Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοώ να υπάρχει ενα link, που με το που το πατάς, να σου δείχνει μια λίστα με τα θέματα στα οποία έχεις ποστάρει.

Δεν εννοώ την παρακολούθηση ενός θέματος. Όπου σου έρχεται e-mail αν κάποιος απαντήσει μετά απο εσένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοώ να υπάρχει ενα link, που με το που το πατάς, να σου δείχνει μια λίστα με τα θέματα στα οποία έχεις ποστάρει.

Δεν εννοώ την παρακολούθηση ενός θέματος. Όπου σου έρχεται e-mail αν κάποιος απαντήσει μετά απο εσένα.

Από τη σελίδα του προφίλ σου, καρτέλα Στατιστικά

http://www.insomnia.gr/forum/member.php?u=30842

Αυτό Hal, δείχνει τα post που έχεις κάνει. Εντάξει, με έμμεσο τρόπο βρίσκεις τα θέματα.

Συν οτι χρειάζεσαι μερικά κλικ για να φτάσεις εκεί.

Αυτό που λέω, δεν είναι να βλέπεις τα post σου, αλλά τα θέματα στα οποία έχεις ποστάρει σε μια λίστα.Παρακάτω ένα παράδειγμα απο άλλο forum. Εμφανίζεαι η σελίδα αυτή, όταν πατάς το link που δείχνει το βέλος.

topicsw.th.jpg

Προς το παρόν, θα βολευτώ με την παραπάνω λύση, απλά σκεφτείτε λίγο και αυτό που προτείνω. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την απάντηση Hal ;)

Αυτό Hal, δείχνει τα post που έχεις κάνει. Εντάξει, με έμμεσο τρόπο βρίσκεις τα θέματα.

Αυτό που λέω, δεν είναι να βλέπεις τα post σου, αλλά τα θέματα στα οποία έχεις ποστάρει σε μια λίστα.Παρακάτω ένα παράδειγμα απο άλλο forum. Εμφανίζεαι η σελίδα αυτή, όταν πατάς το link που δείχνει το βέλος.

topicsw.th.jpg

Προς το παρόν, θα βολευτώ με την παραπάνω λύση, απλά σκεφτείτε λίγο και αυτό που προτείνω. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την απάντηση Hal ;)

Aν καταλαβα καλα ζητας κατι σαν τον πινακα ελεγχου...Δοκιμασε να πατησεις πανω.Εκει λεει σε ποια 8εματα εχεις postarei.Δεξια στις επιλογες Χρηστη.

topicsw.th.jpg

Αν επιλέξεις παρακολούθηση θεμάτων και βάλεις επιλογή "χωρίς ειδοποίηση email" στα εμφανίζει όλα στο control panel.

;)

Κάνω post εδώ πέρα μια και για κάποιο λόγο δε μπορώ να βρω το σχετικό topic (το οποίο αν θυμάμαι καλά υπάρχει). Το post μου αφορά την αξιολόγηση των posts και θέλω να θίξω 2 περιπτώσεις που έχω παρατηρήσει.

1) Σε μερικές περιπτώσεις έχω δει χρήστες να ψηφίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Επιφυλάσσομαι μήπως και πρόκειται για κάποιο bug, αλλά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι λίγο άκυρο αυτό;

2) Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές, όταν κάποιος δε συμφωνεί με ένα post του δίνει αρνητική ψήφο. Μικρό το κακό θα μου πείτε, εξάλλου ενδέχεται να το έχω κάνει κι εγώ αυτό (αν και σπάνια αξιολογώ posts). Έχει γίνει μόδα όμως και φαντάζομαι ότι αν ένα post πάρει πολλές αρνητικές ψήφους και "λογοκριθεί", ο δημιουργός του post ίσως να έχει πρόβλημα με αυτό. Στην τελική η αξιολόγηση υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να δείχνουμε ότι το τάδε post έχει κάτι να δώσει στη κουβέντα, όχι για να καταψηφίζουμε όποιον δε μας αρέσει και δε συμφωνούμε μαζί του. Και τέλος πάντων πόσο καλυμμένος είμαι εγώ αν πω σε κάποιον που μου έχωσε αρνητική ψήφο να τη βάλει εκεί που ξέρει;

• Members

Εμένα μου αρέσει η ιδέα της θετικής / αρνητικής αξιολόγησης, γιατί υποκαθιστά τα posts τύπου "+1". Βέβαια, διαφωνώ κι εγώ με το να κρύβεται το post μετά από κάποιες αρνητικές ψήφους.

Επίσης, με παρόμοιο τρόπο θα μπορούσε ίσως να υπάρχει κι ένα κουμπάκι που να χαρακτηρίζει το post ως "αστείο", "εντυπωσιακό" κλπ, ώστε να αποφεύγονται και τα posts τύπου "lol", "omg" κλπ. , που επίσης δεν προσφέρουν και πολλά σε μια κουβέντα (όταν δεν συνοδεύονται από άλλο κείμενο). Κάπου είχα προσέξει κάποτε μια σχετική υλοποίηση, νομίζω στο slashdot

δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα τωρα που διαβαζα ενα νημα για αγορες παιχνιδιων απο εξωτερικο μου ηρθε η εξης ιδεα.δεν θα ηταν καλο αφου πολλοι ενδιαφερονται να υπαρχει ενα sticky με αξιολογισεις σε διαφορα site ενχωρια και εξωτερικου για αγορες?πχ play.com: χ αστερακια amazon.co.uk y αστερακια.οχι ολα αυτα για λογους διαφημισης αλλα γιατι πολλοι ρωτανε.και να υπαρχει και ενας οδηγος με το πως γινονται οι αγορες.

δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα τωρα που διαβαζα ενα νημα για αγορες παιχνιδιων απο εξωτερικο μου ηρθε η εξης ιδεα.δεν θα ηταν καλο αφου πολλοι ενδιαφερονται να υπαρχει ενα sticky με αξιολογισεις σε διαφορα site ενχωρια και εξωτερικου για αγορες?πχ play.com: χ αστερακια amazon.co.uk y αστερακια.οχι ολα αυτα για λογους διαφημισης αλλα γιατι πολλοι ρωτανε.και να υπαρχει και ενας οδηγος με το πως γινονται οι αγορες.

Δε ξέρω κατά πόσο αντικειμενικό θα ήταν το σύστημα με τα αστεράκια. Αν εγώ πχ πάω να αγοράσω μια φορά από ένα Χ κατάστημα και αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, θα "θάψω" το συγκεκριμένο e-shop, το οποίο μπορεί να είναι άψογο κατά τα άλλα.

Δε ξέρω κατά πόσο αντικειμενικό θα ήταν το σύστημα με τα αστεράκια. Αν εγώ πχ πάω να αγοράσω μια φορά από ένα Χ κατάστημα και αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, θα "θάψω" το συγκεκριμένο e-shop, το οποίο μπορεί να είναι άψογο κατά τα άλλα.

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αστερακια.μπορει να ειναι +(καποιο νουμερο). Ναι γιατι οχι να μην μπορεις να τα θαψεις αν δεν σε εξυπηρετισε σωστα κατα την γνωμη σου παντα. Αλλα να μπορει κιολας αυτος που εκανε το θετικο η αρνητικο σχολιο να πει γιατι πχ καθυστερηση η απωλεια και μη αντικατασταση.Ααα και ολα τα στοιχεια με τα νουμερα-αστερακια να ειναι στην 1 σελιδα του νηματος ετσι ωστε να μπορει καποιος ανετα να δει τις αξιολογισεις. Ενα παρομοιο συστημα εχω δει με αξιολογιση πωλητων απο αγγελιες σε αλλο φορουμ.

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αστερακια.μπορει να ειναι +(καποιο νουμερο). Ναι γιατι οχι να μην μπορεις να τα θαψεις αν δεν σε εξυπηρετισε σωστα κατα την γνωμη σου παντα. Αλλα να μπορει κιολας αυτος που εκανε το θετικο η αρνητικο σχολιο να πει γιατι πχ καθυστερηση η απωλεια και μη αντικατασταση.Ααα και ολα τα στοιχεια με τα νουμερα-αστερακια να ειναι στην 1 σελιδα του νηματος ετσι ωστε να μπορει καποιος ανετα να δει τις αξιολογισεις. Ενα παρομοιο συστημα εχω δει με αξιολογιση πωλητων απο αγγελιες σε αλλο φορουμ.

Τότε μάλιστα, υπό αυτές τις προϋποθέσεις φαντάζει καλή ιδέα. Να υπάρχει ένα feedback για τα καταστήματα το οποίο να διαμορφώνεται από τους insomniacs. Αυτοί που διαμορφώνουν το feedback να αναφέρουν επιγραμματικά τις εμπειρίες τους, ώστε να μη μπορώ εγώ πχ να μπω και να θάψω ένα κατάστημα μόνο και μόνο επειδή δε μου αρέσει το όνομα (παράδειγμα τώρα). Στηρίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...