liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Επίσης να προτείνω κάτι άλλο.Στην ενότητα με τις πωλήσεις, θα πρότεινα να δημιουργούσατε άλλη μια υποενότητα για πράγματα που δεν έχουν σχέση με τεχνολογία. Π.χ. τώρα ο ένας πουλάει εισητήρια, ο άλλος ρούχα και παπούτσια, και κάπου χανόμαστε. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκαν τα προθέματα. Διαλέγεις και βλέπεις ότι σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκαν τα προθέματα.Διαλέγεις και βλέπεις ότι σε ενδιαφέρει. Ουψ. Δεν έχω παρατηρήσει οτι μπορείς να διαλέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 στο πανω μερος του φορουμ υπαρχουν καποια ''ετοιμα'' λινκ σε κουτακια τα home,wiki,forum,αρχεια,games Ε λοιπον εγω αυτο το games..που μας παει στις ειδησεις των ηλεκτρονικων παιχνιδιων δε το θεωρω τοσο σημαντικο...και πιστευω πως οι περισσοτεροι(που δε το εχουν πατησει ακομα) θα νομιζουν πως ειναι παιχνιδακια του site. Προτιμω να αντικατασταθει με το γενικοτερο Eιδήσεις. ....δε ξερω αν καποιος συμφωνει μαζι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 στο πανω μερος του φορουμ υπαρχουν καποια ''ετοιμα'' λινκ σε κουτακια τα home,wiki,forum,αρχεια,games Ε λοιπον εγω αυτο το games..που μας παει στις ειδησεις των ηλεκτρονικων παιχνιδιων δε το θεωρω τοσο σημαντικο...και πιστευω πως οι περισσοτεροι(που δε το εχουν πατησει ακομα) θα νομιζουν πως ειναι παιχνιδακια του site. Προτιμω να αντικατασταθει με το γενικοτερο Eιδήσεις. ....δε ξερω αν καποιος συμφωνει μαζι μου. Δε νομίζω οτι μπορεί να αντικατασταθεί με "Ειδήσεις" μιας που αναφέρεται μόνο για Games. Μπορεί κάλλιστα όμως να μπει στην αρχική πάνω απο τις ειδήσεις μια επιλογή που να λέει "Games News" for example. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Να μπορούμε να βαθμολογήσουμε στο Wiki; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Πιστεύω θα είναι βολικό να προστεθεί στο popup της αναζήτησης επιλογή για αναζήτηση στους τίτλους των θεμάτων. Οι συχνότερες αναζητήσεις μου έτσι είναι τουλάχιστον και κάθε φορά πάω στην εκτενή αναζήτηση για να το κάνω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 μια καλή πρόταση για τα παλιά inactive topics είναι αυτό που έχουν στο adslgr.com This Thread is more than XXX days old. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose. If you still feel it is necessary to make a new reply, you must check the following option. I am aware that this Thread is rather old but I still want to make a reply. ένα addon/feature που να βλέπει αν παίζει κάτι τέτοιο και να ζητάει confirmation από τον χρήστη για να τον αφήσει να postάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 μια καλή πρόταση για τα παλιά inactive topics είναι αυτό που έχουν στο adslgr.com This Thread is more than XXX days old. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose. If you still feel it is necessary to make a new reply, you must check the following option. I am aware that this Thread is rather old but I still want to make a reply. ένα addon/feature που να βλέπει αν παίζει κάτι τέτοιο και να ζητάει confirmation από τον χρήστη για να τον αφήσει να postάρει And your gold shovels? Φακ! Άι θινκ δατ "υπερένταση" ιζ ον δε γουέι, και αντί να κοιτάω το νόημα, κοιτάω το άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Είναι εύκολο το παρακάτω μενού: να εμφανίζεται μόνο στην αρχική του Wiki; Φαίνεται πως πολλά νέα μέλη μπερδεύονται από το menuitem «Δημιουργία Νέου Άρθρου» και το επιλέγουν, νομίζοντας πως αντιστοιχεί σε δημιουργία κανονικού thread όπως αυτά στο υπόλοιπο forum! Το (κωμικό) αποτέλεσμα το έχετε δει αρκετοί από εσάς πιστεύω και μάλιστα υπάρχουν και αρκετά συχνά σχετικά reports... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 To μπέρδεμα που κάποιοι βάζουν στις ειδήσεις "πίρα το gta, εσάς σασ άραισε?" πώς εξηγούνται; Και να επιμείνω σε αυτό που λέω παραπάνω Πιστεύω θα είναι βολικό να προστεθεί στο popup της αναζήτησης επιλογή για αναζήτηση στους τίτλους των θεμάτων. Οι συχνότερες αναζητήσεις μου έτσι είναι τουλάχιστον και κάθε φορά πάω στην εκτενή αναζήτηση για να το κάνω αυτό. Θα θέλα και κάποιο σχόλιο από άλλους χρήστες, σας ενοχλεί καμια φορά αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Η ιδέα του soturin είναι καλή. Κι εγώ σχεδόν πάντα κάνω αναζήτηση σε τίτλους των θεμάτων. Δε θα έλεγα πως το να πηγαίνω εκτενή αναζήτηση με ενοχλεί αλλά αν έμπαινε ένα pop up θα ήταν αρκετά βολικό, ειδικά όταν κάνεις αρκετές συνεχόμενες αναζητήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Πιστεύω θα είναι βολικό να προστεθεί στο popup της αναζήτησης επιλογή για αναζήτηση στους τίτλους των θεμάτων. Οι συχνότερες αναζητήσεις μου έτσι είναι τουλάχιστον και κάθε φορά πάω στην εκτενή αναζήτηση για να το κάνω αυτό. Η ιδέα του soturin είναι καλή. Κι εγώ σχεδόν πάντα κάνω αναζήτηση σε τίτλους των θεμάτων. Δε θα έλεγα πως το να πηγαίνω εκτενή αναζήτηση με ενοχλεί αλλά αν έμπαινε ένα pop up θα ήταν αρκετά βολικό, ειδικά όταν κάνεις αρκετές συνεχόμενες αναζητήσεις. Ενδιαφέρουσα ιδέα. Προστέθηκε ως επιλογή στο pull down menu της αναζήτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Nice, η γκρίνια έφερε αποτέλεσμα Eυχαριστούμε κύριε admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραία, ευχαριστώ κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Με αφορμή αυτό το thread (έχουν υπάρξει αρκετά παρόμοια και στο παρελθόν): Μήπως θα ήταν δόκιμο να γίνεται redirection των URLs του Insomnia άνευ "www" σε μορφή που να περιλαμβάνει το "www" prefix; Εκτός από τα προβλήματα με το login, θα έλυνε και το θεματάκι με τα cookies που καταγράφονται χωριστά για τις δύο μορφές URL. Δηλαδή, την περίπτωση που χρησιμοποιούμε οι ίδιοι μία μόνο από τις δύο μορφές URL, κάνουμε κλικ σε κάποιο Insomnia link της άλλης μορφής που δίνει συμφορουμίτης σε post του και οδηγούμαστε σε σελίδα στην οποία αντιμετωπιζόμαστε ως logged-out, με διαφορετικές ρυθμίσεις template, posts/page κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις