Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτό με την επιλογή να βλέπεις τα αναπάντητα ερωτήματα, που πρότεινα ποιο πάνω, δεν είναι εφικτό?

Το είχε προτείνει και κάποιος άλλος στο ίδιο topic πιο παλιά και το έχω σημειώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι που μου ηρθε τωρα και πιστευω οτι θα σας αρεσει να προσθεσετε παιχνιδια πχ σαν αυτο το site http://www.miniclip.com/games/en/ και να καταγραφουν τα σκορ που κανει καθε χρηστης και να βλεπουμε ποιος ειναι πρωτος,δευτερος, τριτος επισης να καταγραφει ποσες ωρες εχεις παιξει σε ενα παιχνιδι και ποσες ωρες γενικα στα παιχνιδια.

Αν καποιος εχει βγει πρωτος σε 5 παιχνιδια να εχει ονομασια Πρωταθλητης αν ειναι πρωτος σε 10 κατι αλλο κτλπ, επισης να μπορουμε να γραφουμε και σχολια σε καθε παιχνιδι απο κατω.

Περναει η ωρα και εχει εναν χαβαλετζιδικο ανταγωνισμο μεταξυ μας :)

Δεν ξέρω αν ειναι εφικτό και ποσο βαρύ ειναι για τον server αλλα θα μπορούσε να μπει ενα chat java που θα μπορούσαν να συνδεθούν τα μέλη και απο το site στο mirc που υπάρχει ηδη chat εκει. :-)

Ένα ρουφιανόκουμπο στα Insomnia Files για να αναφέρονται links που έχουν λήξει/ updates/νέες πληροφορίες ή και τυχόν upload κάποιου μη freeware προγράμματος από κάποιον (δε ξέρω αν έχει γίνει ποτέ, αλλά δε μου φαίνεται και απίθανο).

:)

Δεν είναι κάτι σημαντικό απλά το είχα στο μυαλό μου να το αναφέρω και παλιότερα αλλά σήμερα βρήκα την όρεξη και τον χρόνο:

Το χρώμα της highlighted λέξης από αναζήτηση είναι λίγο δυσανάγνωστο (για μένα τον τυφλοπόντικα τουλάχιστον)

screen.png

καταλαβαίνω ότι είναι έτσι για να ταιριάζει με τα χρώματα του template αλλά κάποιο πιο σκούρο μπλε (ίσως το χρώμα του link) ή κάποιο άλλο από την μπάρα να ήταν πιο ευδιάκριτο

• Members

Πρόταση: να ενεργοποιηθούν τα thumbs up / down και σε αυτό εδώ το thread - πιστεύω θα βοηθήσει στο να δούμε πόσοι υποστηρίζουν μια πρόταση και πόσοι όχι (π.χ. ένα thumbs up στην πρόταση του alexzzzz θα το έβαζα)

• Members

Εγώ θα πρότεινα το αντίθετο - να προστεθούν και thumb-left και thumb-right :P

Πάντως, πλάκα-πλάκα, σε παρόμοια λογική με το κρύψιμο των posts με τα thumbs down δεν θα μπορούσε να υπάρχει κι ένα κουμπάκι που να λέγεται offtopic και που όταν ενεργοποιηθεί σε ένα μήνυμα να το κρύβει;

να απενεργοποιηθούν παντού, γίνεται τρελό abuse με τις αρνητικές...

Που;!

Αφου μετα το Infraction που εφαγα για Abuse το εκοψα το αθλημα;

Στο θεμα μας.

Μπορει ο καθε χρηστης που ανοιγει ενα θεμα να βαζει μια δημοσκοπηση;

Απλα τσεκαρα το νημα για το αιφοουν 4 και μπηκε ενα ωραιο σε τι χρωμα θα το παρετε.(Ασπρο Μαυρο Whatever (Δεν σκοπευω να το παρω δεν ελεγε πουθενα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :X:X)

Για να μειωσουμε τα Abuses Flames κλπ πχ για ενα καταστημα μπορουμε να βαλουμε απο την αρχη μια δημοσκοπηση του στυλ Σκοπευετε να αγορασετε απο το συγκεκριμενο καταστημα-ειναι αξιοπιστο; και παει λεγοντας...

ε;καταπληκτικοι mods ή Hal9K ;

• Super Moderators
Αν είναι να καταργηθεί κάτι απ τα thumbs up/down, καλύτερα να ναι μόνο το down, αν γίνεται κάτι τέτοιο.

Προσανατολιζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό να καταργήσουμε την αρνητική ψήφο (ήτοι thumbs down). Σε όποιο μέλος δεν αρέσει ένα μήνυμα, απλώς το αγνοεί.

Που;!

[...]Μπορει ο καθε χρηστης που ανοιγει ενα θεμα να βαζει μια δημοσκοπηση;

Απλα τσεκαρα το νημα για το αιφοουν 4 και μπηκε ενα ωραιο σε τι χρωμα θα το παρετε.(Ασπρο Μαυρο Whatever (Δεν σκοπευω να το παρω δεν ελεγε πουθενα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :X:X)

Για να μειωσουμε τα Abuses Flames κλπ πχ για ενα καταστημα μπορουμε να βαλουμε απο την αρχη μια δημοσκοπηση του στυλ Σκοπευετε να αγορασετε απο το συγκεκριμενο καταστημα-ειναι αξιοπιστο; και παει λεγοντας...

ε;καταπληκτικοι mods ή Hal9K ;

Δεν υπάρχει σκέψη να επιτραπεί σε κάθε μέλος να δημοσιεύει ψηφοφορία. Οι λόγοι είναι προφανείς και έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...