giorgos147 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παιδια μιας και καθημερινα ανοιγουν thread για αναβαθμισεις μηπως θα ηταν μια καλη ιδεα να φτιαξουμε 5-6 συνθεσεις σαν insomnia σε ενα locked thread με καπια budget π.χ. για 400-500 ευρω αυτη... και να τα προτεινουμε? Φυσικα καθε μηνα η καθε βδομαδα αναλογος θα κανουμε updates στις συνθεσεις...Για τυχον ερωτισεις ισως να γινοταν και δημιουργια ενος thread για καθε συνθεση... Ο καθένας όμως, δίνει ένα Χ ποσό και ζητάει υπολογιστή για συγκεκριμένη δουλειά. Άσε που στο θέμα στο οποίο θα "συνθέτουμε" θα δίνει ο καθένας ό,τι του αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Τοτε απλα καπιες προτασεις... π.χ 2 για γραφειο 2 για παιχνιδια 2 για multitasking κλπ...σε ενα locked thread... χωρις κανενα σχολιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 @nick#18: Σαν σκέψη μπορεί ν ακούγεται βολικό αλλά δε νομίζω να ναι υλοποιήσιμο. - Οι τιμές αλλάζουν πολύ συχνά. - Το hardware αλλάζει σχετικά συχνά. - Σε ορισμένα καταστήματα βγαίνουν κάποιες καλές προσφορές κατά καιρούς (ίσως για μικρό διάστημα). - Κάποιος μπορεί να (μη) θέλει αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα (εσωτερικού ή εξωτερικού). - Κάποιος μπορεί να (μη) θέλει συγκεκριμένο κατασκευαστή (AMD/Intel, nVidia/Ati κλπ) ασχέτως του τι είναι αντικειμενικά καλύτερο για τη δουλειά του. - Δε νομίζω να υπάρχει κοινά αποδεκτό σύστημα ανά κατηγορία και συνεπώς θα πρέπει να δημιουργηθούν αρκετές εναλλακτικές προτάσεις που στο τέλος ίσως μπερδεύουν κάποιον ενδιαφερόμενο που δεν έχει ιδιαίτερη εξοικείωση με το χώρο. - Ποιος θ αναλάβει την ισόβια συντήρησή του; Ίσως θα μπορούσε να μπει κάτι σχετικό στη Wiki αλλά και πάλι δε νομίζω να «πιάσει». - Έχει ξαναπροταθεί και απορριφθεί αυτή η πρόταση στο παρελθόν Μόνο ένας αντίστοιχος οδηγός για αγορά οθόνης θα μπορούσε να υπάρξει (και υπάρχει ήδη). Έχει υπάρξει μια αξιόλογη προσπάθεια για τις κάρτες γραφικών αλλά δεν είχαν μειωθεί οι απορίες/threads ακόμα κι όταν ήταν up-to-date. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ να βλέπω τα ποστ που έχω κάνει και τα thread που έχω ξεκινήσει εύκολα? Κάπου τα βρίσκω στο προφίλ αλλλά το ξεχνάω και για να μην το βρίσκω εύκολα μάλλονκάτι δεν πάει καλά. Οκ το βρήκα χωμένο σε ένα ΤΑΒ. Δύσκολο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ να βλέπω τα ποστ που έχω κάνει και τα thread που έχω ξεκινήσει εύκολα? Κάπου τα βρίσκω στο προφίλ αλλλά το ξεχνάω και για να μην το βρίσκω εύκολα μάλλονκάτι δεν πάει καλά. Πας στην ευρεση γραφεις το username σου δεξια στο κουτακι και επιλεγεις τι θελεις να δεις.Αλοιως στο προφιλ σου στα στατιστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ να βλέπω τα ποστ που έχω κάνει και τα thread που έχω ξεκινήσει εύκολα? Κάπου τα βρίσκω στο προφίλ αλλλά το ξεχνάω και για να μην το βρίσκω εύκολα μάλλονκάτι δεν πάει καλά. Οκ το βρήκα χωμένο σε ένα ΤΑΒ. Δύσκολο όμως http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337803 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336043 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μιας και το υπαρχον theme του insomnia ειναι απο τις αρχες του 2008, θα ηθελα να προτεινω να υπαρξει και καποιο dark theme ως προαιρετικη επιλογη. Γιατι, insomnia = αϋπνια, ενω το υπαρχον theme ειναι κουραστικο το βραδυ. Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μιας και το υπαρχον theme του insomnia ειναι απο τις αρχες του 2008, θα ηθελα να προτεινω να υπαρξει και καποιο dark theme ως προαιρετικη επιλογη. Γιατι, insomnia = αϋπνια, ενω το υπαρχον theme ειναι κουραστικο το βραδυ. Ευχαριστω πολυ Έχει ξανά ειπωθεί το παραπάνω νομίζω. Τόνους! Σκάσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κάποια πράγματα που 'έχω δει σε άλλα forums και πιστεύω πως θα βοηθούσαν στην καλύτερη οργάνωση των threads είναι και τα εξής: 1. Δυνατότητα collapse / retract των απαντήσεων που έχουν γίνει σε ένα συγκεκριμένο post. Αυτό θα ήταν πολύ πρακτικό ειδικά σε κάτι topics του τύπου "ενδιαφέρουσες φωτογραφίες / βίντεο", όπου με αφορμή ένα συγκεκριμένο post ανοίγει ολόκληρη συζήτηση. Υποθέτω όμως πως θα βόλευε και σε άλλες περιπτώσεις 2. Δυνατότητα να βάζει ο δημιουργός ενός topic την ένδειξη "Λύθηκε" (Solved) όταν η απορία του απαντάται. 3. Δυνατότητα να επιλέγει ο δημιουργός του topic την "Καλύτερη απάντηση", αυτή, δηλαδή, που βρήκε περισσότερο χρήσιμη σε σχέση με την ερώτηση που είχε κάνει. Ίσως θα μπορούσαν και οι άλλοι χρήστες να αξιολογούν με παρόμοιο τρόπο μια απάντηση. Έτσι μπορείς να εντοπίζεις εύκολα μέσα σε ένα μεγάλο thread τις απαντήσεις εκείνες που είναι σημαντικότερες από άλλες. Σίγουρα κάποια ή και όλα από τα παραπάνω θα έχουν αναφερθεί ξανά, αλλά πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο να υλοποιηθούν (εάν βέβαια είναι εφικτά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έχει ξανά ειπωθεί το παραπάνω νομίζω. Το γνωριζω οτι εχει ειπωθει, αλλα το επανεφερα. Εκανα κατι κακο? Τόνους! Οριστε? Εαν υπαρχει καποιο προβλημα, report my post. Σκάσε Γιωργακη πρωτη και τελευταια προειδοποιηση για το πως μου μιλας δημοσιως. Και τελευταια προειδοποιηση με την ευκαιρια για το τι δημοσιοποιεις απο τις private κουβεντες μας. Αντε γιατι πολλη φορα πηρες. Edit: Συμφωνω απολυτα με αυτα που προτεινει ο gsarig Αλλα προσωπικα θεωρω "αμεση αναγκη" καποιο σκουροχρωμο template (ως οψιόν, δεν μιλησε κανεις για βασικο) γιατι κανουν πουλακια τα ματια μου το βραδυ με τα φωτεινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 επειδή μου ήρθε, πέφτοντας απανωτά σε κάτι sites σήμερα (πχ adslgr), που μου στραβώθηκαν τα μάτια, pls μην αλλάξετε ΠΟ-ΤΕ το συγκεκριμένο theme/"δόμηση" των σελίδων φχαριστώ *...χα... ΜΟΛΙΣ έπεσε το μάτι μου στα παραπάνω ποστ, και μιας κι ο Georgeman φαίνεται τσιτωμένος, να διευκρινίσω ότι δεν έχει καμμία σχέση αυτό που πριν έγραψα, με αυτό που τώρα είδα πως πρότεινε για αλλαγή σε darker theme... (μη πληρώσω καμμιά νύφη στο άκυρο δλδ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έχω πεθάνει στο γέλιο παρεμπιπτόντως.. :Ρ επειδή μου ήρθε, πέφτοντας απανωτά σε κάτι sites σήμερα (πχ adslgr), που μου στραβώθηκαν τα μάτια,pls μην αλλάξετε ΠΟ-ΤΕ το συγκεκριμένο theme/"δόμηση" των σελίδων φχαριστώ +1 to say the least.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 επειδή μου ήρθε, πέφτοντας απανωτά σε κάτι sites σήμερα (πχ adslgr), που μου στραβώθηκαν τα μάτια,pls μην αλλάξετε ΠΟ-ΤΕ το συγκεκριμένο theme/"δόμηση" των σελίδων φχαριστώ Γουος, άλλο το "χρωματακι" (σαν δυνατοτητα επιλογης μαλιστα), άλλο η δομη του φορουμ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:07 ---------- ...χα... ΜΟΛΙΣ έπεσε το μάτι μου στα παραπάνω ποστ, και μιας κι ο Georgeman φαίνεται τσιτωμένος, να διευκρινίσω ότι δεν έχει καμμία σχέση αυτό που πριν έγραψα, με αυτό που τώρα είδα πως πρότεινε για αλλαγή σε darker theme... Α! Νταξει δε την ειχες πληρωσει ετσι κι αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ μήπως; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εσυ μη χασεις να σπαμαρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις