insomniaK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να σου πω... αλλά πόσοι είναι αυτοί που κάνουν report το μήνυμα τους; :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 I've dοne it dude! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 I've dοne it dude! δεν τα βρήκατε με pm κι αποφάσισες να σε κάνεις report ε; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Στα κλειδωμένα threads, κάτι πρέπει να παίζει με το transparency του σχετικού GIF, φαίνεται λίγο άσχημο στις γωνίες. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2009 από parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως να μην έλεγε "Μέλη Ομάδας" αλλά "Μέλος Ομάδας"; Είναι στο προφίλ του καθενός μας, εκεί που λέει στις ομάδες που έχουμε ενταχθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 «Είναι μέλος στις Ομάδες:» θα ήταν το πιο σωστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Ομάδων actually που μάλλον είναι αυτό που είχε ο συγγραφέας στο μυαλό του και του βγήκε πρόωρα ο πληθυντικός. Ένα 20% του πληθυσμού το παθαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι θέμα μετάφρασης των vBulletin strings (έγινε in-house, παρεμπιπτόντως). Αν δεν τα δεις στο σωστό context, είναι εύκολο να γίνουν τέτοια λάθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι θέμα μετάφρασης των vBulletin strings (έγινε in-house, παρεμπιπτόντως). Αν δεν τα δεις στο σωστό context, είναι εύκολο να γίνουν τέτοια λάθη. Αυτά θα γίνουν. Το περίεργο είναι πως οι χρήστες δεν το αναφέραμε νωρίτερα. Βέβαια δεν ήταν και λειτουργικές οι ομάδες μέχρι πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μια πρόταση για το Insomnia Wiki: να υπάρχει τρόπος σήμανσης ενός άρθρου ως ξεπερασμένο, ελλιπές κλπ. ώστε αφενός να προειδοποιούνται οι μελλοντικοί αναγνώστες και αφετέρου να εφιστάται η προσοχή των μελών που μπορούν και θέλουν να το ενημερώσουν, διορθώσουν κλπ. Π.χ. βλέπω ότι πολλά πράγματα στο Arch Linux. Τα πρώτα βήματα έχουν αλλάξει από την εποχή που πρωτογράφτηκε. Εγώ ο χρήστης που μπορεί να μην προλαβαίνω/θέλω/μπορώ να το ενημερώσω άμεσα, να έχω τη δυνατότητα να το μαρκάρω ως υποψήφιο για ενημέρωση, ώστε να τραβήξω την προσοχή άλλων μελών σ'αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μια πρόταση για το Insomnia Wiki: να υπάρχει τρόπος σήμανσης ενός άρθρου ως ξεπερασμένο, ελλιπές κλπ. ώστε αφενός να προειδοποιούνται οι μελλοντικοί αναγνώστες και αφετέρου να εφιστάται η προσοχή των μελών που μπορούν και θέλουν να το ενημερώσουν, διορθώσουν κλπ. Π.χ. βλέπω ότι πολλά πράγματα στο Arch Linux. Τα πρώτα βήματα έχουν αλλάξει από την εποχή που πρωτογράφτηκε. Εγώ ο χρήστης που μπορεί να μην προλαβαίνω/θέλω/μπορώ να το ενημερώσω άμεσα, να έχω τη δυνατότητα να το μαρκάρω ως υποψήφιο για ενημέρωση, ώστε να τραβήξω την προσοχή άλλων μελών σ'αυτόν τον τομέα. Αν ένα άρθρο δεν είναι στην ολότητά του deprecated αλλά μόνο αποσπάσματα αυτού, φαίνεται λίγο άδικο να μαρκάρεται ως τέτοιο συνολικά, με τη λογική ότι είναι καλός τρόπος να «εκβιάσουμε» τους maintainers του για να το επικαιροποιήσουν. Το ορθό και δίκαιο θα ήταν το μέλος που ανακαλύπτει τις αδυναμίες να κάνει ένα edit και να εισάγει μία σημείωση (με διαφορετικό χρωματισμό ή με άλλον τρόπο που να την κάνει να ξεχωρίζει από το κυρίως κείμενο) επάνω από τα αντίστοιχα σημεία, προειδοποιώντας ότι αυτά είναι ξεπερασμένα. Ή, πιο διακριτικά και αν δε θέλει να αφήσει το στίγμα του στο άρθρο λόγω του edit, να κάνει post ένα σχετικό σχόλιο στην περιοχή Συζήτησης του άρθρου, αφήνοντας τους maintainer(s) του να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αύτο γιατί δεν μπαίνει κάπου εδώ ή ως subforum των αγγελιών? Δεν κολλάει εκεί που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Στο Μπλα-Μπλα νομίζω κολλάει καλύτερα από παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Να μια ωραία ιδέα. Κάποια υποκατηγορία στις αγγελίες με "Χαρίζεται". Άντε κάποιος να ψάχνει μέσα στις σελίδες του θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Να μια ωραία ιδέα. Κάποια υποκατηγορία στις αγγελίες με "Χαρίζεται". Άντε κάποιος να ψάχνει μέσα στις σελίδες του θέματος... Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανοιχθεί κάτι τέτοιο. Αν κρίνουμε ότι το θέμα που μπορούμε να χαρίσουμε έχει κάποια δημοσίευση μια στο τόσο, δε χρειάζεται να ανοιχθεί κατηγορία και να γεμίζουμε τη κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις