Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καντε ενοτητες στα windows ξεχωριστες για καθε λειτουργικο και ταξινομηστε τα θεματα αναλογα! Ειναι κουραστικο να βλεπεις θεματα που αφορουν διαφορετικα λειτουργικα, χωρις να σε ενδιαφερουν. Το εχω δει σε πολλα ξενα φορουμς και ειναι πολυ βολικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

δεν μπορείς να βάλεις .gif avatars εδώ και κάμποσα χρόνια, αυτά που βλέπεις είναι από εκείνους που είχαν βάλει πριν γίνει αυτή η αλλαγή και δεν το έχουν αλλάξει από τότε...

δεν μπορείς να βάλεις .gif avatars εδώ και κάμποσα χρόνια, αυτά που βλέπεις είναι από εκείνους που είχαν βάλει πριν γίνει αυτή η αλλαγή και δεν το έχουν αλλάξει από τότε...

Ναι ΟΚ,αλλα και παλι κατι πρεπει να γινει πριν χαλασουν τα ματια μας απο αυτες τις βλακειες.Προσπαθω να μην διαβαζω καν αυτα που γραφουν μερικοι με κινουμενες υπογραφες και αβαταρς και απλα να κανω scroll down αλλα αυτο δεν ειναι η καλυτερη λυση.

Έχω ξηλώσει το flash και δεν μου εμφανίζει τα βιντεάκια που είναι στα topic και βλέπω ένα τεράστιο κενό. Υπάρχει τρόπος να επιλέγω να μην βλέπω το thumbnail αλλά απλά το link?

Αν υποστήριζε βέβαια το forum html5 θα ταν ακόμα καλύτερο :-D

Ναι, κι έτσι γίνεται. Αλλά μόνο στην περίπτωση που το μέλος εισήγαγε ολόκληρο το YouTube link. Αν χρησιμοποίησε το YT BBCode, θα δεις κάτι τέτοιο κάνοντας κλικ στην Παράθεση:

[ΥΤ']s88r_q7oufE[/YT]

Στο οποίο ID πρέπει να προσθέσεις ένα http://www.youtube.com/watch?v= από μπροστά για να δουλέψει...

Επίσης, το Flashblock add-on του Firefox, με δεξί κλικ επάνω σε ένα «κομμένο» Flash video δίνει επιλογή για αντιγραφή του link στο clipboard:

post-4351-129063072485_thumb.png

Ίσως υπάρχει αντίστοιχη λύση και σε άλλους browsers, δεν το γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσπαθούσα χθές να βάλω σαν σύνδεσμο ένα βιντεάκι του youtube αλλά αντί να το πετύχω φαινόταν το βίντεο.

πχ

Αυτό το βίντεο θέλω να το κάνω σύνδεσμο σε αυτό το κείμενο.

Επεξ/σία από nikos21aek

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...