parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Είναι ένα feature που προστέθηκε σχετικά πρόσφατα νομίζω και κάνει parsing και αυτόματο embedding τέτοιων links. Για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει να κάνεις κλικ στο , μετά στο «Εξελιγμένη Επεξεργασία» και να αφαιρέσεις το τικ από την επιλογή Automatically embed media. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι, όντως, ταλαιπωρία όπως και να'χει, ρε συ Linus_21 δε ξαναπερνάς τον flash; Δεν παίζει. Με html5 στο youtube τι να το κάνω το flash.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Είναι ένα feature που προστέθηκε σχετικά πρόσφατα νομίζω και κάνει parsing και αυτόματο embedding τέτοιων links. Για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει να κάνεις κλικ στο , μετά στο «Εξελιγμένη Επεξεργασία» και να αφαιρέσεις το τικ από την επιλογή Automatically embed media. Α ωραίος.Τnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δεν παίζει. Με html5 στο youtube τι να το κάνω το flash.. Να βλέπεις τα βίντεο στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Να βλέπεις τα βίντεο στο insomnia. Τι να κάνω θα το αντέξω. Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός. To flash όμως δεν αντέχεται να γονατίζει το (αρκετά παλιό) σύστημά μου χωρίς κάποιο λόγο. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο βαρύ, λες και το κάνουν επίτηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Members Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Σίγουρα θα έχει αναφερθεί ξανά (ελπίζω μάλιστα να μην έχει γίνει από μένα ), αλλά καλό δεν θα ήταν στις ειδήσεις που τελικά προκρίνονται για την πρώτη σελίδα να υπάρχει ένα κουμπάκι διαμοιρασμού σε διάφορες υπηρεσίες τύπου twitter, facebook, digg κλπ; Επίσης, αιτούμαι την καθιέρωση του θεσμού του "moderator για μια βδομάδα" όπου οι χρήστες θα ψηφίζουν τον moderator της επόμενης εβδομάδας, με όλα τα senior members να έχουν δικαίωμα συμμετοχής (αν στην διάρκεια της θητείας του κάποιος τα κάνει σκ@@τα, θα μπανάρεται για την αμέσως επόμενη εβδομάδα) :p. Είναι ένα μέτρο που πιστεύω πως θα αυξήσει το αίσθημα υπευθυνότητας των χρηστών και θα τους κάνει πιο ώριμα μέλη της κοινότητας (ή θα κάνει το forum πιο ανώριμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Επίσης, αιτούμαι την καθιέρωση του θεσμού του "moderator για μια βδομάδα" όπου οι χρήστες θα ψηφίζουν τον moderator της επόμενης εβδομάδας, με όλα τα senior members να έχουν δικαίωμα συμμετοχής (αν στην διάρκεια της θητείας του κάποιος τα κάνει σκ@@τα, θα μπανάρεται για την αμέσως επόμενη εβδομάδα) :p. Είναι ένα μέτρο που πιστεύω πως θα αυξήσει το αίσθημα υπευθυνότητας των χρηστών και θα τους κάνει πιο ώριμα μέλη της κοινότητας (ή θα κάνει το forum πιο ανώριμο) Εδω θα συμφωνησω οσο δεν παει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 θα κάνουμε reality... "the next insomnia moderator" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εδω θα συμφωνησω οσο δεν παει! μόνο που η διαχείριση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 μόνο που η διαχείριση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο Προφανως, αλλα αυτο δεν με αποτρεπει απο το να εχω μια αποψη Λιγο ανοιχτο μυαλο χρειαζεται και επιμελεια απο καποιον υπευθυνο... αλλα τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Members Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 καλά μόνο γι' αυτό μιλάτε; Το βασικό μου αίτημα ήταν ο διαμοιρασμός των ειδήσεων σε twitter, digg, fb κλπ - το "γίνε Moderator" το πρότεινα για πλάκα, επειδή είναι πιασάρικο, μπας και δώσει κανείς σημασία και στο άλλο (μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 θα κάνουμε reality... "the next insomnia moderator" Ο διάδοχος του paredwse... Συνειδητοποιώ ότι ο paredwse είναι τόσο δαιμόνιος που έβαλε το όνομα του να σημαίνει κάτι σε greeklish, έτσι ώστε με το που αναφέρεσαι σε αυτόν να στην λέει επειδή γράφεις σε greeklish... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 [...] Συνειδητοποιώ ότι ο paredwse είναι τόσο δαιμόνιος που έβαλε το όνομα του να σημαίνει κάτι σε greeklish, έτσι ώστε με το που αναφέρεσαι σε αυτόν να στην λέει επειδή γράφεις σε greeklish... Ο βδελυρός χαρακτήρας μου ξεσκεπάστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ο βδελυρός χαρακτήρας μου ξεσκεπάστηκε... Και οχι μονο ο χαρακτηρας σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Και οχι μονο ο χαρακτηρας σου Αν μη τι άλλο, έχω ενδιαφέροντα ενδιαφέροντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις