Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει επειγόντος να μπει όριο στις αγγελίες!!! Δεν γίνεται χρήστες να γράφονται στο φόρουμ μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Ας μπει ένα τυπικό > 50 post ας πούμε να μπορεί να βάλει αγγελία. Τωρα κατι ειπες...Υπαρχει χρηστης με post μονο σε αγγελιες πωλησης.:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Το ισχύον κριτήριο του 6μήνου είναι νομίζω πολύ περισσότερο αποτρεπτικό για κάποιον που σκέφτεται να γραφτεί για να ποστάρει αγγελία. Επίσης, σε σχέση με το προηγούμενο όριο που περιελάμβανε και 50 posts μαζί με το εξάμηνο, γλυτώσαμε από τα κύματα «επιθέσεων» με "I agree" posts που βλέπαμε πολύ συχνά. Αφαιρώντας το αριθμητικό όριο, αμέσως αμέσως περιορίστηκε σημαντικά αυτό το φαινόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Να αφαιρεσουμε λεω εγω τα Thumbs Up και Down μιας και ειναι ενας λογος για να παρει καποιος Warning. Tι να κανουμε; Δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε με την γνωμη των αλλων και να γεμιζει πρασινα χερακια μονο και αν ερθεις σε αμεση αντιπαραθεση με τον αλλον αρχιζει το Flame και ξαναερχεται το Warning ποσο μαλλον οταν διαφωνουν εντονα παραπανω απο ενα ατομο. Γνωμη μου παντα. Κατι ακομα,οταν απανταω σε ενα Thread μετα δεν μπορω να το αξιολογησω (Αστερακια),μενει στο 1 αστερι λεγοντας μου οτι εχω ηδη αξιολογησει το Thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 [...]Κατι ακομα,οταν απανταω σε ενα Thread μετα δεν μπορω να το αξιολογησω (Αστερακια),μενει στο 1 αστερι λεγοντας μου οτι εχω ηδη αξιολογησει το Thread. Μάλλον απαντάς σ αυτό που θα ρωτήσω στη συνέχεια αλλά για να το επιβεβαιώσω... Έχω την εντύπωση πως σε κάποια threads που πάω να αξιολογήσω μου βγαίνει το μήνυμα πως το έχω κάνει ήδη ενώ έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Παίζει ρόλο αν έχω ήδη postάρει; Υπάρχει κάποιος περιορισμός ή δε θυμάμαι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον απαντάς σ αυτό που θα ρωτήσω στη συνέχεια αλλά για να το επιβεβαιώσω...Έχω την εντύπωση πως σε κάποια threads που πάω να αξιολογήσω μου βγαίνει το μήνυμα πως το έχω κάνει ήδη ενώ έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Παίζει ρόλο αν έχω ήδη postάρει; Υπάρχει κάποιος περιορισμός ή δε θυμάμαι καλά; Aκριβως αυτο εννοω φιλε μου. Ποτε δεν καθομαι να αξιολογησω μιας και σχεδον κανεις δεν ξερει οτι το 1 αστερι δεν ειναι κατι καλο αλλα αντιστοιχει στο χαλια μαυρα και μονο διαφημιση δεν θελω να κανω σε ενα Thread απλα σε οσα εχω προσπαθησει ενω ειχα ποσταρει πριν δεν με αφηνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γράψτε το παρακαλώ στο σχετικό thread με τα bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Α δεν ήξερα για τον χρονικό περιορισμό των 6 μηνών! Τέλειο... Τώρα μήπως γίνεται να υπάρχει μια επιλογή για να κάνουμε refresh την αγγελία; Up δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κατ εμε καλα κανει και δεν υπαρχει. Αν θες up, παρε το κειμενο (και το BB code) της αγγελιας και ξαναποσταρισε την, παντα μεσα στο οριο των 2 αγγελιων ανα βδομαδα που ισχυει τωρα. Δεν θα σου πει κανεις τιποτε. Και ευτυχως το θεσαν σε ισχυ το συγκεκριμενοι περιορισμο, γιατι ειχε παραγινει με εως και 10 φορες την ιδια αγγελια μεσα σε μια εβδομαδα! (Ναι περισσοτερες απο μια φορες τη μερα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Members Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι ακριβώς πρόταση αλλά περισσότερο θέμα προς συζήτηση: παρατηρώ στον εαυτό μου ότι δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ στην αρχική σελίδα αλλά κατευθείαν στον πίνακα ελέγχου μου, για να βλέπω την κίνηση στα θέματα που παρακολουθώ. Καμιά φορά πηγαίνω στο "Νέα μηνύματα" για να δω τί νέο κυκλοφορεί, αλλά δεν το κάνω πολύ συχνά μιας και ένα ολόκληρο κλικ για κάτι που μπορεί τελικά να μην έχει κάτι ενδιαφέρον δεν είναι μικρή υπόθεση . Έτσι, παρόλο που έχω το insomnia σχεδόν συνέχεια ανοιχτό, χάνω πολύ συχνά αρκετά καινούρια θέματα που ενδεχομένως θα με ενδιέφεραν. Σκεφτόμουν, λοιπόν, πως προσωπικά θα μου άρεσε να έχω απευθείας πρόσβαση στα τελευταία νέα μηνύματα (συμπεριλαμβανομένου και του μπλαμπλά) από όλες ανεξαιρέτως τις σελίδες του insomnia. Η θέση που μου ήρθε πρώτη στο μυαλό είναι στο footer, όπου θα μπορούσαν να εμφανίζονται π.χ. τα τελευταία 10 ή και παραπάνω μηνύματα από όλες τις κατηγορίες. Ή ίσως θα μπορούσε να είναι και σε κάποιο σημείο στο πλάι - απλά εκεί δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετός χώρος. Τί λέτε γι' αυτό; Δεν ξέρω αν έχουν κι άλλοι παρόμοια συμπεριφορά με εμένα, εγώ όμως θα έβρισκα μια τέτοια λειτουργικότητα πολύ πρακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν κατάλαβα καλά, προτείνεις να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω: σε κάποιο σημείο/DIV container κάθε σελίδας του forum... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Members Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι, ακριβώς αυτό. Όχι απαραίτητα με την ίδια μορφή, μιας και πιάνει αρκετό χώρο, αλλά αυτή είναι η ιδέα. edit: για την ακρίβεια, και με την ίδια μορφή να ήταν προσωπικά δεν θα με χάλαγε, μιας και έχω 22άρα οθόνη - δεν ξέρω όμως πόσο βολικό θα ήταν σε χαμηλότερες αναλύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Κάπως έτσι, ε. Αν μπορούσε να ενσωματωθεί στο cp θα ήταν ζάχαρη, indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ουστ... παλιό αεκτζη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ουστ... παλιό αεκτζη Και με admin rights ε, σπάω τα αεκόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Members Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Κάπως έτσι, ε.Αν μπορούσε να ενσωματωθεί στο cp θα ήταν ζάχαρη, indeed. Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου (αν και τα κιτρινόμαυρα με χαλάνε λίγο, θα μπορούσαν όμως να είναι και χειρότερα - π.χ. ερυθρόλευκα ) βέβαια, όλη σχεδόν η ηγεσία του φόρουμ είναι ολυμπιακοί, οπότε καλύτερα να προσέχουμε τα λόγια μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις