Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας που λέμε για τα emoticons, γίνεται να μπει ένα όριο στον αριθμό αυτών που μπορεί να χωρέσει σε ένα post?

π.χ 3-4.

Γιατί συχνά συμβαίνει το εξής ιδιαίτερα εκνευριστικό φαινόμενο:

-ΠΩ-ΠΩΩΩΩ :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

-ΦΟΒΕΡΟ :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:shock::lol:

-ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ! :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::o:p:p:p:p:p:p:p:X:devil::devil::devil::devil::lol::lol::lol::lol:

Με δουλεύεις, έτσι; :lol:

Χμμμ, τώρα που το λες... Δεν έχεις καθόλου άδικο :-). Όντως. Φέρνει για χωριάτη αυτό το εικονίδιο :o

Ζωντανο παραδειγμα...2 σειρες 3 εμοτικον...Ειχα διαβασει ενα post του Γιωργου(παραδειγμα που 8υμαμαι λεω.no offence) εκει με την πατατια με την καρτα γραφικων,και ανα 5 λεξεις ενα emotikon...Δεν λεω να σβηστουν,απλα να περιοριστουν για καλαισ8ησια ,οχι τπτ αλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ζωντανο παραδειγμα...2 σειρες 3 εμοτικον...Ειχα διαβασει ενα post του Γιωργου(παραδειγμα που 8υμαμαι λεω.no offence) εκει με την πατατια με την καρτα γραφικων,και ανα 5 λεξεις ενα emotikon...Δεν λεω να σβηστουν,απλα να περιοριστουν για καλαισ8ησια ,οχι τπτ αλλο...

Εγώ λέω να απαγορευτούν και τα μεγάλα και έντονα γράμματα στις υπογραφές καθώς σε ένα πόστ σου αποσπούν την προσοχη διαβάζοντας πρώτα την υπογραφή και μετά το post ή πολλές φορές τα περνάς σαν προέκταση του πόστ του άλλου.:P:p

Η ρετσίνα και το Λουκάνικο που κολλάει με τα emotion;:P:p

Εγώ λέω να απαγορευτούν και τα μεγάλα και έντονα γράμματα στις υπογραφές καθώς σε ένα πόστ σου αποσπούν την προσοχη διαβάζοντας πρώτα την υπογραφή και μετά το post ή πολλές φορές τα περνάς σαν προέκταση του πόστ του άλλου.:P:p

Η ρετσίνα και το Λουκάνικο που κολλάει με τα emotion;:P:p

mind issues?:lol: χαχα Ε ενταξει εγω ειμαι προ8υμος να την αλλαξω αν δημιουργω τετοιο προβλημα.

Αλλα πολλες φορες οι υπογραφες ειναι απιστευτες και σου τραβαν την προσοχη αλλα αυτο δν νομιζω να μπορει να αντιμετωπιστει καπως απο τους διαχειριστες του φορουμ...

Παντα κολλαει μια μαλαμω και ενα χωριατικο απο καντινα...

• Members

Οι περιορισμοί στις υπογραφές γενικά πιστεύω πως είναι μια χαρά... Που να δείτε σε κάτι άλλα fora που δεν υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός, τί γίνεται - μία υπογραφή μπορεί να πιάσει ολόκληρη οθόνη...

Χμμ... Πως αλλιώς να προσδιορίσω το ύφος μου; :-(

(τζαστ σέι ουαν εξαμπλ)

Και εδώ που τα λέμε... Σε τέτοιο post έπρεπε να ρίχνω και απο κανένα.... Μη μας φάει η βαρεμάτα.

Νταξ, σταματάω να χρησιμοποιώ απο εδώ και πέρα.

Χμμ... Πως αλλιώς να προσδιορίσω το ύφος μου; :-(

(τζαστ σέι ουαν εξαμπλ)

εχει τοσες μα τοσες πολλες λεξεις η ελληνικη γλωσσα και τοσες φρασεις που μπορεις να το κανεις...

ενα παραδειγμα ειναι ο τροπος που γραφει ο Μενελαος Λουντεμης...!!Υπερβαλλω αλλα 8ελω να πω οτι δν ειναι αναγκη να υπαρχουν τα emotikons για να δειξεις την δια8εση σου...Και αντε αν πρεπει να "γελασεις" για να δωσεις στον αλλον να καταλαβει οτι κανεις πλακα και να μην προσβλη8ει βαζεις ενα :lol: αλλα ανα πεντε λεξεις...Το παραδειγμα ε8ιξε εσενα γιατι εκεινο μ ρχοταν στο μυαλο...Φιλικα το ειπα δεν νομιζω να σε πειραξε?B) (Ειδες εδω η8ελε ΕΝΑ emotikon )

Mήπως το #1 της υπογραφής του parsifal να αναρτάται σε κάθε forum όπως η ανακοίνωση για τους κανόνες χρήσης;

1. Προτού ανοίξουμε νέο θέμα, ελέγχουμε πάντα το Insomnia Wiki και τα Υπομνήματα κάθε subforum μήπως τυχόν η ερώτησή μας έχει ήδη απαντηθεί εκεί.

Χαίρετε αγαπητά μέλη του forum!

Όπως καταλάβατε είμαι καινούργιος στο forum (μιας μέρας) και θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για την βελτίωση του! Αφορά το γραφικό περιβάλλον ή στύλ (όπως λέγεται και κάτω αριστερά στο forum!). Θα το προτιμούσα μακράν αν υπήρχε και ένα στο οποίο θα κηριαρχούν σκούρα χρώματα (μαύρο, σκούρο μπλε κλπ) μιας και για εμένα τουλάχιστον είναι κάπως κουραστικά τα λευκά χρώματα (όχι, δεν είμαι βρικόλακας) :P

Περιμένω απόψεις!

Aμα αλλαχτει τωρα....μετα θα θελουμε καθε 3 και λιγο αλλαγη επειδη το "βαρεθηκαμε"..:lol::lol:

Εγω 6 μηνες εδω...ακομα δεν το'χω χορτασει..!:devil:

Αχορταγοι!:mad:

:P:p:p

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=291971

Νομίζω μπορεί απλά να αναφερθεί στο υπάρχον θέμα με προτάσεις για αλλαγές. Φυσικά συμφωνώ στην ύπαρξη περισσότερων επιλογών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...