Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί αλλά θα ήταν καλό να υπήρχε ένα offtopic tag (όπως στο adslgr) για συζήτηση που είναι άσχετη με το θέμα το topic ώστε να μην χρησιμοποιούμε το spoiler tag

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έλεος αυτό με το Online - Offline κατω αριστερά ,δε μπορώ να ξεχωρίσω τα χρώματα (κοκκινο και πράσινο) έχω δυσχρωματοψία.Βγάλτε το και βάλτε το προηγούμενο pls.

• Members

Αν και αισθητικά είναι μια χαρά πιστεύω, ο jason έχει δίκιο - είναι προβληματικό για άτομα με προβλήματα όρασης και καλό θα ήταν να τροποποιηθεί και για λόγους καλής πρακτικής...

• Moderators

Σαν χρωματακια και υφες ειναι τελεια. Ισως αν ηταν offline καποιος αν γινοταν ξερω γω τετραγωνο να ηταν καλυτερα για ατομα με προβληματα ορασης!

Btw τι ειναι η δυσχρωματοψια?

• Members

Νομίζω πως είναι αυτό που μας έλεγαν στο σχολείο "δαλτωνισμό", όπου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το πράσινο από το κόκκινο

και μια ιδεα ακομα για το template που ειπαν παραπανω για τη "night version" μηπως να την κανατε και λιγο πιο "Retro" με διακοπτακια (οπως αυτα του retro skin του firefox....) και γενικα τετοια στοιχια?

• Members

Άλλη μια πρόταση: να δημιουργηθεί ένα υπό-φόρουμ με θέμα "αναγγελίες θανάτων" - έτσι για να τα βρίσκουμε κάπου όλα μαζεμένα (δεν είναι και λίγα) :P

Άλλη μια πρόταση: να δημιουργηθεί ένα υπό-φόρουμ με θέμα "αναγγελίες θανάτων" - έτσι για να τα βρίσκουμε κάπου όλα μαζεμένα (δεν είναι και λίγα) :P

too much μάλλον, κάποιο tag θα αρκούσε πιστεύω

• Members

Καλά εντάξει δεν το έλεγα και πολύ στα σοβαρά είναι η αλήθεια :P

Πάντως κάτι άλλο που πιστεύω πως θα ήταν στα σοβαρά πρακτικό, θα ήταν να μπορώ να ρυθμίζω ποια φόρουμ θέλω να βλέπω στα "νέα μηνύματα", ώστε να εξαιρώ κάποιες ενότητες που ενδεχομένως δεν με ενδιαφέρουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...