giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κι όμως, από άλλους χρήστες είναι. Γιατί όμως εγώ όταν μπαίνω πολλές φορές σε προφίλ κάποιου χρήστη, βλέπω ο αριθμός να αυξάνεται συνεχώς σε κάθε μου κλικ; Έχει ξανασυζητηθεί το παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μα αυτό λέμε, εσύ μπορείς να ανεβάσεις τον αριθμό επισκέψεων κάποιου άλλου χρήστη, αλλά όχι τον δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μα αυτό λέμε, εσύ μπορείς να ανεβάσεις τον αριθμό επισκέψεων κάποιου άλλου χρήστη, αλλά όχι τον δικό σου. Το δικό μου το έδωσα ως παράδειγμα. Εννοώ ότι κάθε φορά που μπαίνω στο προφίλ κάποιου, του μεγαλώνω συνεχώς τον αριθμό επισκέψεων. Μπερδευτήκαμε :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zampONakiaskiou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως λέτε ακριβώς το ίδιο πράγμα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως λέτε ακριβώς το ίδιο πράγμα...... Βασικά, έχω μπερδέψει τα μπούτια μου Ας έρθει κάποιος μοδερκράτορας να μας επιλύσει το ζήτημα. Αχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι είναι, κάθε φορά που μπαίνεις σε προφίλ άλλου μετράει ως μία επίσκεψη, δεν καταχωρούνται όλες οι διαφορετικές ( από διαφορετικά μέλη ) μόνο. Και φυσικά δεν καταμετρώνται οι επισκέψεις στο προσωπικό προφίλ ( του κάθε χρήστη στο δικό του ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι είναι, κάθε φορά που μπαίνεις σε προφίλ άλλου μετράει ως μία επίσκεψη, δεν καταχωρούνται όλες οι διαφορετικές ( από διαφορετικά μέλη ) μόνο. Και φυσικά δεν καταμετρώνται οι επισκέψεις στο προσωπικό προφίλ ( του κάθε χρήστη στο δικό του ). Αααααααα, νάις. Νάις. ---------- Προσθήκη στις 19:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ---------- Άλλη άσχετη ιδέα από μένα: θα μπορούσε στο προφίλ του κάθε χρήστη να μπει επιλογή να δηλώσει το twitter του. Το έχω αναφέρει και εγώ, αλλά το απέρριψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ποια είναι η γνώμη σας για την δημιουργία μιας συμπληρωματικής ενότητας με την ονομασία ..Αγγελίες εύρεση εργασίας.. Πιστεύω ότι στις μέρες μας πλέον έχει μεγαλώσει η ανεργία και αρκετοί ψάχνουν για δουλειά . Καλό θα ήταν να μπορούμε να βοηθήσουμε όσους ψάχνουν .. έχω παρατηρήσει στο "Αγγελίες ζήτηση" ότι καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όπου προσφέρουν εργασία κανονική με πρόσληψη και μισθό ...αλλά αυτό το θέμα είναι όσον αφορά τις αγγελίες αντικειμένων και πάνε χαμένες τέτοιες ευκαιρίες . και ο άλλος που δεν κοιτάει σε αυτήν την ενότητα θα μπορεί να χάσει μια ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Insomnia.gr > Hardware > Hardware Γενικά Προσφορές Προτείνω να αναφέρονται οι προσφορές με το όνομα του προϊόντος που βρέθηκε η τιμή κ την ημερομηνία πχ Sony Vaio GR1525 [€115 @ euroshop 10/2] λόγοι - Η τιμή ειναι πιο σημαντική, και άρα να προηγείται - διαχωρίζεται απο τα νούμερα της ημερομηνίας - το @ προφέρεται 'at' στα αγγλικά που σημαίνει 'στο' διαβάζεται δλδ ως: Sony Vaio GR1525 [€115 στο euroshop 10/2] Επίσης αν γνωρίζουμε διάρκεια προσφοράς μπορούμε να το κάνουμε κάπως έτσι Sony Vaio GR1525[€115 στο euroshop 10/2-20/2] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Θα ήθελα περισσότερα smile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Προτεινω στους διαχειριστες να σκεφτουν για την δημιουργια νεας κατηγοριας "Καταγγελιες" οπου θα μπορουν τα μελη να περιγραφουν το παραπτωμα η προβλημα που ειδαν και τις ενεργειες που εχουν κανει. Την πιθανη καταγγελια στην ΓΓΚ η οτι αλλο. Με αυτον τον τροπο θα ενθαρυνθουν και αλλοι χρηστες να "κυνηγουν" τα δικαιωματα τους με αποτελεσμα ωφελος για ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μετά το σημερινό "πέσιμο" που έγινε στο μπλαμπλα, και εφόσον είναι λίγο δύσκολο -τεχνικώς- να μπορεί το forum από μόνο του να απαγορεύει το άνοιγμα θεμάτων από ηλίθιους, θα πρότεινα, σαν μία πρώτη λύση, να μην μπορεί ένα μέλος να ανοίγει συνεχώς νέα θέματα. Να μπορεί να ανοίγει ένα θέμα κάθε μισή ώρα για παράδειγμα. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στα post. Ένα post το λεπτό - προς αποφυγή spam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα έπιανε ως bonus και τις περιπτώσεις του crossposting. Να δούμε τί θα πει και ο Hal9000 όοοταν γυρίσει από τις ευρωπαϊκές εκθέσεις που έχει πάρει παραμάζωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα για να μπορέσει κάποιος να βάλει αγγελία, έπρεπε να έχει έναν αριθμό από posts... Όπως και να'χει, δεν είναι καλό να υπάρχει αυτός ο περιορισμός?Λαική αγορά έχουν καταντήσει οι αγγελίες και οι περισσότεροι έχουν 0 posts! Εκτός αυτού, δεν έχει νόημα και η βαθμολόγηση των πωλητών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αν και ερωτήθηκε και λίγο πιο παλιά αυτό: Οι αγγελίες δεν έχουν καταντήσει λαϊκή αγορά, γιατί 1. Πρέπει να είσαι μέλος τουλάχιστον 6 μήνες για να αναρτήσεις αγγελία. Οπότε, κάποιος που γράφεται με μοναδικό σκοπό να αναρτήσει αγγελία δε μπορεί να το κάνει, τουλάχιστον όχι αμέσως 2. Υπάρχει όριο 2 αγγελιών ανά εβδομάδα Συν τοις άλλοις, με την αφαίρεση του minimum αριθμού posts (ήταν 50), γλυτώσαμε από τον πολύ μεγάλο μπελά των ανόητων και ανούσιων spam posts που δημοσίευαν παλιά μέλη που θυμούνταν να βάλουν αγγελία αλλά είχαν λιγότερα από 50 posts (μερικές φορές και μονοψήφιο αριθμό) και προσπαθούσαν να πιάσουν το όριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις