Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τη δική μου άποψη έλεγα επειδή είπες πως δε χρειάζεται "να σε πείσω" για κάτι.

Ναι ΟΚ, απλά μου φάνηκε άσκοπο να προσπαθήσεις να πείσεις για κάτι που φαίνεται χρήσιμο σε κάποιον, ότι δεν του είναι και να είσαι κατά του να γίνει. Εκτός αν, εκτός από άχρηστο σε ενοχλεί κιόλας και θες να το αποτρέψεις. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν νόημα.

Είναι η μόνη λύση όμως, άλλωστε ο The_Edge είπε ότι αυτό που ζητάς δε γίνεται.

Ναι, κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχλεί εμένα προσωπικά, τους αόρατους δε μπορείς να τους δεις έτσι κι αλλιώς. Συνολικά τώρα, μπορώ να πω ότι η ιδέα μου θυμίζει πολύ "παρακολούθηση". Όπως είπα, αν κάποιος διαβάσει ένα topic που ανοίξαμε και ενδιαφέρεται πραγματικά θα postάρει. Το να βλέπουμε ποιος διαβάζει το topic μας (που υπάρχει σαν δυνατότητα έτσι κι αλλιώς, απλά βλέποντας μεμονωμένα profiles) είναι σα να έχεις βάλει μια κάμερα στο δωμάτιο του.

Το online.php το έχετε υπόψη σας, έτσι; Όπως και το γεγονός ότι στη λίστα μελών που εμφανίζει μπορείτε να κάνετε "Sort by", με κλικ στην κατηγορία «Τοποθεσία»; Όπως και το γεγονός ότι μπορείτε στο URL που σχηματίζεται στην address bar να πειράξετε την παράμετρο pp=XXX και να βάλετε μία μεγαλύτερη τιμή από τη default 20, ώστε να μειωθούν οι σελίδες... ;

Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχλεί εμένα προσωπικά, τους αόρατους δε μπορείς να τους δεις έτσι κι αλλιώς. Συνολικά τώρα, μπορώ να πω ότι η ιδέα μου θυμίζει πολύ "παρακολούθηση". Όπως είπα, αν κάποιος διαβάσει ένα topic που ανοίξαμε και ενδιαφέρεται πραγματικά θα postάρει. Το να βλέπουμε ποιος διαβάζει το topic μας (που υπάρχει σαν δυνατότητα έτσι κι αλλιώς, απλά βλέποντας μεμονωμένα profiles) είναι σα να έχεις βάλει μια κάμερα στο δωμάτιο του.

Αφού δεν σε ενοχλεί γιατί εκφέρεις αρνητική γνώμη.

Ο θεσμός των αόρατων μου την δίνει εντελώς.

Δεν είναι παρακολούθηση. Π.χ. συζητάμε σε ένα θέμα και περιμένω απάντηση.

Εσύ είσαι αόρατος και δεν ξέρω αν έφυγες ή απαντάς και μου σπας τα νεύρα.

Επίσης δεν ξέρω αν διαβάζεις το thread ή διαβάζεις κάτι άλλο.

Anyway, αφού δεν γίνεται άδικα το συζητάμε.

Το online.php το έχετε υπόψη σας, έτσι; Όπως και το γεγονός ότι στη λίστα μελών που εμφανίζει μπορείτε να κάνετε "Sort by", με κλικ στην κατηγορία «Τοποθεσία»; Όπως και το γεγονός ότι μπορείτε στο URL που σχηματίζεται στην address bar να πειράξετε την παράμετρο pp=XXX και να βάλετε μία μεγαλύτερη τιμή από τη default 20, ώστε να μειωθούν οι σελίδες... ;

thanks, πολύ καλό.

• Super Moderators

γιατί πρέπει να ξέρεις αν διαβάζει κάποιος το thread ή όχι? γιατί πρέπει να ξέρεις αν έφυγε κάποιος ή όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αφού δεν σε ενοχλεί γιατί εκφέρεις αρνητική γνώμη.

Ο θεσμός των αόρατων μου την δίνει εντελώς.

Δεν είναι παρακολούθηση. Π.χ. συζητάμε σε ένα θέμα και περιμένω απάντηση.

Εσύ είσαι αόρατος και δεν ξέρω αν έφυγες ή απαντάς και μου σπας τα νεύρα.

Επίσης δεν ξέρω αν διαβάζεις το thread ή διαβάζεις κάτι άλλο.

Anyway, αφού δεν γίνεται άδικα το συζητάμε.

Εδώ γίνονται προτάσεις για το forum, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πετάμε απλά προτάσεις και δεν υπάρχει αντίλογος. Είμαστε όλοι μέλη σε μια κοινότητα και συνεισφέρουμε σε αυτή γράφοντας τις απόψεις μας. Αν εγώ πρότεινα να banάρουμε την χρήστρια katerina_a_86 ή πρότεινα την απαγόρευση εισόδου των γυναικών users σε συγκεκριμένα θέματα, εσύ προφανώς θα είχες αντιρρήσεις. Οι απόψεις αυτές είναι ακραίες βέβαια, τον σκοπό τους τον εξυπηρετούν όμως.

Επαναλαμβάνω ότι τα forums έχουν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάσει το topic που δημιουργούμε ή να απαντήσει σε αυτό. Όπως έχω ήδη πει, αν ενδιαφερθεί κάποιος, θα φανεί. Για άμεσες απαντήσεις υπάρχουν τα chat και το τηλέφωνο.

Εδώ να σημειώσω ότι το τελευταίο κομμάτι του post σου για τους αόρατους χρήστες και τα νεύρα που σου προκαλούν με προβληματίζει. Φαίνεται να έχεις κάποιο κόλλημα με την παρακολούθηση, θυμάμαι μάλιστα ότι σε άλλα topics ήθελες να μάθεις πώς να βλέπεις ποιος παρακολουθεί το profile σου στο youtube και άλλα σχετικά. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι υγιές.

Επεξ/σία από slipknot

Να μην έχουμε, κατά την "Αναφορά Μηνύματος" χρόνο. Π.χ. σήμερα έτυχε μέλος να έχει κάνει τρία πανομοιότυπα μηνύματα -μάλλον για να μας σπάσει τα νεύρα-.

Δηλαδή να μη λέει (π.χ.)"Το forum απαιτεί να περιμένετε 60 δευτερόλεπτα μεταξύ αναφορών μηνυμάτων. Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε σε 39 δευτερόλεπτα."

Να μην έχουμε, κατά την "Αναφορά Μηνύματος" χρόνο. Π.χ. σήμερα έτυχε μέλος να έχει κάνει τρία πανομοιότυπα μηνύματα -μάλλον για να μας σπάσει τα νεύρα-.

Δηλαδή να μη λέει (π.χ.)"Το forum απαιτεί να περιμένετε 60 δευτερόλεπτα μεταξύ αναφορών μηνυμάτων. Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε σε 39 δευτερόλεπτα."

Αυτό λογικά υπάρχει ως προστασία των mod από κάποιον που θα έχει την φαεινή ιδέα να τους spam-άρει με reports, ως ...ηρωική έξοδο.

;)

Αυτό λογικά υπάρχει ως προστασία των mod από κάποιον που θα έχει την φαεινή ιδέα να τους spam-άρει με reports, ως ...ηρωική έξοδο.

;)

δεν ισχύει, δε με έχουν μπανάρει για αυτόν το λόγο...

δεν ισχύει, δε με έχουν μπανάρει για αυτόν το λόγο...

Τους σπάμμαρες με αχρείαστα report;

Ούτε ένα καντήλι δεν εισέπραξες, έτσι για το feeling;

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...