Members gsarig Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα να υπηρχε στο ινσομνια ενα ημερολογιο με ολα τα events, confrences etc που γινονται ανα την ελλαδα και εχουν σχεση με τεχνολογια, οργανωμενα και με μια περιγραφη. Αν καποιος μπορει να το κανει αυτο δεν ειναι αλλος απο το ινσομνια με τοσο κοσμο, οργανωση κτλ. Επισης θα μου αρεσε να εβρισκα ενα καταλογο με επιχειρησεις σχετικεσ με τεχνολογια και ιντερνετ στην ελλαδα, δηλαδη το profile τουσ επικοινωνια κτλ... Αφενος βοηθαει πολυ εμας που ψαχνουμε δουλεια αλλα και τις επιχειρησεις. Κατα τη γνωμη μου ειναι 2 καλες ιδεες, χρησιμες, θα ανεβαζαν και αλλο το επιπεδο του σαιτ ενω θα συνεχιζαν να κρατουν το τεχνολογικο του υφος. Τι λετε? Αυτό όντως ακούγεται ενδιαφέρουσα ιδέα και θα μπορούσε φαντάζομαι να γίνει χρησιμοποιώντας έναν τύπο περιεχομένου παρόμοιο με αυτό των ειδήσεων, που απλά θα είχε κάποια επιπλέον πεδία (π.χ. ημερομηνία διεξαγωγής, τοποθεσία κλπ) για τον εντοπισμό και τον ευρετηριασμό τους. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να υλοποιηθεί τεχνικά βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ωραία ιδέα, όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγω θα ηθελα να υπαρχει δυνατοτητα προεπιλεγμενου χρωματος γραμματοσειρας που γραφουμε...Παλια το εκανα μονος μου καθε φορα αλλα κουραστηκα. Χρονια Πολλα !!!:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγω θα ηθελα να υπαρχει δυνατοτητα προεπιλεγμενου χρωματος γραμματοσειρας που γραφουμε...Παλια το εκανα μονος μου καθε φορα αλλα κουραστηκα. Χρονια Πολλα !!!:-D:-D Αυτο ομως με 2 αντε 3 χρωματα (μαυρο, μπλε και με καπιο περιορισμο στο κοκκινο) γιατι αμα γραφει ο καθενας με ο,τι χρωμα να νε θα γινει το forum.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ομως με 2 αντε 3 χρωματα (μαυρο, μπλε και με καπιο περιορισμο στο κοκκινο) γιατι αμα γραφει ο καθενας με ο,τι χρωμα να νε θα γινει το forum.... Πολυ σωστα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εκτός απο post counter κ ένα vote counter, να φαίνεται έτσι ποιοι συνεισφέρουν πραγματικά στο φορουμ..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλά έχω ίσως συνηθίσει από άλλα sites όταν πατάς πάνω στο logo να σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα..(θα μου πείτε.. "δεν βλέπεις ολόκληρο home απο κάτω.."αλλά έτσι μια διαπίστωση κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλά έχω ίσως συνηθίσει από άλλα sites όταν πατάς πάνω στο logo να σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα..(θα μου πείτε.. "δεν βλέπεις ολόκληρο home απο κάτω.."αλλά έτσι μια διαπίστωση κάνω.. Συμφωνώ και θυμάμαι πως την είχα κάνει κι εγώ αυτή την παρατήρηση όταν είχε γίνει η αλλαγή του template. Γενικά πιστεύω πως είναι καλό να υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι πρόσβασης σε κάποιες σημαντικές σελίδες (όπως είναι π.χ. η αρχική), στο σημείο που αυτό δεν προκαλεί σύγχιση στον χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Να υπενθυμίσω κάτι που είχα ξαναπεί παλιότερα και έγινε εν μέρει. Το να περιλαμβάνεται επιλογή για αναζήτηση στους τίτλους στο pop-up της αναζήτησης χωρίς να χρειάζεται να πας εκτενή. Eφαρμόστηκε στη γενική αναζήτηση πάνω πάνω, αλλά πιο χρήσιμο θα ήταν να εφαρμοστεί και στο "Αναζήτηση σε αυτό το forum" μενού. ε? ε? Aυτό Επίσης δεν μπορώ να βρω στο insomnia legacy template από που να κάνω login σε περίπτωση που δεν έχω συνδεθεί. Είναι χαζό να αλλάζω στο καινούριο για να μπω και μετά ξανά αλλαγή στο legacy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 +1 στο τελευταίο σχόλιο του soturin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 +100 για το legacy mode που λέει και ο soturin! Είναι ενοχλητικό το να μην υπάρχει login prompt (εκτός και αν δεν το βλέπουμε! :-P) +1 για την αναζήτηση! Θα βόλευε όντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 φτιαχτέ ένα thread να κράζουμε τις αγγελίες απάτη 250 € δίνει αυτός την κάρτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=351834 και καινούρια έχει 255€ http://www.skroutz.gr/s/53584/Sapphire-Radeon-HD-4870-X2-2GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μπήκε δυνατότητα login στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας για όσους χρησιμοποιούν το legacy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μετά την αλλαγή στο legacy template, παρατήρησα πως όταν κάνω logout (κι ενώ έχω το legacy ενεργό) ορίζεται template το default. Κάτι τέτοιο δε γινόταν παλιότερα αν θυμάμαι καλά (και συν ότι η χρησιμότητα της νέας προσθήκης είναι περιορισμένη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις