Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μην σου φαίνεται πολύ περίεργο parsifal, θυμάμαι κι εγώ παλιά που για πόσο καιρό δεν το είχα δει.Μάλιστα έκανα συνεχώς refresh το main page για να βγουν καινούρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ναι όντως δε το είχα προσέξει γιατί συνήθως κάνω log in όταν θέλω να κάνω post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 *δεν μπορώ να κάνω search μέσω yahoo εδώ και κάποιο καιρό μπορεί να επανέλθει αυτή η δυνατότητα στο μέλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πότε είχαμε αναζήτηση μέσω Yahoo στο φόρουμ; Εγώ θυμάμαι μόνο μέσω Google, που υπάρχει ακόμη διαθέσιμη: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 μέσω yahoo, όχι μέσα από το insomnia yahoo.com > [search term] site:http://www.insomnia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 (θα σκάσω αν δεν ρωτήσω). Γιατί Yahoo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 τι εννοείς? γιατί χρησιμοποιώ yahoo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι, από απορία μπας και έχει κάποιο feature που αγνοώ. Δε χωράει στο μυαλό μου να μη χρησιμοποιεί κάποιος Google πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 μέσω yahoo, όχι μέσα από το insomniayahoo.com > [search term] site:http://www.insomnia.gr Δε σου δίνει καθόλου αποτελέσματα, δε σου δίνει σωστά αποτελέσματα ή δε σου δίνει φρέσκα αποτελέσματα; Για τα δύο πρώτα, μάλλον είναι θέμα των όρων που χρησιμοποιείς για την αναζήτηση και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Αν είναι το τελευταίο, η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι να έγινε ban ο crawler του Yahoo (Slurp) από τους αντμινιστράτορές μας μέσω του robots.txt ή κάποιου άλλου facility του web server (htaccess κλπ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 χμμ το τσεκάρω τώρα και είναι μπέρδεμα αλλού το κάνει και αλλού όχι δεν δίνει καθόλου αποτελέσματα μέσα από το forum με κάποιους όρους ενώ θα πρεπε και το κανε παλιότερα δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο απλά το έγραψα μήπως ήταν κάτι εύκολο/γνωστό για να λυθεί - liopyr γιατί αυτό? δεν θα υπήρχε yahoo αν ήταν έτσι, τι να σου πω δοκίμασέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@@sos@@ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 για μένα το σύστημα με τις αρνητικές ψήφους πρέπει να αλλάξει,αν το σχόλιο κάποιου παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ συμφωνω πως πρέπει να διαγραφεί,ακόμα και οι θετικές ψήφοι σαν επικρότηση δεν με χαλάνε,αλλά να μαζεύονται αρνητικές ψήφοι χωρίς λόγο,το βρίσκω κομματάκι γελοίο, χώρια που δεν μπορείς να διαβάζεις με ροή την κουβέντα, θεωρώ πως είναι άδικο (όπως εξελίχτηκε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 αν το βρίσκεις γελοίο πιστεύω ότι με ένα report ή ένα pm σε mod λύνεται το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@@sos@@ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγώ είμαι άπιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγώ είμαι άπιστη shit happens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@@sos@@ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 shit happens ...για να το λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις