antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ναι κι εγώ κάπως έτσι βολευόμουν μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά πλέον μ έχει πιάσει μια μανία για μεγιστοποίηση του ωφέλιμου χώρου που προβάλλεται μέσα απ τον firefox. Και μιας και το συγκεκριμένο bookmark ήταν το μόνο που χρησιμοποιούσα απ όλη τη Bookmarks Toolbar με ικανοποιητική συχνότητα, την απενεργοποίησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εεεεε...Bookmarks menu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Στα πλαίσια της αύξησης χώρου, το bookmark menu έχει πάει «πολλά» clicks μέσα στο menu (βλ. εικόνα). ΟΚ, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ΟΚ, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός σους βρεεεεε... γιατί το λες αυτόοοοοο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημιουργία ενός Firefox Quick Search bookmark; Και ας είναι χωμένο όσο βαθιά θέλει στα menu. Εγώ γράφω απλά mod στην address bar και...profit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Κι ότι έψαχνα αν παίζει τίποτα με keywords (για την ακρίβεια key combination / shortcut έψαχνα αλλά κι αυτό το ίδιο είναι). Danke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Το εγραψα κατα λαθος αλλου : Καλο θα ηταν να μπει ενα section με οδηγους-guides (οποιος θελει ανεβαζει τον οδηγο του και αν κρινεται ασφαλης και εμπιστος παραμενει) οπου ο καθενας θα μπορει να διαβασει π.χ εγκατασταση λογισμικου . format , o.c ρυθμισεις bios ,raid κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Στα πλαίσια της αύξησης χώρου, το bookmark menu έχει πάει «πολλά» clicks μέσα στο menu (βλ. εικόνα).ΟΚ, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός Μπα όχι, λείπει μια τελευταία πινελιά... View / toolbars / customize --> τίκαρε το "use small icons" θα κερδίσεις μερικά ακόμη πολύτιμα pixels (επίσης, υπάρχουν και κάποια addons που κρύβουν τη statusbar - φαντάζομαι τα έχεις υπόψη σου ε; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Το εγραψα κατα λαθος αλλου : Καλο θα ηταν να μπει ενα section με οδηγους-guides (οποιος θελει ανεβαζει τον οδηγο του και αν κρινεται ασφαλης και εμπιστος παραμενει) οπου ο καθενας θα μπορει να διαβασει π.χ εγκατασταση λογισμικου . format , o.c ρυθμισεις bios ,raid κτλ. Υπάρχει τέτοιο section, λέγεται Insomnia Wiki και η δημιουργία νέων άρθρων-οδηγών εκεί είναι ελεύθερη σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Insomnia. Οδηγός για δημιουργία άρθρων στο Wiki εδώ: [[insomnia Wiki HOWTO]] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα pm να μπορούν να είναι μεγαλύτερα από 5000 χαρακτήρες, ρε και αφού δεν είναι να μπορούν να σταλθούν 2 και 3 pms χωρίς να περιμένουμε τα 60 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα pm να μπορούν να είναι μεγαλύτερα από 5000 χαρακτήρες, ρε και αφού δεν είναι να μπορούν να σταλθούν 2 και 3 pms χωρίς να περιμένουμε τα 60 δευτερόλεπτα. washcloud εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γιατί ρε.. ξέρεις πόσες φορές με πιάνει μια ακατάσχετη φλυαρία σε ΠΜ; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 εγώ πάντως δεν ήξερα ότι είχε όριο χαρακτήρων στα πιεμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τι μπορείς να γράψεις σε 10000-15000 χαρακτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τι μπορείς να γράψεις σε 10000-15000 χαρακτήρες; μπορεί να ανταλλάσσεις βαριές κουβέντες εγώ μια φορά είδα ότι υπήρχε όριο, αλλά αυτό προέκυψε επειδή από προεπιλογή η απάντηση κρατάει ως quoted όλη την προηγούμενη συζήτηση. Αν ντε και καλά θες να κρατήσεις όλο το ιστορικό, τότε ναι, έχεις πρόβλημα. Διαφορετικά, κι εγώ πιστεύω πως το όριο είναι αρκετό για ένα μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις