soturin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 (sorry θα μπω λίγο στο ψητο γιατί το σεντόνι που ετοίμαζα χάθηκε, $Ρ@Ρ$@chromeR$@$) 1. To θέμα Gnu/Linux ή Linux. Πιστεύω σε έναν τίτλο τουλάχιστον είναι ορθότερο να χρησιμοποιείται η σωστή ονομασία του λειτουργικού. Κι εγώ linux το λέω χαριν συντομίας αλλά σε έναν μόνιμο τίτλο που περιγράφει το περιεχόμενο ενός subforum 4 χαρακτήρες δεν πειράζουν κανέναν. 2. Γενικότερα να δούμε (ή θα θελα από κάποιον mod να διευκρινίσει) πώς ακριβώς ορίζεται το περιεχόμενο του forum. Free Software ή *nix λειτουργικά συστήματα; Γιατί θα μου φαινόταν πιο κατάλληλο ο τίτλος να είναι Free Software και ο υπότιτλος να αναφέρει gnu/linux, bsd, solaris etc. Νομίζω είναι απαραίτητο να αναφέρεται και το software γενικότερα. Τα windows έχουν χώρια subforum για το software από αυτό του λειτουργικού (και καλώς είναι έτσι). Εφόσον στην πράξη το υπάρχον linux forum αφορά και το software καλό είναι να αναφέρεται. Αν δεν βγάζετε άκρη, δείτε αρχή του ποστ ($%@$%%@#$), ήταν λίγο βιαστικά γραμμένο, θα θελα να ακούσω σκέψεις περί του θέματος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Περί του 2: Το έχουμε συζητήσει και παλιότερα αυτό το θέμα. Το Linux forum είναι κατάλληλο "for all things Linux-xBSD-λοιπά Unixοειδή", distro-specific αλλά και software. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κρίνοντας δηλαδή από τον τρόπο που τα μέλη χρησιμοποιούν την ενότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα που θα λυνόταν με μετονομασίες ή προσθήκες subforum. Αλλά επιφυλάσσομαι και για απάντηση από τους κατεξοχήν αρμόδιους, ήτοι τα παιδιά που τραβάνε κουπί στο moderation της ενότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα subforum άστο κι εγώ τώρα που το 'δα μου φαίνεται υπερβολικό. Τη σκέψη πάντως την έκανα όχι με τη λογική ότι μπερδεύονται οι χρήστες και δεν ξέρουν τι αφορά το forum, αλλά από μέσα προς τα έξω ας τιτλοφορείται πιο γενικά, το linux ένας πυρήνας είναι, ενώ το περιεχόμενο του forum καλύπτει πολλά περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πώς θα γίνει ένα καλύτερο φορουμ όταν μπαίνεις να διαβάσεις κάτι ενδιαφέρον και βρίσκεις μπροστά σου βλασφήμιες ? Που παραμένουν παρά τις αναφορές,γιατί ''είμαστε άθεοι και δεν μας ενδιαφέρουν οι θρήσκοι''. Τουλάχιστον,ας γραφεί στα κειμενάκια εκεί στ'αριστερά σε κάθε φορουμ. Απαγορεύονται οι τάδε συζητήσεις,οι δείνα συζητήσεις και οι θρήσκοι-πιστοί. Να ξέρουν και το στάτους κβο του φόρουμ δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πώς θα γίνει ένα καλύτερο φορουμ όταν μπαίνεις να διαβάσεις κάτι ενδιαφέρον και βρίσκεις μπροστά σου βλασφήμιες ?Που παραμένουν παρά τις αναφορές,γιατί ''είμαστε άθεοι και δεν μας ενδιαφέρουν οι θρήσκοι''. Τουλάχιστον,ας γραφεί στα κειμενάκια εκεί στ'αριστερά σε κάθε φορουμ. Απαγορεύονται οι τάδε συζητήσεις,οι δείνα συζητήσεις και οι θρήσκοι-πιστοί. Να ξέρουν και το στάτους κβο του φόρουμ δλδ. Πώς θα γίνει ένα φόρουμ καλύτερο όταν τα μέλη του δεν έχουν διαβάσει τους όρους χρήσεις του, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα πως: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να παραμένουν εντός του θέματος του forum, των ενοτήτων και των θεμάτων, [..]. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. H πρότασή σου ποια είναι ακριβώς (μπας και γλυτώσεις την μία παράβαση); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μηπως στην Mobile εκδοχη του site, η χρησιμοποιουμενη γραμματοσειρα να γινοταν bold (ή να χρησιμοποιουνταν αλλη, λιγο παχυτερη)? Γιατι σε κινητα με μεγαλες αναλυσεις σε μικρες οθονες πραγματικα δεν μπορεις να δουλεψεις ουτε 10 λεπτα χωρις να σε πιασουν τα ματια σου... Ή εστω να χρησιμοποιουνταν άλλα χρωματα στις γραμματοσειρες ή στο φοντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το κακό με την αξιολόγηση των posts νομίζω πως πρέπει να λήξει. Τα τσιράκια του Getitnow.gr (έχουμε γεμίσει με δαύτους) κάνουν αρνητικές αξιολογήσεις σε όποια posts αναφέρουν καλύτερες τιμές από ανταγωνιστές, σε όποια posts δεν τους αρέσουν γενικότερα. Να μπει κάποιο μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Nα μπει δυνατότητα αξιολόγησης (θέματος) στις αγγελίες από χρήστες του ινσόμνια, καμιά φορά θέλω να προτείνω/χαντακώσω κάτι και δεν βλέπω πως αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το ενεργοποιήσατε τώρα ή εγω δεν το έβλεπα μέχρι χθες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το ενεργοποιήσατε τώρα ή εγω δεν το έβλεπα μέχρι χθες; Ηταν ετσι προ...αμνημονευτων χρονων αν εννοεις την αξιολογηση του χρηστη !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Την αξιολόγηση με τα αστερια λέω, αλλά τα '90s είχαν προφανώς κάποιες επιπτώσεις που φαίνονται τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Την αξιολόγηση με τα αστερια λέω, αλλά τα '90s είχαν προφανώς κάποιες επιπτώσεις που φαίνονται τώρα αυτή είναι για το topic και ήταν πάντα εκεί (αν λέμε το ίδιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι το ίδιο λέμε. Μάλιστα αναρωτιόμουν πως έγινε να αξιολογηθεί το στίκυ και να μη μπορώ να αξιολογήσω τα υπόλοιπα τόπικ. Συνεχίστε δεν τρέχει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει επειγόντος να μπει όριο στις αγγελίες!!! Δεν γίνεται χρήστες να γράφονται στο φόρουμ μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Ας μπει ένα τυπικό > 50 post ας πούμε να μπορεί να βάλει αγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 υπάρχει και έπεφτε το spam της χρονιάς... υπάρχει πάντως ακόμα ο χρονικός περιορισμός των 6 μηνών αν δεν κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις