Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η δικιά μου ιδέα είναι , δε ξέρω κατα πόσο είναι δυνατό και αν έχει αναφερθεί αλλα θα μ άρεσε και θα μου ήταν βολικό να πατούσα το "δεξια" για να πάει στην επόμενη σελίδα η το "αριστερα" για στη προηγούμενη!

Δεν λέω για τον browser αλλα όταν υπάρχουν θέματα με πολλές σελίδες να έχω αυτή τη δυνατότητα!

καμιά άποψη? :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και παλι ομως και να γραφτει οτι λυθηκε το προβλημα πρεπει να γινει εκκαθαριση ολων των Offtopic...

Tι να το κανω αν βρω την λυση στην 20η σελιδα απο τις 50 με κουβεντουλα μεταξυ μελων και Offtopic Full..

Ασχετο!

Μονο εμενα βολευει αν θελω να ψαξω κατι συγκεκριμενο Π.χ. ενα παλιο μου ποστ να το ψαχνω στο Google παρα απο την αναζητηση;

Είσαι λίγο υπερβολικός! Πόσα topics με προβλήματα (από αυτά που τελικά λύνονται) έχεις δει να χρειάζονται 20 και 50 σελίδες posts μέχρι να βρεθεί λύση;

Εις γνωση μου γινομαι υπερβολικος οκ μπορει να μην ειναι 50 αλλα να ειναι 8 :-D

Και το ανεφερα τωρα γιατι πριν λιγο ειδα ενα Thread για ενα λαπτοπ που δωθηκε απο το ραφι(εκθεσιακο κομματι) σε μια κοπελα και χαλασε και εχει αρχισει παλι να λεει ο ενας το κοντο του και το μακρυ του το ιδιο πραγμα 8 φορες και εκει που απανταει ενας εφοσων ειναι εντος εγγυησης δεν εχεις προβλημα συνεχιζουν απο το ραφι;Καλα χαζη ειναι;Και αντε να βγαλεις ακρη ;)

Κατι που δε ξέρω αν γίνεται να "δημιουργηθεί"... Απλά μια στιγμιαία φλασιά ήταν διαβάζοντας ένα μήνυμα του _BASSstarlet_.

Θα μπορούσαμε, επειδή βλέπω άτομα που γράφουν με ένα συγκεκριμένο χρώμα π.χ. -όπως ο _BASSstarlet_- ή έχουν κάποια υπογραφή -όπως το κορίτσι για πισι- για να τους κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη να υπήρχε ένα παιδίο που να του ζητάς τι θέλεις να έχει π.χ. πάντα στο τέλος του κειμένου και με τι χρώμα να γράφεις(δε μιλάω για όλα τα χρώματα, απλά ένα μπλε κ.λπ... Εύκολα στο διάβασμα χρώματα.)

Επίσης θα βόλευε να υπάρχει ένα αντίστοιχο κουμπάκι να ελέγχεις αν θέλεις να φαίνονται τα γράμματα με το χρώμα που τα έγραψε το κάθε μέλος ή πχ όλα μαύρα. Σε κάποιες περιπτώσεις ροζ,κίτρινων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο θα βόλευε πολύ.

Μία παρατήρηση-παράκληση σε όσους ασχολούνται με το subforum των αναβαθμίσεων.

Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό στα thread που έχουν θέμα την αγορά νέου συστήματος να ποστάρονται 10 screenshots με πιθανές συνθέσεις σερί.

Εκτός από κουραστικό στην ανάγνωση της σελίδας, αυτό το φαινόμενο είναι και ιδιαίτερα αποσυντονιστικό για τον topic starter, ο οποίος μάλλον καταλήγει πιο μπερδεμένος απ'ότι ήταν πριν ανοίξει το thread.

Καλός είναι αυτός ο υπερβάλλων ζήλος βοηθείας, δε λέω, αλλά καλό είναι και να ακολουθείται μία γραμμή συννενόησης.

Παράδειγμα:

thread: "Νέα gaming σύνθεση μέχρι 600€."

Πρώτο post: Screenshot/links πρότασης με τις όποιες απαραίτητες διευκρινήσεις.

Δεύτερο post: Διαφωνούμε για κάποιο part;

Εξηγούμε γιατί, και αντιπροτείνουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο.

Δεν φτιάχνουμε νέο screenshot, με πανομοιότυπη σύνθεση και αλλαγμένα 2 parts.

Διαφωνούμε εντελώς με την προτεινόμενη σύνθεση;

Cool.

Εξηγούμε γιατί, και αντιπροτείνουμε νέα, ξανά με τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Και πάει λέγοντας.

(όχι μόνο δείχνοντας).

Στο χέρι της διαχείρησης να αλλάξει αυτή η κατάσταση νομίζω πως δεν είναι, εξαρτάται απλά από την καλή θέληση μας.

Εκτός και αν μπει κάποιος κανόνας ανάλογος του μπλα-μπλα, όπου κάθε link-screenshot πρέπει να συνοδεύεται από επεξήγηση.

Στα Μηνύματα Επισκέπτη, όταν έχουν ανταλλαχθεί πάνω από 1 και επιλέγουμε «Εμφάνιση Συζήτησης», γίνεται τα μηνύματα να εμφανίζονται κατά αύξουσα χρονολογική σειρά, αντί φθίνουσας που είναι τώρα; Ή τουλάχιστον να υπάρχει επιλογή, όπως εδώ μπορούμε να επιλέξουμε δύο διαφορετικούς τρόπους στην επιλογή «Τρόπος προβολής θεμάτων»... ;

• Moderators

Να προτεινω καποιο σκουρο template για χρηση τις βραδινες ωρες?

Ειλικρινα ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια το ασπρο φοντο με τα μαυρα γραμματα μες στο σκοταδι.

(Και μην μου πειτε οτι ειμαι ο μονος που στις 3 το βραδυ διαβαζει ινζομνια με κλειστο το φως...)

• Moderators

Οχι σοβαροτατα μιλαω, σε αντιθεση με ο,τι φαινεται :P

Και στο κατω κατω, τι ψυχη την εχει ενα νεο templateάκι, με 5 χρωματακια αλλαγμενα?

Και συνεχιζω το ονειρικο μου ταξιδι: Να εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε ωρα αυτοματης αλλαγης μεταξυ των templates/skins!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μου λείπει, ειδικά σε μεγάλα topics, είναι ένα ιεραρχικό ("threaded") μοντέλο συζητήσεων. Είναι κάτι αναντικατάστατο για κάποιον που θέλει να μεταβεί σε συγκεκριμένο σημείο κάποιας συζήτησης πολλών σελίδων ή, ακόμη περισσότερο, που θέλει να παρακάμψει μια μεγάλη δευτερεύουσα συζήτηση που ξεκίνησε π.χ. στην 6η σελίδα και κυριάρχησε στο θέμα για άλλες 4 σελίδες, "θάβοντας" τις ενδιάμεσες σχετικές απαντήσεις που αναφέρονταν στο αρχικό θέμα.

Βέβαια αυτό έχει νόημα μόνο αν και οι συμμετέχοντες διευκολύνονται να κάνουν reply στη συγκεκριμένη δημοσίευση στην οποία αναφέρονται -π.χ. το quick-reply box να μπορεί να "ξεδιπλώνει" κάτω από κάθε post αντί να υπάρχει κάτω κάτω.

ΥΣ. Υπάρχουν έτοιμα addons για το vbulletin, αλλά δε ξέρω πόσο καλά δουλεύουν.

Επεξ/σία από nske

• Members

Επίσης, κάτι χρήσιμο στις σελίδες του κινηματογράφου κυρίως, θα ήταν μια επιλογή του τύπου "expand all spoilers" ώστε να μη χρειάζεται να τα ανοίγεις ένα-ένα σε περίπτωση που έχεις δει την ταινία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...