Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προς το παρόν δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. Όλα κυλάνε ρολόι.

Αν και μου φαίνεται ότι οι Moderators ήδη έχουν χωρίσει αρμοδιότητες μεταξύ τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Το admin για μία εβδομάδα είναι καλή ιδέα, με την προϋπόθεση οι υποψήφιοι να έχουν το ελάχιστο όριο των 8260 ποστ, και να είναι μέλη τουλάχιστον 4,5 χρόνια.

:D

να ρίξω ένα fixed? :P

Σορυ που σας χαλάω τη ροή, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά θα ήταν βολικό στη γρήγορη απάντηση να προστεθούν μερικά ακόμα bbcodes όπως πχ αυτό του code. Θα βοηθούσε αρκετά στο forum των λειτουργικών συστημάτων :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Μια δικη μου προταση για τον τομεα της κινητης τηλεφωνιας (αν δεν εχει προταθει ξανα) που σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο.

Θεωρω πως θα ηταν καλυτερο να ειναι χωρισμενο σε κατηγοριες λειτουργικων, oυτως ωστε καποιος που θελει να πληροφορηθει για μια συσκευη android λ.χ. να ψαχνει στο συγκεκριμενο forum κ.ο.κ

Επισης καλο θα ηταν να υπηρχαν κατηγοριες με τους παροχους της κινητης με σκοπο τα αναλογα θεματα να ποσταρονται εκει.

Αφενος θα βοηθουσε πολυ στην αναζητηση, αφετερου θα ηταν και ισως λιγοτερο "χυμα" στο ματι και πιο οργανωμενο.

Δεν ξερω τι βαθμο δυσκολιας εχει το να υλοποιηθει κατι τετοιο διοτι ειμαι ασχετος στο λειτουργικο κομματι των fora, παντως θεωρω πως θα αξιζε τον κοπο κατι τετοιο.

ΥΓ. Μου εχει περασει και απο το μυαλο μια ενδεχομενη κατηγοριοποιηση ανα κατασκευαστη συσκευων (βλ. myphone), αλλα ισως αυτο να ειναι too much προς το παρον.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω λοιπόν, αν σας έχει απασχολήσει καθόλου το IRC (internet relay chat). Είναι η δημοφιλέστερη υπηρεσία chat στον πλανήτη.

Για μένα το IRC σε μια κοινότητα είναι κάτι το εξαιρετικό. Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ασχοληθεί και από εσάς και ξέρουν πώς είναι. Θα ήθελα να σας προτείνω να σκεφτείτε την προσθήκη του.

Ειδικά σε κοινότητες σαν τη δική σας, πιστεύω ότι θα ταίριαζε απόλυτα και θα εξυπηρετούσε στο να έρθουν πιο κοντά οι χρήστες μεταξύ τους.

Επίσης μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα στην πραγματοποίηση μεγάλων συζητήσεων πάνω σε θέματα που αφορούν την κοινότητά σας, νέα κλπ.

Τέλος, είναι εύκολο κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του IRC.

Αν ενδιαφέρεστε, έχω να σας κάνω και μια πρόταση η οποία δεν θα επιβαρύνει και τον server σας και θα έχετε και πλήρες technical support.

Μπορείτε να με βρείτε στο mail μου: madness.irc [at] gmail [dot] com

Nα σας ενημερώσω ότι εκτός από την αποκλειστική διαχείρηση του καναλιού σας θα έχετε και διάφορα "έξτρα" προνόμια, όπως για παράδειγμα αποκλειστικό First-Line Support από το staff του δικτύου προς εσάς, technical support για το κανάλι σας, vhosts, κλπ.

Στις αγγελίες να μπορεί αυτός που δημοσιοποιεί την αγγελία να κάνει και άλλα πόστ.Έτσι δεν θα ανοίγει νέο θέμα αν θέλει να βάλει νέα τιμή η αν νιώθει ότι θέλει να την επαναφέρει στις πρώτες σελίδες.

• Super Moderators
Στις αγγελίες να μπορεί αυτός που δημοσιοποιεί την αγγελία να κάνει και άλλα πόστ.Έτσι δεν θα ανοίγει νέο θέμα αν θέλει να βάλει νέα τιμή η αν νιώθει ότι θέλει να την επαναφέρει στις πρώτες σελίδες.

Ο προστατευτικός μηχανισμός των 2 αγγελιών ανά μέλος ανά εβδομάδα τέθηκε γιατί υπήρχαν μέλη που μονοπωλούσαν τις Αγγελίες, δημοσιεύοντας την ΙΔΙΑ αγγελία κάθε ημέρα, προκειμένου η αγγελία τους να φαίνεται πάντα στην πρώτη σελίδα.

Δεν υπάρχει καμία σκέψη να αλλάξει αυτό.

Αν το όριο άλλαζε από 2 threads/εβδομάδα σε 2 posts/εβδομάδα (δε γνωρίζω αν δίνει τέτοια δυνατότητα το forum software), θα ήταν εφικτό αυτό που λέει ο Νίκος.

Καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος και θα ήθελα να πώ την γνώμη μου.Το site είναι πολύ καλό και μου αρέσει πάρα πολύ...

Πρόταση 1)Τί θα λέγατε να κάνουμε ένα ραδιόφωνο που να εκπέμπει αποκλειστικά μέσω internet και με παραγωγούς τους υπεύθυνους αυτού εδώ του forum...;

Πρόταση 2)Για κάθε διαγραφή/μετακίνηση/κλείδωμα, θέματος/μηνύματος να ειδοποιείτε ο κάτοχος του συγκεκριμένου μηνύματος/θέματος με προσωπικό ΑΥΤΌΜΑΤΟ μήνυμα...

• Moderators

Συγγνωμη για τηνν επιμονη μου, αλλα τι θα λεγατε τελικα για αυτην την προταση? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3278776&postcount=998

Και βασικα, δεν ξερω, ειναι δυσκολο κατι τετοιο τεχνικα ή προυποθετει χρονο?

Καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος και θα ήθελα να πώ την γνώμη μου.Το site είναι πολύ καλό και μου αρέσει πάρα πολύ...

Πρόταση 1)Τί θα λέγατε να κάνουμε ένα ραδιόφωνο που να εκπέμπει αποκλειστικά μέσω internet και με παραγωγούς τους υπεύθυνους αυτού εδώ του forum...;

Πρόταση 2)Για κάθε διαγραφή/μετακίνηση/κλείδωμα, θέματος/μηνύματος να ειδοποιείτε ο κάτοχος του συγκεκριμένου μηνύματος/θέματος με προσωπικό ΑΥΤΌΜΑΤΟ μήνυμα...

Για το δευτερο συμφωνω.

Για το πρωτο φανταζεσαι τον paredwse on line να μιλαει στο internet ? :devil::devil::devil::devil: Εγω δεν τολμω...

---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:18 ----------

Συγγνωμη για τηνν επιμονη μου, αλλα τι θα λεγατε τελικα για αυτην την προταση? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3278776&postcount=998

Και βασικα, δεν ξερω, ειναι δυσκολο κατι τετοιο τεχνικα ή προυποθετει χρονο?

Αν και δεν θα ηταν κακο το forum εδω ειναι πιο τεχνικο για pc κλπ .Υπαρχει το myphone για αυτο που λες που μας καλυπττει απολυτα.

• Moderators
Για το δευτερο συμφωνω.

Για το πρωτο φανταζεσαι τον paredwse on line να μιλαει στο internet ? :devil::devil::devil::devil: Εγω δεν τολμω...

---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:18 ----------

Αν και δεν θα ηταν κακο το forum εδω ειναι πιο τεχνικο για pc κλπ .Υπαρχει το myphone για αυτο που λες που μας καλυπττει απολυτα.

Οντως, εχεις δικιο σε αυτο, δεν το ειχα σκεφτει ετσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...