Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 τι είναι το reptication system? (reptication τι σημαίνει?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Το Reputation = βαθμοσμος , ποσω χνωστος εισαι .etc για reptication point παιρνεις απο αλλα user ως ευχαριστω για καπιο Ποστ σου . Αναλογα ποσους ποντους εχεις μπορεις να παρεις αντικιμενα ετc ή σε καπια φορυμ υπαρχει μια λιστα με αυτο που εχο το περισοτερο Κατι που χεχασα να προτινω ειναι να βαλετε και expirence system που ειναι μαζι με το award εαν θυμαμε καλα ΠΣ 2 : Βαλτε και ενα setion για graphics πλζ για photoshop κλπ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2009 από ArchmageGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 μπας και εννοείς reputation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Χεχε το ειχα πει στην παλια μου υπογραφη κανω ορθογραφικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δε νομίζω οτι είναι απαραίτητα αυτά. Ο χρήστης που βοηθάει τη κοινότητα γίνεται γνωστός.(στο οτι βοηθάει) Δε χρειάζεται να υπάρχει κάποιο σύστημα. Π.χ. εγώ ξέρω οτι ο poulinos και ο 100 010 00 βοηθάνε στα δίκτυα. Οτι ο dimitrisg βοηθάει σε ο,τι πρόβλημα υπάρχει με τη mandriva linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 πιστευω πως θα ειναι χρησιμο για τα New members Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δεν υπάρχει καμία σκέψη για εισαγωγή συστήματος βαθμολόγησης ή/και επιβράβευσης των μελών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Cool, σε άλλα φόρουμ που το βλέπω έχει στεφθεί με πλήρη αποτυχία αυτό το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ο λαός θέλει custom ranks χωρίς περιορισμό posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 πιστευω πως θα ειναι χρησιμο για τα New members Με την εννοια οτι μια απαντηση απο ενα εξεχον μελος για καποιον που δεν ξερει κανεναν στο Forum θα ειναι πιο κατατοπιστικη και τεκμηριωμενη εννοεις; Αν ειναι ετσι συμφωνω! Ο αριθμος των posts δεν λεει τιποτα πλεον τα trolls εχουν αυξηθει και με την αοριστη μπουρδολογια-χαβαλε στα Threads παιρνουν και αυτα τον ανηφορο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ο λαός θέλει custom ranks χωρίς περιορισμό posts Indeed, custom ranks όπως έχουν τα περισσότερα μεγάλα forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ο λαός θέλει custom ranks χωρίς περιορισμό posts Ψηφίζω κι εγώ υπέρ των custom ranks, υπό προϋποθέσεις όμως. Πχ να μη μπορεί κάποιος να βάλει moderator ξέρω 'γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει το report... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι πολυ καλη ιδεα αλλα να κανετε και ενα graphics setion για εικονες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μια επιλογή που με έχει βολέψει σε άλλα forum, είναι η εύρεση θεμάτων στην οποία έχω ήδη συμμετάσχει. Πολλές φορές, ξεχνάς που έχει γράψει κάτι, ή απλά δυσκολεύεσαι να το ξαναβρείς, οπότε με αυτή την επιλογή θα μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις τις τυχόν απαντήσεις μετά απο εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις