Luxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παιδια καντε ενοτητες στα windows ξεχωριστες για καθε λειτουργικο και ταξινομηστε τα θεματα αναλογα! Ειναι κουραστικο να βλεπεις θεματα που αφορουν διαφορετικα λειτουργικα, χωρις να σε ενδιαφερουν. Το εχω δει σε πολλα ξενα φορουμς και ειναι πολυ βολικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beholder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Προτεινω να απαγορευθουν τα gif/animated avatar και υπογραφες. Τα ματακια μας ρε παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 δεν μπορείς να βάλεις .gif avatars εδώ και κάμποσα χρόνια, αυτά που βλέπεις είναι από εκείνους που είχαν βάλει πριν γίνει αυτή η αλλαγή και δεν το έχουν αλλάξει από τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beholder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 δεν μπορείς να βάλεις .gif avatars εδώ και κάμποσα χρόνια, αυτά που βλέπεις είναι από εκείνους που είχαν βάλει πριν γίνει αυτή η αλλαγή και δεν το έχουν αλλάξει από τότε... Ναι ΟΚ,αλλα και παλι κατι πρεπει να γινει πριν χαλασουν τα ματια μας απο αυτες τις βλακειες.Προσπαθω να μην διαβαζω καν αυτα που γραφουν μερικοι με κινουμενες υπογραφες και αβαταρς και απλα να κανω scroll down αλλα αυτο δεν ειναι η καλυτερη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 για τις υπογραφές συμφωνώ, είναι και μεγάλες για να είναι animated σε σχέση με τα avatars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beholder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 για τις υπογραφές συμφωνώ, είναι και μεγάλες για να είναι animated σε σχέση με τα avatars Σωστος!Οι υπογραφες ειναι το μεγαλο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Έχω ξηλώσει το flash και δεν μου εμφανίζει τα βιντεάκια που είναι στα topic και βλέπω ένα τεράστιο κενό. Υπάρχει τρόπος να επιλέγω να μην βλέπω το thumbnail αλλά απλά το link? Αν υποστήριζε βέβαια το forum html5 θα ταν ακόμα καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Νομίζω μπορείς να δεις το YouTube link από τη source HTML της σελίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ή απλά να πατήσεις reply. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εννοείς ... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι. (quote ε, αποτυχημένη μετάφραση έκανα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι, κι έτσι γίνεται. Αλλά μόνο στην περίπτωση που το μέλος εισήγαγε ολόκληρο το YouTube link. Αν χρησιμοποίησε το YT BBCode, θα δεις κάτι τέτοιο κάνοντας κλικ στην Παράθεση: [ΥΤ']s88r_q7oufE[/YT] Στο οποίο ID πρέπει να προσθέσεις ένα http://www.youtube.com/watch?v= από μπροστά για να δουλέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι, όντως, ταλαιπωρία όπως και να'χει, ρε συ Linus_21 δε ξαναπερνάς τον flash; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επίσης, το Flashblock add-on του Firefox, με δεξί κλικ επάνω σε ένα «κομμένο» Flash video δίνει επιλογή για αντιγραφή του link στο clipboard: Ίσως υπάρχει αντίστοιχη λύση και σε άλλους browsers, δεν το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ προσπαθούσα χθές να βάλω σαν σύνδεσμο ένα βιντεάκι του youtube αλλά αντί να το πετύχω φαινόταν το βίντεο. πχ Αυτό το βίντεο θέλω να το κάνω σύνδεσμο σε αυτό το κείμενο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2010 από nikos21aek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις