Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χμ... δεν θα 'θελα να φανταστώ ανταλλαγή pms μεταξύ washcloud και insomniaK (δεν το χωράει ο νους μου - στην κυριολεξία :lol:)

oυ να μου χαθείς...συκοφάντη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και που να ήξερε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και στο δυαδικό...

Πέρα από την όποια πλάκα, θεωρώ σημαντικό να μπορείς να πεις δύο πράγματα, δίχως να χρειάζεται να τα κόψεις σε μερικά μηνύματα. Για να μην πω ότι με το που τα κόβω, χάνω και χώρο από τα 200 μηνύματα που μπορώ να έχω αποθηκευμένα, αφού το 1 μήνυμα μου είναι 2 και 3. Πιφ και χωρίς ρε.

Εγώ να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμβαίνει το σπαστικό/απαγορευτικό φαινόμενο του ορίου. Είναι σν τις σακκούλες του Lidl, που άμα χρειάζεσαι ποσότητα σου λένε "μπορώ να περάσω μόνο 25 τη φορά". Οπότε παίρνεις άλλες 25 πχ και ζητάς να σου χτυπήσει άλλη απόδειξη (στη χειρότερη ξαναμπαίνεις στην ουρά, πας σε άλλο ταμείο). Δε μου έχει τύχει πολλές φορές να μου την πέφτει το σκριπτ με το όριο των 5Κ, αλλά όποτε τυχαίνει, είναι ενοχλητικό.

Υποθέτω βέβαια κάτι παραπάνω θα ξέρουν, και κάποιο λόγο θα έχουν οι υπεύθυνοι για την ύπαρξή του.

Εγώ να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμβαίνει το σπαστικό/απαγορευτικό φαινόμενο του ορίου. Είναι σν τις σακκούλες του Lidl, που άμα χρειάζεσαι ποσότητα σου λένε "μπορώ να περάσω μόνο 25 τη φορά". Οπότε παίρνεις άλλες 25 πχ και ζητάς να σου χτυπήσει άλλη απόδειξη (στη χειρότερη ξαναμπαίνεις στην ουρά, πας σε άλλο ταμείο). Δε μου έχει τύχει πολλές φορές να μου την πέφτει το σκριπτ με το όριο των 5Κ, αλλά όποτε τυχαίνει, είναι ενοχλητικό.

Υποθέτω βέβαια κάτι παραπάνω θα ξέρουν, και κάποιο λόγο θα έχουν οι υπεύθυνοι για την ύπαρξή του.

Οι υπεύθυνοι μάλλον όχι, τα board defaults το πιο πιθανό :-)

Αν πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμα.

Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του φόρουμ λογικά θα έχουν το limitation των 5000 χαρακτήρων στα PM's, και προφανώς δεν αναφέρθηκε ποτέ απο κάποιον, οπότε παρέμεινε στην default επιλογή.

Μπα νομίζω ότι το λίμιτ παίζει σε κάθε είδους ποστ, και επίσης νομίζω έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε θέμα επιλογής παίζει να είναι.

Μπα νομίζω ότι το λίμιτ παίζει σε κάθε είδους ποστ, και επίσης νομίζω έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε θέμα επιλογής παίζει να είναι.

Ίσως. Aς μας διαφωτίσει ο Hal.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...