washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τι μπορείς να γράψεις σε 10000-15000 χαρακτήρες; nikos21aek, προκαλείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μου έκαναν δυό ερωτησούλες και απάντησα. Και δεν έκανα quote τίποτα από το διάλογο, δικά μου ήταν όλα. Αμέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 χμ... δεν θα 'θελα να φανταστώ ανταλλαγή pms μεταξύ washcloud και insomniaK (δεν το χωράει ο νους μου - στην κυριολεξία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 χμ... δεν θα 'θελα να φανταστώ ανταλλαγή pms μεταξύ washcloud και insomniaK (δεν το χωράει ο νους μου - στην κυριολεξία ) oυ να μου χαθείς...συκοφάντη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 και που να ήξερε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και στο δυαδικό... Πέρα από την όποια πλάκα, θεωρώ σημαντικό να μπορείς να πεις δύο πράγματα, δίχως να χρειάζεται να τα κόψεις σε μερικά μηνύματα. Για να μην πω ότι με το που τα κόβω, χάνω και χώρο από τα 200 μηνύματα που μπορώ να έχω αποθηκευμένα, αφού το 1 μήνυμα μου είναι 2 και 3. Πιφ και χωρίς ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγώ να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμβαίνει το σπαστικό/απαγορευτικό φαινόμενο του ορίου. Είναι σν τις σακκούλες του Lidl, που άμα χρειάζεσαι ποσότητα σου λένε "μπορώ να περάσω μόνο 25 τη φορά". Οπότε παίρνεις άλλες 25 πχ και ζητάς να σου χτυπήσει άλλη απόδειξη (στη χειρότερη ξαναμπαίνεις στην ουρά, πας σε άλλο ταμείο). Δε μου έχει τύχει πολλές φορές να μου την πέφτει το σκριπτ με το όριο των 5Κ, αλλά όποτε τυχαίνει, είναι ενοχλητικό. Υποθέτω βέβαια κάτι παραπάνω θα ξέρουν, και κάποιο λόγο θα έχουν οι υπεύθυνοι για την ύπαρξή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγώ να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμβαίνει το σπαστικό/απαγορευτικό φαινόμενο του ορίου. Είναι σν τις σακκούλες του Lidl, που άμα χρειάζεσαι ποσότητα σου λένε "μπορώ να περάσω μόνο 25 τη φορά". Οπότε παίρνεις άλλες 25 πχ και ζητάς να σου χτυπήσει άλλη απόδειξη (στη χειρότερη ξαναμπαίνεις στην ουρά, πας σε άλλο ταμείο). Δε μου έχει τύχει πολλές φορές να μου την πέφτει το σκριπτ με το όριο των 5Κ, αλλά όποτε τυχαίνει, είναι ενοχλητικό. Υποθέτω βέβαια κάτι παραπάνω θα ξέρουν, και κάποιο λόγο θα έχουν οι υπεύθυνοι για την ύπαρξή του. Οι υπεύθυνοι μάλλον όχι, τα board defaults το πιο πιθανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αν πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμα. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του φόρουμ λογικά θα έχουν το limitation των 5000 χαρακτήρων στα PM's, και προφανώς δεν αναφέρθηκε ποτέ απο κάποιον, οπότε παρέμεινε στην default επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μπα νομίζω ότι το λίμιτ παίζει σε κάθε είδους ποστ, και επίσης νομίζω έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε θέμα επιλογής παίζει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μπα νομίζω ότι το λίμιτ παίζει σε κάθε είδους ποστ, και επίσης νομίζω έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε θέμα επιλογής παίζει να είναι. Ίσως. Aς μας διαφωτίσει ο Hal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σωστός ο Tilemaxx: http://www.vbulletin.com/docs/html/vboptions_group_pm Το 5000 είναι η default τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...Μπρρρρρρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Το θυμάμαι απο το PHPBB control panel, και εκεί έχει PM settings και νομίζω οτι το όριο είναι 5000 επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παραμένει το ερώτημα αν είναι επιλογή όμως να παραμένει το default όριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις