Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σαι καλα...Πολυ καιρο το ψαχνω αλλα δν το χω βρει...Ακομα βασικα δν ξερω πως να το κανω απο τον πινακα ελεγχου να γινεται αυτοματα ...για οποιο 8εμα γραφω...αν μπορεις να βοη8ησεις 8α χαρω ιδιαιτερα...

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίνακας ελέγχου-> επεξεργασία ρυθμίσεων -> Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος

εγώ το έχω άμεση ειδοποίηση μέσω email

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:57 ----------

http://www.insomnia.gr/forum/profile.php?do=editoptions

και στη ρύθμιση «Προκαθορισμένος Τρόπος Συνδρομής Θέματος» επιλέγεις Άμεση ειδοποίηση μέσω email...

είμαι μια κουβέντα κύριος!!! τι χώνεσαι;;;;; :P

Δημοσ.

καλημερα,μια νεα προταση,εχω εδω και καιρο,σημερα θα σας την γραψω,τι θα λεγατε να υπαρχει Υπο Forum ,στο Επεξεργαστές & Μητρικές,και να μπουν Intel και AMD ,καθως επισης και στο Kάρτες Γραφικών και 'Hχου να μπουν Υπο Forum για ATI & NVIDIA.

αυτα σκεφτηκα και προτεινω,οι ειδικοι ας αποφανθουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
αναγκαιο δεν ειναι,πολυς διαχωρισμος,ναι ειναι, αλλα η ευκολια που θα προσφερει θαναι μεγαλη.

Ευκολία ως προς τι; Δηλαδή στους Επεξεργαστές (για παράδειγμα) τι άλλο υπάρχει πλην Intel και AMD; Η Transmeta ή η Zilog; Τα αυτά για τις Κάρτες Γραφικών.

Θεωρώ ότι δεν προσφέρει κάτι η δημιουργία τέτοιων υποενοτήτων.

Δημοσ.

Δηλαδή kostandinos όταν έχεις ένα πρόβλημα H/W με μια κάρτα γραφικών, έχει σημασία αν βασίζεται σε ATI/NVIDIA υλοποίηση? Απλά αλλάζει ο σύνδεσμος για τους οδηγούς και τίποτ'άλλο.

Δημοσ.

δεν υπάρχει τιποτα αλλο πλην Intel και AMD,οντως,όταν έχεις ένα πρόβλημα H/υ με μια κάρτα γραφικών, έχει σημασία αν βασίζεται σε ATI/NVIDIA υλοποίηση? και παλι ετσι ειναι,αλλα μιλαω για την γρηγορη υλοποιηση της ευρεσης,ειδικα αν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω οτι δεν είναι αναγκαίο.

Άσε που θα υπάρχουν προβλήματα, αν αναλογιστουμε οτι υπάρχουν και άτομα που δε γνωρίζουν τι έχουν :-(

• Like 1
Δημοσ.
καλως,προταση εκανα.

(βασικά... ότι πει ο κύριος με τα μπλε (και ενίοτε και τα κόκκινα) ... εμείς ότι και να λέμε :P )

Δημοσ.

Εγώ θέλω να πω κάτι, όχι για το forum αλλά για την αρχική σελίδα του site. Πιο παλιά οι παλαιότερες ειδήσεις εμφανίζονταν σε προηγούμενες σελίδες και αυτό ήταν πολύ βολικό. Τώρα όμως δεν βλέπω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Δημοσ.
Εγώ θέλω να πω κάτι, όχι για το forum αλλά για την αρχική σελίδα του site. Πιο παλιά οι παλαιότερες ειδήσεις εμφανίζονταν σε προηγούμενες σελίδες και αυτό ήταν πολύ βολικό. Τώρα όμως δεν βλέπω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Υπάρχουν 2 νέες (λέμε τώρα...) ενότητες που μπορείς να βρεις παλαιότερες ειδήσεις...

Ειδήσεις - Lobby

Ειδήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...