Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να, για κάτι τέτοιες περιπτώσεις υποστηρίζω το collapse / retract των απαντήσεων σε ένα post (η offtopic κουβέντα που συνήθως ανοίγει με αφορμή ένα post δεν χρειάζεται να προβάλλεται ισότιμα με τα ontopic μηνύματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως! Αλλα ποιος θα χειριζεται τη λειτουργια της? Εσύ/εγω/ο οποιοσδηποτε που θελει να απαντησει σε κατι στο τοπικ (αλλα οφφτοπικ), ή ο εκαστοτε mod? Γιατι για το πρωτο, προϋποθετει να γνωριζεις τη λειτουργια της. καλα, ας μπει το feature πρωτα, και μετα συζηταμε επ αυτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως!Αλλα ποιος θα χειριζεται τη λειτουργια της? Εσύ/εγω/ο οποιοσδηποτε που θελει να απαντησει σε κατι στο τοπικ, αλλα οφφτοπικ ή ο εκαστοτε mod? Γιατι για το πρωτο, προϋποθετει να γνωριζεις τη λειτουργια της. Κοίτα, η προδιαγραφή της λειτουργικότητας είναι σίγουρα κάτι που θέλει σκέψη και σχεδιασμό. Χωρίς να το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα στη λεπτομέρειά του, θα έλεγα πως θα μπορούσε να βασιστεί στην καλή θέληση των χρηστών. Για παράδειγμα, μια προσέγγιση θα μπορούσε να είναι ότι κάθε φορά που πατάς reply σε ένα μήνυμα, να υπάρχει ένα tickbox του τύπου "εμφάνιση κάτω από το αρχικό μήνυμα" που να είναι προεπιλεγμένο. Εάν ο χρήστης θέλει για κάποιο λόγο το μήνυμά του να εμφανίζεται στο ίδιο επίπεδο με αυτό στο οποίο απαντάει (όπως γίνεται τώρα, δηλαδή), απλά θα το ξετικάρει. Άλλος τρόπος θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επιπλέον επιλογή "offtopic reply", δίπλα από το "παράθεση". Όταν επιλεγεί αυτό, η απάντηση εμφανίζεται αναδιπλωμένη κάτω από το μήνυμα στο οποίο απαντά. (νομίζω μάλιστα πως αυτό είναι πιο πρακτικό). Σίγουρα θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλες λύσεις όμως αν κάποιος καθίσει και το σκεφτεί καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μπορει να γινει κατι με αυτους που πανε και ξεθαβουν thread νεκρα για πανω απο χρονο;πχ οταν παει να postarei σε νεκρο thread να του βγαινει καποιο μηνυμα οπως "Το παρων θεμα ειναι inactive για τοσο καιρο" κτλπ ΥΓ Συμφωνω με τους προηγουμενους-θελουμε dark theme Οχι αλλος ρατσισμος για τους τονους-Ναι δεν βαζω τονους ουτε προκειται να βαλω-shoot me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 1. Το πρώτο που αναφέρεις δείχνει ότι κάποιος αντί ν' ανοίξει εντελώς εγωιστικά καινούριο thread γράφοντας εκεί που ξέρει τους κανόνες του forum, έκατσε κι ασχολήθηκε με την αναζήτηση. Και ειλικρινά, μπράβο σε όποιον το κάνει και μούτζα σ' εμένα που έχει τύχει να το χλευάσω. 2. Τονισμός ρουλζ, όπως και να το κάνουμε. (όπως και ο σωστός χειρισμός της γλώσσας, όσο αυτό είναι εφικτό, μη χαροπαλεύουμε κάθε φορά να αντιληφθούμε τι έχει ο καθείς στην γκλάβα του..) :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 1. Το πρώτο που αναφέρεις δείχνει ότι κάποιος αντί ν' ανοίξει εντελώς εγωιστικά καινούριο thread γράφοντας εκεί που ξέρει τους κανόνες του forum, έκατσε κι ασχολήθηκε με την αναζήτηση.Και ειλικρινά, μπράβο σε όποιον το κάνει και μούτζα σ' εμένα που έχει τύχει να το χλευάσω. 2. Τονισμός ρουλζ, όπως και να το κάνουμε. (όπως και ο σωστός χειρισμός της γλώσσας, όσο αυτό είναι εφικτό, μη χαροπαλεύουμε κάθε φορά να αντιληφθούμε τι έχει ο καθείς στην γκλάβα του..) :Ρ 1) +1 ! Παρα πολλες φορες ειναι ακυρο το φτυαρακι, αλλα εχω πετυχει και περιπτωσεις που ειναι εγκυροτατο. Αλλωστε, δεν ειναι -κατα την αποψη μου- κατι σημαντικο. Ποσες φορες τη μερα ξεθαβεται κατα μεσο ορο ενα παλιο thread για ακυρο λογο? 0,5? 1? Σιγα... 2) Και παλι +1. Κι εγω δεν βαζω ποτέ τονους, και δε λεω οτι ειναι το σωστο αυτο. Το αντιθετο. Ομως αν ο λογος εχει ροη, νοημα και συνεχεια και ειναι στοιχειωδως ορθογραφημενος, οι τονοι -κατα την αποψη μου και παλι- ειναι το τελευταιο που απασχολει. Πιο πολυ για διακοσμηση εγω προσωπικα τους θεωρω. Υπαρχουν περιπτώσεις που ενας τονος αλλαζει το νοημα (π.χ. ή/η, άλλα/αλλά, διάφορα/διαφορά). Σε αυτες τις περιπτώσεις προσπαθω να βοηθω τον αναγνωστη βαζοντας τονους οπου το κρινω απαραιτητο για το νοημα. Τελος, me wants dark theme! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ετσι οπως το λες δεν το ειχα σκεφτει.Αλλα για να ειμαστε αντικειμενικοι,σπανια ψαχνουν.Απλα μπαινει στο forum(κλασικη συμπεριφορα νεου)-βλεπει ενα thread που του αρεσει στην 3-4 σελιδα,ποτε μα ποτε δεν κοιταει ποτε ηταν το τελευταιο ποστ,ποσταρει μονο και μονο για να ποσταρει μπας και ανεβασει το post count και εχουμε ενα ωραιοτατο ξεθαψιμο 1+ χρονια αργοτερα. Για τον τονισμο οσο και να το ζορισω δεν προκειται να βγει,η δυναμη της συνηθειας βλεπεις-ποσο μαλλον συνηθειας απο ξενη γλωσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μια απορία ρε παληκάρια, όταν χρειάζεται-χρειαστεί σε "επίσημο" κείμενο, να έχετε τόνους, δεν τραβάτε ζόρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Επισημο κειμενο εννοεις πραγματικο ή ηλεκτρονικο? Σε πραγματικο μια χαρα τονους βαζω. Σε ηλεκτρονικο, απλα μου παιρνει λιγο παραπανω χρονο. (Ή μαλλον μου παιρνει τον "κανονικο" χρονο, κι απλα γλυτωνω χρονο οταν γραφω χωρις τονους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εμένα πάντως αν με βάλεις να γράψω χωρίς τόνους, θα μπερδευτώ στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εγω ναι,τρελο ζορι.Αλλα γι'αυτο υπαρχει ο ορθογραφικος ελεγχος.Μονο εδω βαριεμαι να το κανω Αν εννοεις πραγματικο κειμενο,πιστεψε με οι τονοι ειναι το μικροτερο προβλημα μου (βλεπε σανσκριτικα ενα πραμα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μπορει να γινει κατι με αυτους που πανε και ξεθαβουν thread νεκρα για πανω απο χρονο;πχ οταν παει να postarei σε νεκρο thread να του βγαινει καποιο μηνυμα οπως "Το παρων θεμα ειναι inactive για τοσο καιρο" κτλπΥΓ Συμφωνω με τους προηγουμενους-θελουμε dark theme Οχι αλλος ρατσισμος για τους τονους-Ναι δεν βαζω τονους ουτε προκειται να βαλω-shoot me http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2840199&postcount=627 κάποιος σε έχει προλάβει εδώ και καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Σωστος!!! Thresh ασχετο αλλα η υπογραφη απο πιο chapter του OP ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Το γνωριζω οτι εχει ειπωθει, αλλα το επανεφερα.Εκανα κατι κακο? Είπα ότι έκανες κάτι κακό; Δηλαδή, όσοι εδώ μέσα λένε ότι έχει ξαναειπωθεί αυτό, κάνουν κάτι κακό; Αν είναι έτσι, γιατί δεν είναι τσιτωμένος και ο Twisted_Wicked με αυτό που είπε ο Thresh; Το είπα γιατί απλά το έχουν ξαναπεί (και αν δε κάνω λάθος, εσύ το είχες ξαναπροτείνει) και δεν είχε υλοποιηθεί. Αυτό σημαίνει δηλαδή, ότι η διαχειριστές της σελίδας, δε το έχουν αυτό ακόμα στην ατζέντα τους ως επερχόμενο Option. Οριστε? Εαν υπαρχει καποιο προβλημα, report my post. Γιωργακη πρωτη και τελευταια προειδοποιηση για το πως μου μιλας δημοσιως. Και τελευταια προειδοποιηση με την ευκαιρια για το τι δημοσιοποιεις απο τις private κουβεντες μας. Αντε γιατι πολλη φορα πηρες. Α. Ωραία. Νευράκια; Δε σου φταίω εγώ. Αν έχεις νεύρα, μη τα βγάζεις σε αγνώστους. Το "τόνους!" το είπα με κύριο θέμα το ότι όποτε κάνω ένα ορθογραφικό λάθος, με διορθώνεις αμέσως. Τι έγινε. Σε έθιξα εσένα; Τότε όποτε με διορθώνεις, να θίγομαι και εγώ, και να βγάζω τον θυμό μου σε σένα. Το σκάσε προφανώς δε το είπα με τον τρόπο που το σκέφτηκες. Το είπα για να μη κάνεις ακριβώς αυτό που έκανες. Να σχολιάσεις το: "τόνους!" δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εχω σχολιασει ποτε δημοσια την ορθογραφια σου? Ασε τι λεμε προσωπικα, αυτο δεν ενδιαφερει το φορουμ. Αλλωστε κι εγω κανω ορθογραφικα (ανθρωποι ειμαστε), κι εσυ δε χανεις ευκαιρια να τα σχολιασεις αμεσως. Σε προσωπικη συζητηση παντα. Εγινε αυτο ευκαιρια για να "στην πω" ποτε εδω μεσα? Δε νομιζω... Αντιθετα εσυ εβγαζες στο Offtopic thread αποσπασματα απο τις συζητησεις μας και χαιροσουν μονος σου, παρ' οτι ειχα κανει σαφεις νυξεις οτι καπου εκει επρεπε να σταματησει αυτο το "αστειακι". Και τοτε ομως το καταπια, δεν ειπα τιποτα παραπανω. Τωρα το αν θα πρεπει να σκεφτω με ποιο τροπο εννοουσες τη βρισια, λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλα δεν εχω καμια υποχρεωση. Οφειλεις να γραφεις ευγενικα και χωρις βρισιες, ενω οταν δε σου αρεσει κατι ειτε να μου απευθυνεις προσωπικα το λογο (msn/pm), ειτε να ενημερωνεις τους αρμοδιους εφοσον αυτο που εγραψα το εγραψα δημοσια. Τελεία παυλα, για ό,τι αλλο εχεις να πεις επ αυτου να μου απευθυνεις προσωπικα/ιδιωτικα το λογο χωρις να σκοτιζουμε το φορουμ παραπανω. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δε μπορεις εσυ να σκοτισεις το φορουμ, απλα να ξερεις οτι δεν προκειται να το διαβασω καν. Nα πω επισης οτι ολα αυτα περι "να ειδες ο Twisted δεν θιχτηκε απο τον Thresh" τα ακουω βερεσε. Καθε ατομο εχει τη δικη του προσωπικοτητα και αντιδραει αλλιως. Άλλος μπορει να γελουσε, κι αλλος να αρχιζε να κατεβαζει καντηλια δημοσίως. Επισης δεν επροκειτο για ολόιδιο περιστατικο. Αν εχω νευρα απο τη συμπεριφορα καποιου αγνωστου, θα τα βγαλω ΟΛΑ σε αυτον τον αγνωστο, να εισαι σιγουρος γι'αυτο. Ε, ως εδω και μη παρ εκει λοιπον Πριν κλεισω το ποστ, να αναφερω επισης οτι ηταν εντελως αστοχο και ακυρο το οτι "αφου δε σχολιασαν οι admins τοτε κατι, σημαινει οτι δε περιλαμβανεται στα πλανα τους". Ουτε το οτι αν γραψεις το τελευταιο ποστ πριν "αλλαξει" η σελιδα σε ενα thread, εμφανιζεται η επομενη το σχολιασαν, αλλα λες να βρισκεται εκτος πλανων η διορθωση ενος bug? Δηλαδη εσυ ποιος εισαι που θα καθορισεις τι βρισκεται και τι οχι στα πλανα? Ποιος εισαι που θα προκαθορισεις αν τα αρχικα πλανα αλλαξαν ή οχι? Τα υπολοιπα, αν θες να υπαρξουν, με pm. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2009 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις