alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Να προτείνω κάτι, σαν ιδέα και όχι όπως ακριβώς θα το προτείνω... Να κάνουμε ένα κάτι σαν υποφόρουμ για να κανονίζονται online gaming ματς; πχ στο offtopic τώρα τελέ παίζουμε (καλά εγώ όχι) πολύ worms. Αν το γράφαμε στο τόπικ των worms δεν θα το έβλεπαν τόσοι όσοι αν ήταν σε ξεχωριστό τόπικ αυστηρά και μόνο για τον online gaming πως το βλέπεται εσείς;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 O dark banishing κοιτάζει να μας οργανώσει για ΗοΜΜV (αυτό το hamachi τι είναι, μπερδεγούει και γενικά παρατηρώ μια κινητικότητα, οπότε ένα subforum του στυλ "αναζητούνται αντίπαλοι για multiplayer" δε θα ήταν άσχημο. Θα μπορούσε να βολευτεί και με sticky, αλλά μάλλον θα γίνει χαμός. Υ.Γ. Εκείνο το holy hand grenade και το τσιμεντένιο γαϊδούρι ήταν επικά όπλα.
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) imho, μπορείτε να αρχίσετε με ένα sticky thread στο Games subforum και αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή (και ως τέτοια δεν εννοώ μόνο ένα σωρό posts του τύπου «σας σκίσαμε ρεεεε!», screenshots κλπ. όπως βλέπουμε στο OOT) να συζητηθεί το ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω όπως dedicated subforum με threads π.χ. ανά παιχνίδι ή όπως βολεύει για καλύτερη οργάνωση... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2009 από parsifal
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 βασικά αυτό που νομίζω ότι βολεύει είναι ένα κάτι για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά... όπως λες χωρίς άσχετα θέματα αλλά σε στυλ topic: worms Armageddon post: 29/04/09 21:00 ώρα Ελλάδος (έχουμε και τους εξωτερικούς για) host name "katrakila"
dark_banishing Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Συμφωνώ με alex γιατί το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Δηλαδή οκ worms ποστάρεις στο offtopic μαζεύονται 3-4 άτομα και ξεκινάμε στο πεντάλεπτο αλλά π.χ heroes δεν μπορεί να το κάνεις αυτό, γιατί το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο και άρα πρέπει να το οργανώσεις από πριν, να κανονίσεις τους κανόνες γιατί έχει και μια άλφα στρατηγική κλπ. Άμα είναι όλα μαζί θα είναι μπέρδεμα. Προς το παρόν λέω να ξεκινήσουμε 2-3 τόπικ με τα παιχνίδια που παίζουμε τώρα και βλέπουμε.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) . Όταν διαβάζεις ένα thread το να υπάρχεο ένδειξη με το ποιο επίσης το διαβάζουν είναι εφικτό? . . Επίσης να είναι clickable ο αριθμός εμφανίσεων του thread και να εμφανίζει τα ονόματα αυτών που το διάβασαν. (Θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε κάποιος αν γίνεται η όχι από το να λέω κάτι και να μένει έτσι) . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2009 από katerina_a_86
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 8 αγγελίες τον μήνα αντί 2 την εβδομάδα. Έτσι πάλι περιορίζονται οι έμποροι και οι χρήστες που ποστάρουν σπάνια έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στην χρήση των αγγελιών τους. (Μου έτυχε να μην ποστάρω αγγελία για 3 μήνες και μετά σε μια βδομάδα να χρειάζομαι πάνω απο 2)
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 8 την εβδομάδα; και πως ακριβώς περιορίζεις τον έμπορο; 2 είναι αρκετές κατ εμέ
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 8 την εβδομάδα; και πως ακριβώς περιορίζεις τον έμπορο; 2 είναι αρκετές κατ εμέ Διάβασε καλύτερα τι γράφω. 8 τον μήνα = 2 την εβδομάδα, απλά αν δεν ποστάρεις και πολύ σου μένουν από τις εβδομάδες που δεν πόσταρες αν τύχει και χρειαστείς πάνω από 2 σε κάποια εβδομάδα. Πιο δίκαιο γι αυτούς που δεν ποστάρουν πολύ και τυγχάνει να περιορίζονται καμιά φορά εξαιτίας των επαγγελματιών.
eSATA Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Διεφωτίστηκα εκ του Hal, υπάρχει ήδη τελικώς. http://www.facebook.com/pages/wwwinsomniagr/12663229605 τωρα χαλαστηκα....μισω το facebook......
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Διάβασε καλύτερα τι γράφω. 8 τον μήνα = 2 την εβδομάδα, απλά αν δεν ποστάρεις και πολύ σου μένουν από τις εβδομάδες που δεν πόσταρες αν τύχει και χρειαστείς πάνω από 2 σε κάποια εβδομάδα. Πιο δίκαιο γι αυτούς που δεν ποστάρουν πολύ και τυγχάνει να περιορίζονται καμιά φορά εξαιτίας των επαγγελματιών. ναι, δεν το είδα το "μήνα"... και πάλι όμως δεν συμφωνώ... 2 την εβδομάδα είναι υπεραρκετές. δεν έχει νόημα ακόμα και 8 να έχεις να βάζεις κάθε μέρα μία... γίνεται κουραστικό (και δεν νομίζω να βοηθάει και στην πώληση...)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δεν υπάρχει καμία σκέψη να αλλάξει το σύστημα των αγγελιών και τα χρονικά περιθώρια ή ο αριθμός των αγγελιών. Οπότε είναι ανώφελο να το συζητάμε.
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ναι, δεν το είδα το "μήνα"... και πάλι όμως δεν συμφωνώ... 2 την εβδομάδα είναι υπεραρκετές. δεν έχει νόημα ακόμα και 8 να έχεις να βάζεις κάθε μέρα μία... γίνεται κουραστικό (και δεν νομίζω να βοηθάει και στην πώληση...) Ναι αλλά αν το κάνεις αυτό δεν θα σου μείνει τίποτα για τον υπόλοιπον μήνα. Δεν υπάρχει καμία σκέψη να αλλάξει το σύστημα των αγγελιών και τα χρονικά περιθώρια ή ο αριθμός των αγγελιών. Οπότε είναι ανώφελο να το συζητάμε. ΟΚ, μια σκέψη κατέθεσα.
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Eγω 8ελω να προτεινω να ερχονται mails στο δωσμενο email για απαντησεις σε thread τα οποια συμμετεχεις...Οπως γινεται και σε αλλα forums...Βεβαια μπορει να υπαρχει ηδη επιλογη και να μην μπορω να την βρω εγω...
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Φυσικά και υπάρχει ήδη... "συνδρομή στο θέμα" από τα εργαλεία κάθε θέματος και γίνεται και αυτόματα από το control panel σε κάθε θέμα που γράφεις, αυτόματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις