Hal9000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 (πάντως, αυτό συμβαίνει και σε ακραίες περιπτώσεις, όπου πχ, εχεις μια συναλλαγή με τον Χ το 2006, και αλλη μια το 2010, που το βρισκω ...λιγο αδικο,αλλά anyway, δεν ειναι και τοσο σημαντικο)! Σίγουρα είναι άδικο και θα το φτιάξουμε στην επόμενη έκδοση του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 μια ωραία αλλαγή θα ήταν το default μέγεθος του embedded youtube video να είναι wide και όχι το "τετράγωνο"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Members Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Είναι λίγο χαζό αλλά κάθε φορά την πατάω: όταν ένα μήνυμα έχει κρυφτεί λόγω αρνητικών ψήφων, εμφανίζεται το όνομα του χρήστη που το έχει ποστάρει και δίπλα ένα συμβολάκι που όταν το πατήσεις ανοίγει το μήνυμα. Συνήθως πατάω από βιασύνη το όνομα του χρήστη για να ανοίξω το μήνυμα, και αντί γι' αυτό προφανώς με στέλνει στη σελίδα του προφίλ του. Η πρότασή μου λοιπόν είναι η εξής: είτε να ανοίγει σε αυτές τις περιπτώσεις το κρυμμένο μήνυμα ακόμα και όταν κάνεις κλικ στο όνομα του χρήστη, ή να γίνει το εικονίδιο λίγο πιο σαφές - π.χ. να προστεθεί ένα κειμενάκι-link του τύπου "δες το μήνυμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πάντως μπορείς και να απενεργοποιήσεις το κρύψιμο μυνημάτων από το control panel σου. Kι εγώ πρόσφατα το πήρα χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Members Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πάντως μπορείς και να απενεργοποιήσεις το κρύψιμο μυνημάτων από το control panel σου. Kι εγώ πρόσφατα το πήρα χαμπάρι. Ενδιαφέρον - δεν το είχα προσέξει... αυτό μου λύνει το πρόβλημα - Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 κάποιος τρόπος για να βλέπουμε θέματα με 0 σχόλια, αναπάντητα ερωτήματα ?. Δοκίμασα με εκτενής αναζήτηση δεν το κάνει. ενα κουμπάκι Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων πιστεύω θα ήταν καλό, είναι πολλά άτομα που κάνουν ερωτήσεις και χάνονται μεσα στο πλήθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 κάποιος τρόπος για να βλέπουμε θέματα με 0 σχόλια, αναπάντητα ερωτήματα ?. Δοκίμασα με εκτενής αναζήτηση δεν το κάνει. ενα κουμπάκι Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων πιστεύω θα ήταν καλό, είναι πολλά άτομα που κάνουν ερωτήσεις και χάνονται μεσα στο πλήθος. Συμφωνώ απολύτως!!! και επίσης όταν οι mod κάνουν μεταφορα μια ερώτησης κάποιου καλό θα ήταν να τον ενημερώνουν με pm! Εγω για παράδειγμα είχα βάλει στην ενότητα "Μονάδες αποθήκευσης" μια ερώτηση πριν 1-2 μερες που έλεγε πως γίνετε να κάψω ενα iso σε dvd. Μάλλον ήταν λάθος κατηγορία και το απόγευμα που μπήκα για να δω απαντήσεις δεν βρήκα την ερωτηση μου...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Εγω για παράδειγμα είχα βάλει στην ενότητα "Μονάδες αποθήκευσης" μια ερώτηση πριν 1-2 μερες που έλεγε πως γίνετε να κάψω ενα iso σε dvd.Μάλλον ήταν λάθος κατηγορία και το απόγευμα που μπήκα για να δω απαντήσεις δεν βρήκα την ερωτηση μου...!!!! Ξέρεις, ή έστω υποπτεύεσαι, ότι το θέμα σου μετακινήθηκε. Άρα, το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες του φόρουμ για να εντοπίσεις προηγούμενα μηνύματα/θέματα σου. Όχι το ότι δε σε ειδοποιούν οι mods. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2010 από parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οι mods είναι σαν τον [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yDj9wXC2bl4]ΟΤΕ[/ame]. Από την άλλη, σκέφτομαι πως θα ήταν χρήσιμο να ενημερώνονται αυτόματα οι χρήστες για τις μετακινήσεις, υπό την έννοια ότι έτσι αποφεύγονται και ανταλλαγές μηνυμάτων στο στυλ "γιατί το διαγράψατε", "μα δεν το διαγράψατε, το μετακινήσαμε", "γιατί δε με ρωτήσατε", "γιατί υπάρχουν ενότητες και δε γράφουμε όπου θέλουμε", "α, φασίστες δηλαδή είστε". Αστειεύομαι...σχεδόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 για το "φασίστες",να υποθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Snoob το reason θα είναι αυτοματοποιημένο από το policy, όπως γίνεται και στο adslgr και λογικά θα μειώσει τα topics/posts απορίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Συμφωνώ απολύτως με αυτό, το έχω προτείνει και παλαιότερα νομίζω. Η αυτοματοποιημένη αποστολή p.m. σε μέλος όταν κάποιο από τα μηνύματα ή θέματα που δημοσίευσε υφίσταται moderation (μετακίνηση, συγχώνευση, διαγραφή) είναι εκ των ων ουκ άνευ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Συμφωνώ απολύτως με αυτό, το έχω προτείνει και παλαιότερα νομίζω. don't take my glory... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εγώ θυμάμαι τέτοια μηνύματα πιο παλιά για μετακίνηση θέματος . δεν ήταν αυτοματοποιημένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εγώ θυμάμαι τέτοια μηνύματα πιο παλιά για μετακίνηση θέματος . δεν ήταν αυτοματοποιημένα; Ήταν αλλά σε κάποια αναβάθμιση παρουσίασε πρόβλημα (το κακό με τα εξωτερικά Plugins). Ετοιμάζουμε δικό μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις