Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι θα λεγατε αν καναμε κατι σα διαγωνισμο για το καλοκαιρι...? Κυριο θεμα ειναι ο insomniac οπου θα τον περνει ο καθενας μας και θα φτιαχνει ενα καλοκαιρινο wallpaper, μετα τα 10 καλητερα θα ψηφηστουν απο το administration stuff και μετα ολα σε ενα poll για να ψηφηστει το καλητερο απο τους χρηστες...και το επαθλο? ενα custom title που πολοι θελουμε να αποκτισουμε...η κατι αλλο αν σκευτητε κατι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members

Εγώ, βλέποντας κατά καιρούς διάφορες αντιπαραθέσεις και κόντρες μεταξύ χρηστών, σκεφτόμουν το άλλο: να μπορεί ένας χρήστης να καλέσει σε "μονομαχία" κάποιον άλλο και εφόσον και ο άλλος δεχτεί να ανοίγει ένα topic με δημοσκόπηση του τύπου "ποιος θεωρείτε ότι έχει δίκιο". Εκεί θα γίνεται παράλληλα με την ψηφοφορία και αντιπαράθεση απόψεων με συμμετοχή όλων των χρηστών, πάνω στο συγκεκριμένο πάντα θέμα για το οποίο έχει κληθεί η μονομαχία. Ο νικητής (αυτός με τις περισσότερες ψήφους) θα κερδίσει κάτι σαν κι αυτά που είπατε - π.χ. ένα custom title και ο χαμένος θα αναγκαστεί να βλέπει τα posts του να δημοσιεύονται με μία ώρα καθυστέρηση για ένα μήνα :P

Ο Μικρούτσικος στο Insomnia - να δείτε που θα ανεβάσει τα hits :P

Ξέρεις τί γίνεται, γενικά πιστεύω πως σαν ιδέα έχει ένα ενδιαφέρον, αλλά φοβάμαι πως θα δημιουργεί επικοινωνιακά κενά στη συζήτηση. Ο καθένας θα στέλνει προσωπικά μηνύματα και κάποια στιγμή κάποιοι μπορεί να ξεχνιούνται ή να μην ξέρουν και να απαντούν δημόσια στα προσωπικά - μπορεί δηλαδή να γίνει ένα χάος και να μην μπορείς να παρακολουθήσεις ένα topic από κάποιο σημείο και μετά

δεν θα έχω χρόνο για τίποτα άλλο μετά...

για να σβήνει όποια post δεν του αρέσουν? very usefull...

...not :P

καλα ας κανει μαλ... και μετα βλεπουμε αν θα ασχολειται κανεις μαζι του

ολα εχουν το τιμημα τους spawn:p

• Super Moderators

το ξέρεις βέβαια ότι δεν γίνεται προκοπή έτσι, άσε που έχουν πει οι διαχειριστές ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο (προσωπικά δεν το έχω δει σε κανένα forum)

το ξέρεις βέβαια ότι δεν γίνεται προκοπή έτσι, άσε που έχουν πει οι διαχειριστές ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο (προσωπικά δεν το έχω δει σε κανένα forum)

φοβαμαι πως εχεις δικιο αλλα δεν ειμαι για τπτ σιγουρος πριν το δω να δοκιμαζεται στην πραξη

• Super Moderators

Ας το επαναλάβω: "Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ποτέ. Ποτές."

:-)

Επίσης να προτείνω κάτι άλλο.

Στην ενότητα με τις πωλήσεις, θα πρότεινα να δημιουργούσατε άλλη μια υποενότητα για πράγματα που δεν έχουν σχέση με τεχνολογία. Π.χ. τώρα ο ένας πουλάει εισητήρια, ο άλλος ρούχα και παπούτσια, και κάπου χανόμαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...