wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 για την πρόταση του Alexzzz (post 1068) τι λέτε; Προτείνω το χρώμα να αλλάξει κάτι πιο ευδιάκριτο, π.χ. σε ροζ! (sorry Alexzzz, δεν κρατήθηκα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 για την πρόταση του Alexzzz (post 1068) τι λέτε; Προτείνω το χρώμα να αλλάξει κάτι πιο ευδιάκριτο, π.χ. σε ροζ! (sorry Alexzzz, δεν κρατήθηκα ) λαμπρό παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να καταργηθεί το thumbs down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Έτσι, έτσι, αυτά είναι! Πάντως, σοβαρά τώρα, θεωρώ ότι η πρόταση του Alexzzz πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Προσωπικά δεν δυσκολεύομαι να διακρίνω την επισημασμένη λέξη, αλλά δεν είμαι μόνος μου στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω ποιες ειναι οι απόψεις σας για τις αρνητικές ψήφους, αλλα εγω διασκεδάζω αφάνταστα! Το βλέπω σαν ενα είδος κοινωνικού πειράματός, το οποίο θα ειχε σωστότερα αποτελέσματά αν γνώριζα τις ηλικίες των παιδιών που "κάνουν κατάχρηση"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αν δε μπορείς να δεις ποιος ψήφισε τι, δε λέει ( ή μπορείς; ).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μια εποχή ήταν φανερό, τώρα το βλέπουν μόνο τα ανώτερα στρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα θα ηταν χρησιμη η επιλογη της αναζητησης στην κατηγορια των Θεματων υπο Παρακολουθηση. Δεν νομιζω να υπαρχει και να μην την ειδα Επισης κατι offtopic, στην κατηγορια Κινητης τηλεφωνιας τα θεματα πριν τον Μαιο εχουν σβηστει ή χανω κατι? Παρεμπιπτοντως συμφωνω, το Thumbs Down κουμπι δεν ειναι και τοσο χρησιμο, αν καποιου δεν του αρεσει ενα ποστ απλα μπορει να το παρακαμψει και δεν τιθεται και θεμα abuse. Αμφιβαλω δε αν οι περισσοτεροι εχουν ενεργοποιημενη την αποκρυψη των ποστ με πολλα αρνητικα thumbs. Ενω το Thumbs Up γλιτωνει και απο καποιες ξερες "+1" απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα θα ηταν χρησιμη η επιλογη της αναζητησης στην κατηγορια των Θεματων υπο Παρακολουθηση. Δεν νομιζω να υπαρχει και να μην την ειδα Επισης κατι offtopic, στην κατηγορια Κινητης τηλεφωνιας τα θεματα πριν τον Μαιο εχουν σβηστει ή χανω κατι? Παρεμπιπτοντως συμφωνω, το Thumbs Down κουμπι δεν ειναι και τοσο χρησιμο, αν καποιου δεν του αρεσει ενα ποστ απλα μπορει να το παρακαμψει και δεν τιθεται και θεμα abuse. Αμφιβαλω δε αν οι περισσοτεροι εχουν ενεργοποιημενη την αποκρυψη των ποστ με πολλα αρνητικα thumbs. Ενω το Thumbs Up γλιτωνει και απο καποιες ξερες "+1" απαντησεις. Δυστυχως ειναι απο default ενεργοποιημενη. Και πριν λιγες μερες το μαθαμε αρκετοι (αλλο αν το παραδεχτηκαμε μονο 2-3 ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Θα μπορούσε να μπει κάποια κατηγορία στο forums με Anime/Manga ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ελάχιστο ενδιαφέρον στο forum δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Κρίμα πάντως θα μπορούσε να δημιουργηθεί δοκιμαστικά τουλάχιστον για ενα χρονικό διάστημα να δούμε να προχωράει.Τα μέλη εκτος απο τις διάφορες σηζητήσεις θα μπορόυσαν να postaroun και links για κατέβασμα απο rapidshare/megaupload για τις αγαπημένες τους σειρές γιατί υπάρχει κόσμος που ψάχνει γενικά για σειρές στο internet,εγω προσωπικα έχω πολύ υλικό να μοιραστώ αν γίνει κάποια κατηγορία για manga/anime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 θα μπορόυσαν να postaroun και links για κατέβασμα απο rapidshare/megaupload για τις αγαπημένες τους σειρές γιατί υπάρχει κόσμος που ψάχνει γενικά για σειρές στο internet,εγω προσωπικα έχω πολύ υλικό να μοιραστώ αν γίνει κάποια κατηγορία για manga/anime. αυτό απαγορεύεται όπως καταλαβαίνεις από το policy του forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Κρίμα πάντως θα μπορούσε να δημιουργηθεί δοκιμαστικά τουλάχιστον για ενα χρονικό διάστημα να δούμε να προχωράει.Τα μέλη εκτος απο τις διάφορες σηζητήσεις θα μπορόυσαν να postaroun και links για κατέβασμα απο rapidshare/megaupload για τις αγαπημένες τους σειρές γιατί υπάρχει κόσμος που ψάχνει γενικά για σειρές στο internet,εγω προσωπικα έχω πολύ υλικό να μοιραστώ αν γίνει κάποια κατηγορία για manga/anime. Λογικά αυτά που αναφέρεις είναι free γιατί δε μπορώ να φανταστώ πως είσαι απ τα παλιότερα μέλη και μιλάς για rapidshare links edit: ^ Α οκ :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 θα μπορόυσαν να postaroun και links για κατέβασμα απο rapidshare/megaupload για τις αγαπημένες τους σειρές γιατί υπάρχει κόσμος που ψάχνει γενικά για σειρές στο internet,εγω προσωπικα έχω πολύ υλικό να μοιραστώ αν γίνει κάποια κατηγορία για manga/anime. Ασ' το καλύτερα, χειρότερα τα κάνεις! Το advocation σου υπέρ της δημιουργίας manga/anime section, δυστυχώς για τους fans του είδους, έχει ρίξει τις πιθανότητες αυτό να συμβεί στο Insomnia σε επίπεδα "when Hell freezes over"! Ίσα που αποφεύγεις το λιντσάρισμα από τους συν-fans! Πρέπει να απείχες πολλά χρόνια από το φόρουμ, ρίξε μια ματιά στους νέους (τρόπος του λέγειν) κανονισμούς πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Άκυρο το μήνημα μου για rapidshare links λοιπόν μετα απο υπόδειξη του parisfal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις