eSATA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θεωρείς ότι ελέγχουμε ή μπορούμε να ελέγχουμε τα Google Ads; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει... νομιζω ο HAL ειχε πει οτι μπορει να τα ελεγχει και να βγαζει αυτα που δε θελει.. (γι αυτο εκανα και το ποστ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:02 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2906054&postcount=20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ, από ο,τι θυμάμαι από δική μου εμπειρία, επέλεγες τι είδους θέμα θέλεις να προβάλεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ, από ο,τι θυμάμαι από δική μου εμπειρία, επέλεγες τι είδους θέμα θέλεις να προβάλεται. nope, δεν μπορείς να διαλέξεις κάτι τέτοιο. Και οι απαγορεύσεις συγκεκριμένων διαφημίσεων δεν πιάνουν αμέσως, θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να ανανεωθεί το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ιν δατ κεϊς... να μπουν και διαφημίσεις των οικολόγων- πράσινων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...ειδικά από 'σενα, περίμενα πρόταση για τις διαφημίσεις των ροζ-φούξια.... Πάει, χάλασε ο κόσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 nope, δεν μπορείς να διαλέξεις κάτι τέτοιο. Και οι απαγορεύσεις συγκεκριμένων διαφημίσεων δεν πιάνουν αμέσως, θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να ανανεωθεί το σύστημα. καλά συγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά γνώμη μου είναι να μπεί ένα section που να έχει σαν θέμα του το design και να ασχολέιται με φωτογραφία,flash κτλπ...το περιμένω πολύ καιρό απο το site αυτό μιας και υπάρχουν μέλη με πολλές γνώσεις να "μοιράσουν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Κάθε φορά που γίνεσαι quote ή αναφέρετε το ονομάσου κάπου να λαμβάνεις ειδοποίηση μέσω email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Κάθε φορά που γίνεσαι quote ή αναφέρετε το ονομάσου κάπου να λαμβάνεις ειδοποίηση μέσω email. Aν εννοεις αυτο το quote που σου κανω τωρα εγω αν εχεις επιλεγξει να σου ερχεται εμαιλ για θεματα που παρακολουθεις , θα παρεις email. Το αλλο μαλλον δυσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Και αυτό καλό, δεν το ήξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Κάθε φορά που γίνεσαι quote ή αναφέρετε το ονομάσου κάπου να λαμβάνεις ειδοποίηση μέσω email. Αγαπητέ/Αγαπητή alexzzz, Ο/Η firewalker μόλις σας έθαψε σε ένα θέμα με τίτλο - Windows 7 σε όλο τον ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- στο περί ανέμων και υδάτων forum του Insomnia.gr. Το θέμα μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/tzampatopsaxneis.html Μπορεί να υπάρχει και άλλο θάψιμο από άλλους λινουξάδες, αλλά δε θα λάβετε νέες ειδοποιήσεις μέχρι να επισκεφθείτε ξανά το forum. Φιλικά, Insomnia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Απ' τη μύγα ξύγκι βγάζει ο άτιμος ο Πόντιος... ( λέω για το infraction notification, που μετετράπη στο παρόν διασκεδαστικό μήνυμα... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητέ/Αγαπητή alexzzz, Ο/Η firewalker μόλις σας έθαψε σε ένα θέμα με τίτλο - Windows 7 σε όλο τον ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- στο περί ανέμων και υδάτων forum του Insomnia.gr. Το θέμα μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/tzampatopsaxneis.html Μπορεί να υπάρχει και άλλο θάψιμο από άλλους λινουξάδες, αλλά δε θα λάβετε νέες ειδοποιήσεις μέχρι να επισκεφθείτε ξανά το forum. Φιλικά, Insomnia.gr Καλά... Καλά... :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σκάλωσε το μάτι μου στο Drivers (To βλέπουν 9)Ψάχνετε Drivers, Firmwares για τα Windows x64, Linux η για οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα και συσκευή; Θέλετε να σχολιάσετε τις επιδόσεις συγκεκριμένης έκδοσης; Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος knowWhatImeaah - θέμα διατύπωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παιδια μιας και καθημερινα ανοιγουν thread για αναβαθμισεις μηπως θα ηταν μια καλη ιδεα να φτιαξουμε 5-6 συνθεσεις σαν insomnia σε ενα locked thread με καπια budget π.χ. για 400-500 ευρω αυτη... και να τα προτεινουμε? Φυσικα καθε μηνα η καθε βδομαδα αναλογος θα κανουμε updates στις συνθεσεις... Για τυχον ερωτισεις ισως να γινοταν και δημιουργια ενος thread για καθε συνθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις