αναγκαστικά ακριβώς ίδια με αυτόν του myPhone. Αν και την επιπλέον μετακίνηση σε διαφορετικό subforum προσωπικά τη βρίσκω καλή ιδέα.

• Members

Πιστεύω πως καλά θα ήταν επίσης τα κουμπιά "facebook like" και "retweet" σε επίπεδο topic (όχι σε posts). Ειδικά το πρώτο κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει αυξήσει αρκετά την κίνηση σε blogs και sites που το χρησιμοποιούν.

δεν θα ήταν καλό στο "αθλητικά" να δημιουργηθουν υποενότητες μπάσκετ-ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο?

το να μπαίνεις στον παναθηναικό ξέρω γω, και μία να διαβάζεις για τζίγγερ μια για σπανούλη δεν είναι κάπως?

δεν θα ήταν καλό στο "αθλητικά" να δημιουργηθουν υποενότητες μπάσκετ-ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο?

το να μπαίνεις στον παναθηναικό ξέρω γω, και μία να διαβάζεις για τζίγγερ μια για σπανούλη δεν είναι κάπως?

Διαφωνώ. Μια χαρά είναι έτσι.

Μπορείς να φιλτράρεις τα μηνύματα που δεν σε αφορούν.

δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω την μηχανη αναζητησης

οτι και να γραψω με λεει λυπουμαστε αλλα δεν βρεθηκε

Μπορεις να κανεις το πιο απλο.

Μπαινεις στο Google ψαχνεις τον ορο που θες και βαζεις το http://www.insomnia.gr σαν δεικτη.

Εκτος απο την μορφη που βλεπεις το Site(Showthread) εχει και επιλογη εκτυπωσης (Printthread) που μπορει να σε βολευει περισσοτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...