Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα κλειδωμένα threads, κάτι πρέπει να παίζει με το transparency του σχετικού GIF, φαίνεται λίγο άσχημο στις γωνίες.

post-4351-129063024785_thumb.png

Επεξ/σία από parsifal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέλος Ομάδων actually που μάλλον είναι αυτό που είχε ο συγγραφέας στο μυαλό του και του βγήκε πρόωρα ο πληθυντικός. Ένα 20% του πληθυσμού το παθαίνει...

Είναι θέμα μετάφρασης των vBulletin strings (έγινε in-house, παρεμπιπτόντως). Αν δεν τα δεις στο σωστό context, είναι εύκολο να γίνουν τέτοια λάθη.

Είναι θέμα μετάφρασης των vBulletin strings (έγινε in-house, παρεμπιπτόντως). Αν δεν τα δεις στο σωστό context, είναι εύκολο να γίνουν τέτοια λάθη.

Αυτά θα γίνουν. Το περίεργο είναι πως οι χρήστες δεν το αναφέραμε νωρίτερα. Βέβαια δεν ήταν και λειτουργικές οι ομάδες μέχρι πρόσφατα.

Μια πρόταση για το Insomnia Wiki:

να υπάρχει τρόπος σήμανσης ενός άρθρου ως ξεπερασμένο, ελλιπές κλπ. ώστε αφενός να προειδοποιούνται οι μελλοντικοί αναγνώστες και αφετέρου να εφιστάται η προσοχή των μελών που μπορούν και θέλουν να το ενημερώσουν, διορθώσουν κλπ.

Π.χ. βλέπω ότι πολλά πράγματα στο Arch Linux. Τα πρώτα βήματα έχουν αλλάξει από την εποχή που πρωτογράφτηκε. Εγώ ο χρήστης που μπορεί να μην προλαβαίνω/θέλω/μπορώ να το ενημερώσω άμεσα, να έχω τη δυνατότητα να το μαρκάρω ως υποψήφιο για ενημέρωση, ώστε να τραβήξω την προσοχή άλλων μελών σ'αυτόν τον τομέα.

Μια πρόταση για το Insomnia Wiki:

να υπάρχει τρόπος σήμανσης ενός άρθρου ως ξεπερασμένο, ελλιπές κλπ. ώστε αφενός να προειδοποιούνται οι μελλοντικοί αναγνώστες και αφετέρου να εφιστάται η προσοχή των μελών που μπορούν και θέλουν να το ενημερώσουν, διορθώσουν κλπ.

Π.χ. βλέπω ότι πολλά πράγματα στο Arch Linux. Τα πρώτα βήματα έχουν αλλάξει από την εποχή που πρωτογράφτηκε. Εγώ ο χρήστης που μπορεί να μην προλαβαίνω/θέλω/μπορώ να το ενημερώσω άμεσα, να έχω τη δυνατότητα να το μαρκάρω ως υποψήφιο για ενημέρωση, ώστε να τραβήξω την προσοχή άλλων μελών σ'αυτόν τον τομέα.

Αν ένα άρθρο δεν είναι στην ολότητά του deprecated αλλά μόνο αποσπάσματα αυτού, φαίνεται λίγο άδικο να μαρκάρεται ως τέτοιο συνολικά, με τη λογική ότι είναι καλός τρόπος να «εκβιάσουμε» τους maintainers του για να το επικαιροποιήσουν.

Το ορθό και δίκαιο θα ήταν το μέλος που ανακαλύπτει τις αδυναμίες να κάνει ένα edit και να εισάγει μία σημείωση (με διαφορετικό χρωματισμό ή με άλλον τρόπο που να την κάνει να ξεχωρίζει από το κυρίως κείμενο) επάνω από τα αντίστοιχα σημεία, προειδοποιώντας ότι αυτά είναι ξεπερασμένα. Ή, πιο διακριτικά και αν δε θέλει να αφήσει το στίγμα του στο άρθρο λόγω του edit, να κάνει post ένα σχετικό σχόλιο στην περιοχή Συζήτησης του άρθρου, αφήνοντας τους maintainer(s) του να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.

Να μια ωραία ιδέα. Κάποια υποκατηγορία στις αγγελίες με "Χαρίζεται". Άντε κάποιος να ψάχνει μέσα στις σελίδες του θέματος...

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανοιχθεί κάτι τέτοιο.

Αν κρίνουμε ότι το θέμα που μπορούμε να χαρίσουμε έχει κάποια δημοσίευση μια στο τόσο, δε χρειάζεται να ανοιχθεί κατηγορία και να γεμίζουμε τη κοινότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...