Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΚ, τα μετέφερα.

Από λίγο που κοίταξα στο forum του vbulletin.org, χρειάζεται μάλλον κάποιο σχετικό vB mod. Παρ' όλα αυτά, σηκώνει κουβέντα η αλλαγή της default συμπεριφοράς σε αυτό το θέμα: Think «κοινόχρηστοι υπολογιστές» (σε Internet cafe και αλλού).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΟΚ, τα μετέφερα.

Από λίγο που κοίταξα στο forum του vbulletin.org, χρειάζεται μάλλον κάποιο σχετικό vB mod. Παρ' όλα αυτά, σηκώνει κουβέντα η αλλαγή της default συμπεριφοράς σε αυτό το θέμα: Think «κοινόχρηστοι υπολογιστές» (σε Internet cafe και αλλού).

κοιτα δε θα ειχα αντιρρηση αλλα αφου παιζει με IE, ε τι τωρα μισες δουλειες θα κανουμε? :P

φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :-(

Αν πρόκειται για internet cafe πάντως, το 99% αυτών έχουν τα Pc freez-αρισμένα, οπότε με ένα reboot πριν φύγεις είσαι καλυμμένος.

;)

Το link Νέα Μηνύματα που βρίσκεται στο menu κάνει exclude τις κατηγορίες: «Αγγελίες - Πώληση» , «Αγγελίες - Πώληση», «Μπλα Μπλα», «Auto & Moto», «Insomnia Site - Forum», «Bugs».

Θα ήταν δυνατόν αυτό να είναι configurable (απ το control panel); Δεν γνωρίζω αν το vBulletin έχει κάποιο σχετικό plugin. Ξέρω ότι μπορώ να φτιάξω ένα bookmark που να κάνω include/exclude ό,τι θέλω αλλά θα βόλευε περισσότερο μια builtin λειτουργία.

Το auto moto δεν το κάνει exclude.

Νομίζω το είχα αναφέρει και ως πιθανό bug.

Το κάνει, μόλις το τσεκάρισα.

«Νέα Μηνύματα»

«Νέα Μηνύματα»+«Auto & Moto»

Εκτός κι αν διορθώθηκε μετά την εύστοχη παρατήρησή σου :P

To είχαμε ξαναπεί αυτό... εγώ σίγουρα και κάποιος ακόμα. Είχαν δώσει την λύση ο hal και ο parsifal νομίζω... είχαν τροποποιήσει το link αλλά από τότε πέρασαν χρόνοι 10 και δεν το θυμάμαι καλά.

To είχαμε ξαναπεί αυτό... εγώ σίγουρα και κάποιος ακόμα. Είχαν δώσει την λύση ο hal και ο parsifal νομίζω... είχαν τροποποιήσει το link αλλά από τότε πέρασαν χρόνοι 10 και δεν το θυμάμαι καλά.

Ποιο λες ωρέ;

Τον τρόπο για να βλέπεις τα νέα απ τις κατηγορίες που θες εσύ;

Αν ναι είναι:

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=getnew&'>http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=getnew&exclude=9,19,35,64,20,68

&

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=getnew&include=9,19,35,64,20,68

Βάζεις τα κατάλληλα includes/excludes και έχεις αυτό που θες.

Όχι ωρέ. Έλεγα το link που βλέπεις τώρα στο menubar (μεταξύ του «Λίστα Μελών» και του «Αναζήτηση») να είναι παραμετροποιήσιμο. Δηλ. να υπάρχει στο control panel κάθε χρήστη ένα πινακάκι σαν αυτό στο attachment κι από κει να ορίζεις σε ποιες κατηγορίες θα ψάχνει το «Νέα Μηνύματα».

post-16437-129063036356_thumb.jpg

Το έχω δει αυτό που λέει ο antonl σε μερικά vB fora. Ίσως να υπάρχει σχετικό plugin. Αλλά δεν το έψαξα ιδιαίτερα, έχω βολευτεί με custom-made bookmarks στην Bookmarks Toolbar του Firefox...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...