Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και γενικά δεν πολυπαρακολουθώ τι γίνεται και σίγουρα κάτι έχει γίνει... το όριο των 2 αγγελιών μου φαίνεται πολύ μικρό :( ... τώρα πρέπει να περιμένω μια βδομάδα για να βάλω 3-4 πραγματάκια ακόμα που θέλω να δώσω... βρείτε μια άλλη λύση... π.χ να μπαίνει το όριο σε όσους το παρακάνουν... η κάτι παρόμοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά θα ήθελα να δω custom titles.

Ή τουλάχιστον οταν φτάσεις senior member,ενα χ αριθμό ποστ, χρονική περίοδο εγγραφής ή δεν ξέρω και γω τι άλλο, να μπορείς να βάλεις ένα δικό σου

αν και γενικά δεν πολυπαρακολουθώ τι γίνεται και σίγουρα κάτι έχει γίνει... το όριο των 2 αγγελιών μου φαίνεται πολύ μικρό :( ... τώρα πρέπει να περιμένω μια βδομάδα για να βάλω 3-4 πραγματάκια ακόμα που θέλω να δώσω... βρείτε μια άλλη λύση... π.χ να μπαίνει το όριο σε όσους το παρακάνουν... η κάτι παρόμοιο.

Να κανεις επεξεργασια στην παλια σου Αγγελια δεν σε αφηνει;

Προσθετεις τα 3 4 πραγματακια που θες να προσθεσεις και μενει ως εχει...

Οσο για τα Custom Titles πλακα θα εχει αλλα δεν θα προλαβαινουν να σβηνουν οι mods απρεπη ονοματα,ασε που ολοι μας θα θελουμε να βαζουμε Ultra Moderator κλπ κλπ

Το εγχείρημα αυτό, σίγουρα θα βασιστεί στο πλαίσιο που καταφέρνει να τιθασεύει τη βλακεία του ο κάθε χρήστης.

Φυσικά αν είναι να γράφει ο άλλος "Γ@μι@ς, πεοκρούστης, πεοθραύστης" και τα ρέστα. Ε, εκει το αφήνεις να πάει στο διάολο...

Ναι βρε αλλα και παλι αν ενεργοποιηθει αυτο το μετρο αντε να βρεις μεσα στους 100.000 users ποιος εχει γραψει @@ιες στο Title του.

Οι Mods δεν θα την παλεψουν με την καμια

Καλα η βλακεια εδω μεσα δινει και παιρνει οποτε ας το αφησουμε καλυτερα

• Moderators

Οχι, το οριο των αγγελιων ειναι πολυ σωστο.

Πανω απο 8 αγγελιες το μηνα παραειναι πολλες για απλο χρηστη που "τυχαινει" να χρησιμοποιει τις αγγελιες του φορουμ για να πουλησει κατι, δε νομιζετε?

Το βρισκω πολυ ορθο. Και μη ξεχνατε, ειμαι απο αυτους που γκρινιαζαν και δυσφορουσαν με την απολυτη ελευθερια στις αγγελιες. Και το δηλωνα εμπρακτα και εδω και με reports.

Γιαυτο, 1) Να βαζουμε περισσοτερα του ενος πραγματακια σε μια αγγελια, 2) Αν τυχει να μας ερθουν αλλα 3-4, δεν πειραζει. Δε θα βγαλουν ψωρα τις επομενες μερες...

+1 Στην πληρη ορθογραφία του τιτλου και στα custom titles. Εχω βαρεθει τοσα χρονια τωρα να ειμαι "γηραιον μελος"...:-(

Μπορω να βοηθησω ενεργα σε αυτο αν αποφασισουν να το εφαρμοσουν.

Καλό θα ήταν εν όψη των νέων εξελίξεων να βαζατε στο αντίστοιχο Section και αλλά Λειτουργικα Συστηματα όπως το Android. Σε λίγο PC συσκευές θα κάνουν την εμφάνιση τους βασισμένα σε αυτό , και δεν νομίζω πως μπορουν να καλύπτονται από το φορουμ του Linux επαρκώς

• Moderators

Νομιζω οτι καλο θα ηταν πρωτα να γεμιζε το linux subforum (κατι που εχει αναγκη) με android-οειδη, και μετα να γινοταν αντιστοιχο subforum.

(Το λεω γιατι δε νομιζω οτι θα χρειαστει)

Οχι, το οριο των αγγελιων ειναι πολυ σωστο.

Πανω απο 8 αγγελιες το μηνα παραειναι πολλες για απλο χρηστη που "τυχαινει" να χρησιμοποιει τις αγγελιες του φορουμ για να πουλησει κατι, δε νομιζετε?

Το βρισκω πολυ ορθο. Και μη ξεχνατε, ειμαι απο αυτους που γκρινιαζαν και δυσφορουσαν με την απολυτη ελευθερια στις αγγελιες. Και το δηλωνα εμπρακτα και εδω και με reports.

Γιαυτο, 1) Να βαζουμε περισσοτερα του ενος πραγματακια σε μια αγγελια, 2) Αν τυχει να μας ερθουν αλλα 3-4, δεν πειραζει. Δε θα βγαλουν ψωρα τις επομενες μερες...

+1 Στην πληρη ορθογραφία του τιτλου και στα custom titles. Εχω βαρεθει τοσα χρονια τωρα να ειμαι "γηραιον μελος"...:-(

Μπορω να βοηθησω ενεργα σε αυτο αν αποφασισουν να το εφαρμοσουν.

άλλο 8 αγγελίες τον μήνα, άλλο 2 την βδομάδα. και εγώ 8 αγγελίες θέλω να βάλω για αυτον τον μήνα αλλα πρέπει να περιμένω το τέλος του μήνα...

edit: λίγο άκυρο το παράδειγμα μέρα που είναι αλλα καταλάβατε τι θέλω να πω :P

ε? :rolleyes:

Εμενα γιατι μου φαινεται το ιδιο πραγμα? :P

8 αγγελίες/μήνα => μπαίνω σήμερα και βάζω 8 αγγελίες

2 αγγελίες/βδομάδα => μπαίνω σήμερα και βάζω 2 αγγελίες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members

Άλλη άσχετη ιδέα από μένα: θα μπορούσε στο προφίλ του κάθε χρήστη να μπει επιλογή να δηλώσει το twitter του.

Επίσης, σε ένα επιπλέον tab (στο προφίλ του πάντα) θα μπορούσαν να εμφανίζονται τα τελευταία του tweets.

Κι ακόμα πιο επίσης, θα μπορούσε να γίνει μια κεντρική σελίδα όπου θα συγκεντρώνονταν όλα τα tweets όλων των χρηστών του insomnia που έχουν ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μήπως στο Δημόσιο προφιλ του κάθε χρήστη, να μην μετρούσε την ΚΑΘΕ φορά που μπαίνει κάποιος;

Π.χ. εγώ έχω δεχθεί 968 επισκέψεις, και δε νομίζω ότι ΟΛΕΣ είναι από άλλους χρήστες =P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...