Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί αλλά θα ήταν καλό να υπήρχε ένα offtopic tag (όπως στο adslgr) για συζήτηση που είναι άσχετη με το θέμα το topic ώστε να μην χρησιμοποιούμε το spoiler tag

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλεος αυτό με το Online - Offline κατω αριστερά ,δε μπορώ να ξεχωρίσω τα χρώματα (κοκκινο και πράσινο) έχω δυσχρωματοψία.Βγάλτε το και βάλτε το προηγούμενο pls.

• Members
Δημοσ.

Αν και αισθητικά είναι μια χαρά πιστεύω, ο jason έχει δίκιο - είναι προβληματικό για άτομα με προβλήματα όρασης και καλό θα ήταν να τροποποιηθεί και για λόγους καλής πρακτικής...

• Moderators
Δημοσ.

Σαν χρωματακια και υφες ειναι τελεια. Ισως αν ηταν offline καποιος αν γινοταν ξερω γω τετραγωνο να ηταν καλυτερα για ατομα με προβληματα ορασης!

Btw τι ειναι η δυσχρωματοψια?

• Members
Δημοσ.

Νομίζω πως είναι αυτό που μας έλεγαν στο σχολείο "δαλτωνισμό", όπου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το πράσινο από το κόκκινο

Δημοσ.

και μια ιδεα ακομα για το template που ειπαν παραπανω για τη "night version" μηπως να την κανατε και λιγο πιο "Retro" με διακοπτακια (οπως αυτα του retro skin του firefox....) και γενικα τετοια στοιχια?

• Members
Δημοσ.

Άλλη μια πρόταση: να δημιουργηθεί ένα υπό-φόρουμ με θέμα "αναγγελίες θανάτων" - έτσι για να τα βρίσκουμε κάπου όλα μαζεμένα (δεν είναι και λίγα) :P

Δημοσ.
Άλλη μια πρόταση: να δημιουργηθεί ένα υπό-φόρουμ με θέμα "αναγγελίες θανάτων" - έτσι για να τα βρίσκουμε κάπου όλα μαζεμένα (δεν είναι και λίγα) :P

too much μάλλον, κάποιο tag θα αρκούσε πιστεύω

• Members
Δημοσ.

Καλά εντάξει δεν το έλεγα και πολύ στα σοβαρά είναι η αλήθεια :P

Πάντως κάτι άλλο που πιστεύω πως θα ήταν στα σοβαρά πρακτικό, θα ήταν να μπορώ να ρυθμίζω ποια φόρουμ θέλω να βλέπω στα "νέα μηνύματα", ώστε να εξαιρώ κάποιες ενότητες που ενδεχομένως δεν με ενδιαφέρουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...