Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν τον ξέρω τον φίλο και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...:Ρ Μην το πεις ουτε του παππα οτι δεν τονν ξερεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εδώ έχουμε επιζήσει της τηλεοπτικής παρουσίας των «κεφαλών» του φόρουμ, τί να μας πει και το ραδιόφωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δηλαδή δεν σκέφτεστε για ραδιόφωνω από ότι κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εδώ έχουμε επιζήσει της τηλεοπτικής παρουσίας των «κεφαλών» του φόρουμ, τί να μας πει και το ραδιόφωνο! Μονο μια φορα ομως !!!!!Oχι every time .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν τον ξέρω τον φίλο και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...:Ρ Τωρα μπορεις, εσυ μας οδηγεις! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2105632&postcount=1 Εδώ έχουμε επιζήσει της τηλεοπτικής παρουσίας των «κεφαλών» του φόρουμ, τί να μας πει και το ραδιόφωνο! (Μπορει να εκανα μιση ωρα να το βρω, αλλα δε θα μου τη γλυτωνανε τοσο ευκολα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Είναι νωρίς ακόμα...θα τον μάθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Είναι νωρίς ακόμα...θα τον μάθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Είναι νωρίς ακόμα...θα τον μάθω... Θα μαθεις αλλα και θα παθεις !:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Είναι νωρίς ακόμα...θα τον μάθω... Θα μαθεις αλλα και θα παθεις !:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αχαχααχααχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αχαχααχααχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Στην βερσιόν για κινητά υπάρχουν πουθενά οι συνδρομές σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δε ξέρω αν το έχει προτίνει κανείς αλλά εμένα προσωπικά θα με βόλευε αν στην αρχική σελίδα στο πλαίσιο με τα "Τελευταία μυνήματα" υπήρχε ένα κουμπάκι που να διευρύνει τα μυνήματα που φαίνονται. Να δείχνει τα τελευταία 20-30 μυνήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δε ξέρω αν το έχει προτίνει κανείς αλλά εμένα προσωπικά θα με βόλευε αν στην αρχική σελίδα στο πλαίσιο με τα "Τελευταία μυνήματα" υπήρχε ένα κουμπάκι που να διευρύνει τα μυνήματα που φαίνονται. Να δείχνει τα τελευταία 20-30 μυνήματα... Το «Νέα Μηνύματα» στην οριζόντια γαλάζια λωρίδα στο πάνω μέρος της σελίδας δεν το έχεις δει... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις