katerina_a_86 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά δεν γίνεται να φαίνεται σε ένα τοπικ ποιο το διαβάζουν εκείνη την ώρα και ποιοι το έχουν διαβάσει γενικά. Το έχω δει σε άλλα forums, είναι πολύ χρήσιμο. Το έχω ξαναπροτείνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά δεν γίνεται να φαίνεται σε ένα τοπικ ποιο το διαβάζουν εκείνη την ώρα και ποιοι το έχουν διαβάσει γενικά. Το έχω δει σε άλλα forums, είναι πολύ χρήσιμο. Το έχω ξαναπροτείνει . Και εγώ το έχω προτείνει, χωρίς όμως να μου δωθεί απάντηση. Δε ξέρω γιατί. Τελευταίως δε μου απαντάει κανείς. Απλή συμπτωση; :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ το έχω προτείνει, χωρίς όμως να μου δωθεί απάντηση. Δε ξέρω γιατί. Τελευταίως δε μου απαντάει κανείς. Απλή συμπτωση; :/ Να δούμε αν θα πάρουμε ποτέ απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά δεν γίνεται να φαίνεται σε ένα τοπικ ποιο το διαβάζουν εκείνη την ώρα και ποιοι το έχουν διαβάσει γενικά. Το έχω δει σε άλλα forums, είναι πολύ χρήσιμο. Το έχω ξαναπροτείνει . Σε τι θα χρησίμευε κάτι τέτοιο, στο να παρακολουθούμε τους άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Σε τι θα χρησίμευε κάτι τέτοιο, στο να παρακολουθούμε τους άλλους; Στο να ξέρουμε αν κάποιοι διάβαζουν το τόπικ που γράψαμε. Δεν είναι παρακολούθηση απαραίτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μέχρι που κάποιος θα ενεργοποιήσει το invisible mode και δεν πρόκειται να το βλέπεις και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Στο να ξέρουμε αν κάποιοι διάβαζουν το τόπικ που γράψαμε.Δεν είναι παρακολούθηση απαραίτητα. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό γιατί αυξάνει το load στο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Στο να ξέρουμε αν κάποιοι διάβαζουν το τόπικ που γράψαμε.Δεν είναι παρακολούθηση απαραίτητα. Όσοι διαβάζουν το topic που γράψαμε, αν για οποιονδήποτε λόγο ενδιαφερθούν θα postάρουν. Οι υπόλοιποι απλά δε θα το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν πρόκειται να γίνει αυτό γιατί αυξάνει το load στο server. ΟΚ τότε, σεβαστό. Όσοι διαβάζουν το topic που γράψαμε, αν για οποιονδήποτε λόγο ενδιαφερθούν θα postάρουν. Οι υπόλοιποι απλά δε θα το κάνουν. Κοίτα έμενα μου φαίνεται χρήσιμο, αν εσένα δεν σου φαίνεται είναι άλλο θέμα αλλά δεν χρειάζεται να με πείσεις ότι δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα έμενα μου φαίνεται χρήσιμο, αν εσένα δεν σου φαίνεται είναι άλλο θέμα αλλά δεν χρειάζεται να με πείσεις ότι δεν είναι. Καλώς, να υπενθυμίσω απλά ότι η μεμονωμένη άποψη δε συνεπάγεται επιβολή πάντα. Επίσης να υπενθυμίσω πως αν επιλέξεις να δεις τους συνδεδεμένους χρήστες θα δεις όλους τους χρήστες (εκτός απ' τους αόρατους), ακόμα και τους επισκέπτες που δεν έχουν account στο forum. Δίπλα από κάθε nick μπορείς να δεις όχι μόνο ποιο topic διαβάζουν αλλά και αν απαντάνε σε κάποιο topic, ποιο section ψάχνουν, μέχρι και το αν στέλνουν pms. Βολέψου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ψιλοάκυρο αυτό που προτάθηκε, στην τελική δεν γουστάρω να βλέπει ο άλλος τι διαβάζω μέσα στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Tilemaxx αφου ο sm λεει οχι #687 μην σκας την γλυτωσαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Τι κάνει ο οποιοσδήποτε χρήστης τη στιγμή που είναι συνδεδεμένος είναι ήδη ορατό στο profile του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώς, να υπενθυμίσω απλά ότι η μεμονωμένη άποψη δε συνεπάγεται επιβολή πάντα. Επίσης να υπενθυμίσω πως αν επιλέξεις να δεις τους συνδεδεμένους χρήστες θα δεις όλους τους χρήστες (εκτός απ' τους αόρατους), ακόμα και τους επισκέπτες που δεν έχουν account στο forum. Δίπλα από κάθε nick μπορείς να δεις όχι μόνο ποιο topic διαβάζουν αλλά και αν απαντάνε σε κάποιο topic, ποιο section ψάχνουν, μέχρι και το αν στέλνουν pms. Βολέψου. 1.Δεν είναι μεμονομένη άποψη, το ρώτησε κι άλλος και δεν υπήρξε καμιά τάση για επιβολή. 2.Αυτό που λες δεν βολεύει γιατί πρέπει να βλέπεις τους χρήστες έναν - έναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 1.Δεν είναι μεμονομένη άποψη, το ρώτησε κι άλλος και δεν υπήρξε καμιά τάση για επιβολή. Για τη δική μου άποψη έλεγα επειδή είπες πως δε χρειάζεται "να σε πείσω" για κάτι. 2.Αυτό που λες δεν βολεύει γιατί πρέπει να βλέπεις τους χρήστες έναν - έναν. Είναι η μόνη λύση όμως, άλλωστε ο The_Edge είπε ότι αυτό που ζητάς δε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις